Shine Star Napisano Listopad 29, 2014 Share Napisano Listopad 29, 2014 - Odkąd ustaliłeś co kto ma przynieść. - uśmiechnęła się. - A, właśnie. Baterie. - wzięła je. - Dac ci je teraz czy później? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Listopad 29, 2014 Share Napisano Listopad 29, 2014 - Nie, dasz komuś jak padną te z latarek. - powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Listopad 29, 2014 Share Napisano Listopad 29, 2014 - Okey. - uśmiechnęła się lekko i schowała baterie do kieszeni. - Uuh... gdzie on jest? - spytała Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gray Picture Napisano Listopad 29, 2014 Share Napisano Listopad 29, 2014 - Może opatentował swój wynalazek i teraz sprzedaje parówki w termosach na skalę światową? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Listopad 29, 2014 Share Napisano Listopad 29, 2014 - Może. - powiedział, wziął jedną słuchawkę z telefonu. - Ktoś chcę też posłuchać? - zapytał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Listopad 29, 2014 Share Napisano Listopad 29, 2014 Alysse wstała i podeszła do chłopaka. - Co to jest? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Listopad 29, 2014 Share Napisano Listopad 29, 2014 - Słuchawka, mam dwie więc jak ktoś chce posłuchać muzyki to może. - powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Listopad 29, 2014 Share Napisano Listopad 29, 2014 - Ja chętnie. - uśmiechnęła się Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gray Picture Napisano Listopad 29, 2014 Share Napisano Listopad 29, 2014 Ann wyjęła zeszyt z plecaka i zaczęła w nim rysować. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Listopad 29, 2014 Share Napisano Listopad 29, 2014 Curt podał jedną słuchawkę Alysse. Potem wyciągnął telefon i podał go dziewczynie. - Wybierz coś. - powiedział. ((Głownie metal i rock )) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Listopad 29, 2014 Share Napisano Listopad 29, 2014 Oddała mu telefon. - Nie, ty wybierz. Ale rock. - uśmiechnęła się wkładając słuchawkę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ukeź Napisano Listopad 29, 2014 Share Napisano Listopad 29, 2014 (Kurdełę ludzie, ja mam trochę życia poza siedzeniem przy kompie, tak wiem, to magia, ale no Zresztą moja postać nie jest punktualna, soł pasuje) Piegus przeklinał w myślach drzemkę w budziku. Po powrocie z kawiarni, pacnął się na łóżko, uprzednio nastawiając budzik, tak by na "operację" się jednak jakoś ogarnąć, tak na wszelki wypadek. A że mu się przysnęło, no cóż. A że mu się przestawiło budzik tak z pięć.. nie, piętnaście razy, to też nic takiego. Tak pędził, że normalnie prawie go parę razy samochód, czy rower nie pierdzielnął. Pod szkołą wypatrzył znajome twarze. O jak miło, poczekali. - Melduję, że zaistniał problem z jastrzębiami na rowerach, w drodze, ale sobie z tym poradziłem - oznajmił, jak gdyby nigdy nic, szczerząc te swoje krzywe zęby. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Listopad 29, 2014 Share Napisano Listopad 29, 2014 (edytowany) - No wreszcie! - krzyknęła Edytowano Listopad 29, 2014 przez Shine Star Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Listopad 29, 2014 Share Napisano Listopad 29, 2014 ((Życie prywatne? A cóż to takiego? Jak jestem chory to tego nie używam >.> )) - Wreszcie. - powiedział. - Dobra, to możemy iść. - powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ja i kropka Napisano Listopad 30, 2014 Autor Share Napisano Listopad 30, 2014 [ Marry niebyło przy przejawie "geniuszu" u Theo :\] -Ej, a ja mam pytanie.- Marry spojrzała na Curta i Theo- O co chodzi z tymi parówkami w termosie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Listopad 30, 2014 Share Napisano Listopad 30, 2014 - Taki przejaw jego geniuszu. - powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Listopad 30, 2014 Share Napisano Listopad 30, 2014 - Przejaw oświecenia umysłu. - uśmiechnęła się. - Nie wgłębiam się w szczegóły. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ja i kropka Napisano Listopad 30, 2014 Autor Share Napisano Listopad 30, 2014 -Wziąłeś je ze sobą?- Marry spojrzała na niego z niedowierzeniem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ukeź Napisano Listopad 30, 2014 Share Napisano Listopad 30, 2014 - A wziąłem, bo uznałem, że możecie być głodni - stwierdził ot tak. No co? Jemu tam nie przeszkadzało, że ludzie takie rzeczy uważają, za co najmniej "dziwne" . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ja i kropka Napisano Listopad 30, 2014 Autor Share Napisano Listopad 30, 2014 -Jeny...- Powiedziała i zrobiła facepalm'a. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gray Picture Napisano Listopad 30, 2014 Share Napisano Listopad 30, 2014 (edytowany) -Zostawmy w spokoju te termosy w parówkach- powiedziała Ann, celowo przekręcając kolejność słów.- Chodzimy już do szkoły. Edytowano Listopad 30, 2014 przez Gray Picture Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ja i kropka Napisano Listopad 30, 2014 Autor Share Napisano Listopad 30, 2014 Święta racja- Powiedziała Marry- to co? Wchodzimy! Wchodząc natknęli się na nowego w bandzie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Listopad 30, 2014 Share Napisano Listopad 30, 2014 - Dobra, latarki są? - zapytał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Listopad 30, 2014 Share Napisano Listopad 30, 2014 - Nie wiem, ale ja mam baterie. - uśmiechnęła się Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ja i kropka Napisano Listopad 30, 2014 Autor Share Napisano Listopad 30, 2014 -Dastan- Marry odwruciła się do niego- masz te latarki? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts