Dean Ambrows Napisano Grudzień 1, 2014 Share Napisano Grudzień 1, 2014 Ta.-powiedział dając po jednej każdemu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Grudzień 1, 2014 Share Napisano Grudzień 1, 2014 - No, to skoro każdy ma latarki, wolicie iść w grupir czy dwójkami? - zapytał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gray Picture Napisano Grudzień 1, 2014 Share Napisano Grudzień 1, 2014 -Dwójkami zbadamy większy teren w krotszym czasie- odrzekła rzeczowo Ann. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Grudzień 1, 2014 Share Napisano Grudzień 1, 2014 (edytowany) - To kto z kim? - spytała Edytowano Grudzień 1, 2014 przez Shine Star Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Grudzień 1, 2014 Share Napisano Grudzień 1, 2014 - To zakochani idą razem, Marry pilnuje Theo. A Ann ze mną. Każdemu pasuje? - zapytał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ja i kropka Napisano Grudzień 1, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 1, 2014 - Mi może być- machneła porozumiewawczo głową - Przynajmniej niebędzie mi nudno. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Grudzień 1, 2014 Share Napisano Grudzień 1, 2014 Dastan spojrzał zdziwiony na Curt`a. Po chwili podszedł do drzwi i czekał na resztę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Grudzień 1, 2014 Share Napisano Grudzień 1, 2014 - A możesz jaśniej? - podeszła do niego - Zakochani czyli kto? - spytała ponuro Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Grudzień 1, 2014 Share Napisano Grudzień 1, 2014 - Ty i Dastan. - powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Grudzień 1, 2014 Share Napisano Grudzień 1, 2014 - Pff... jasne. - przewróciła oczami - w jedną stronę - pomyślała. - Raczej ty i Ann. - weszła do szkoły ukradkiem patrząc na Dastana Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Grudzień 1, 2014 Share Napisano Grudzień 1, 2014 - Uważam że Ann to piękna kobieta to prawda ale wątpię by podobał się jej ktoś taki jak ja. - powiedział wchodząc wraz z resztą do szkoły. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Grudzień 1, 2014 Share Napisano Grudzień 1, 2014 - Eee... Wow... - opadła jej szczęka. - Odważny jesteś. Nie spotkałam jeszcze chłopaka który powiedziałby wprost że podoba mu się jakaś dziewczyna. - odwróciła się i spojrzała na Dastana. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gray Picture Napisano Grudzień 1, 2014 Share Napisano Grudzień 1, 2014 Ann podeszła do Curt'a. -Skąd pewność, że mi się nie podobasz, jeśli nawet nie pytałeś?- powiedziała, mimo że zabrzmiało to jak tekst z kiepskiego serialu.- I dzięki, za kolejną dawkę komplementów- uśmiechnęła się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Grudzień 1, 2014 Share Napisano Grudzień 1, 2014 - Powiedziałem że wątpię, ale nie mam pewności. - powiedział. - A założyłem że nie bo... a w sumie nie wiem czemu. - stwierdził. - Ej chwila, czy ja ci się podobam? - zapytał po chwili. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gray Picture Napisano Grudzień 1, 2014 Share Napisano Grudzień 1, 2014 -Jasne, że tak- Ann mówiąc to, zaczerwieniła się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Grudzień 1, 2014 Share Napisano Grudzień 1, 2014 Alysse uśmiechnęła się smutno i odeszła kawałek. Nie chciała im przeszkadzać. - On nie może mnie kochać... To niemożliwe. Musiał to zrobić żeby mi nie było przykro.. - myślała i opuściła głowę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Grudzień 1, 2014 Share Napisano Grudzień 1, 2014 - Eh, to wiesz, może skoczymy jutro na kawę skoro jest już wolne? - zaproponował Ann. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gray Picture Napisano Grudzień 1, 2014 Share Napisano Grudzień 1, 2014 -Jak dla mnie spoko- powiedziała i niby przypadkiem chwyciła Curt'a za rękę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Grudzień 1, 2014 Share Napisano Grudzień 1, 2014 - To miło. - powiedział uśmiechając się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ja i kropka Napisano Grudzień 1, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 1, 2014 -Dobra to się roździelamy- Powiedziała-Kto gdzie idzie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Grudzień 1, 2014 Share Napisano Grudzień 1, 2014 - My możemy iść na dół. - spojrzała na Dastana Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Grudzień 1, 2014 Share Napisano Grudzień 1, 2014 ((Ile pięter ma ta szkoła? .-. )) - Dobra, Dastan i Alysse pójdą na dół, Marry i Theo do pokoju nauczycielskiego a ja z Ann przejdę się po klasach. - powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Grudzień 1, 2014 Share Napisano Grudzień 1, 2014 - Okeyyy... gdzie i o której się spotykamy? - spojrzała na Curt'a Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ja i kropka Napisano Grudzień 1, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 1, 2014 [trzy] -Jagby co dzwonić- Rzuciła w powietrze idąc w stronę schodów, po chwili zawruciła się- Podacie numery? Mój to 354 541 889. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Grudzień 1, 2014 Share Napisano Grudzień 1, 2014 - 654 427 865 - uśmiechnęła się i skierowała się na dol po schodach nie czekając na Dastana. - Uuh... nie dość, że wyznałam mu miłość, on mnie pocałował z litości, to jeszcze muszę dzisiaj z nim wszędzie chodzić... - myślała Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts