Mephisto The Undying Napisano Grudzień 1, 2014 Share Napisano Grudzień 1, 2014 - 666 147 996 - podał numer. - I spotkamy się tu o 3 w nocy. Ok Ann, idziemy? - zapytał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gray Picture Napisano Grudzień 1, 2014 Share Napisano Grudzień 1, 2014 -Nom, chodzimy już- powiedziała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Grudzień 1, 2014 Share Napisano Grudzień 1, 2014 Curt razem z Ann poszli na pierwsze piętro. - Dobra, masz tylko jeden wytrych? - zapytał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gray Picture Napisano Grudzień 1, 2014 Share Napisano Grudzień 1, 2014 -Jasne, że nie. Mam kilka- odrzekła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Grudzień 1, 2014 Share Napisano Grudzień 1, 2014 - Dasz jeden? - poprosił. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gray Picture Napisano Grudzień 1, 2014 Share Napisano Grudzień 1, 2014 -Mogę, - powiedziała, po czym wyjęła z plecaka jedną sztukę i mu ją dała. -Tylko zaznaczam, używanie tego, nie jest takie łatwe na jakie wygląda. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Grudzień 1, 2014 Share Napisano Grudzień 1, 2014 - Ach spokojnie. Wiem jak to działa. - powiedział wyciągając z kieszeni śrubokręt, zaczął przez chwilę majstrować przy okazji trzymając ucho przy zamku. Dało się słyszeć że mruczy coś pod nosem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ja i kropka Napisano Grudzień 1, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 1, 2014 -Theo, choć tu i poświeć mi latarką-Marry klęczała przed dzwiami do nauczycielskiego- Naiewiedziałam że zamykają pokój na noc. Wyjęła z plecaka śrubokręt, a z włosów wyjęła wsówkę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Grudzień 2, 2014 Share Napisano Grudzień 2, 2014 - Uuh Dastan idziesz. - spytała chłopaka, który stał w miejscu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Grudzień 2, 2014 Share Napisano Grudzień 2, 2014 Ta. Chodźmy.-powiedział łapiąc ją za rękę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Grudzień 2, 2014 Share Napisano Grudzień 2, 2014 (edytowany) Alysse zrobiła się czerwona. - Ee....- spojrzała się na niego - Co ty robisz? Edytowano Grudzień 2, 2014 przez Shine Star Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Grudzień 2, 2014 Share Napisano Grudzień 2, 2014 Po chwili drzwi do klasy się otwarły. - Ech, strasznie zniszczony ten zamek, zużyty i ciężko go otworzyć. - powiedział. - To klasa do Chemii, przebadajmy ją. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gray Picture Napisano Grudzień 2, 2014 Share Napisano Grudzień 2, 2014 - Zdolny jesteś- powiedziała. Rozejrzała się po klasie. -Czego właściwie szukamy?- spytała świecąc latarką po pomieszczeniu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Grudzień 2, 2014 Share Napisano Grudzień 2, 2014 - Mój ojciec jest ślusarzem. - powiedział. - Dobra, skoro kolo od chemii zniknął to tu należy poszukać czegokolwiek co pomoże. - powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Grudzień 2, 2014 Share Napisano Grudzień 2, 2014 Dastan tylko ją pociągnął w głąb szkoły. Gdy weszli głębiej przystanął. - Chcesz ze mną być?- zapytał z nadzieją w głosie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Grudzień 2, 2014 Share Napisano Grudzień 2, 2014 - Ja... - była czerwona jak burak. - Ja... - spojrzała na niego. Nagle coś do niej dotarło. - Robisz to z litości, prawda? - powiedziała patrząc w jego oczy, z których nie mogła nic odczytać. W kącikach oczu zebrały jej się łzy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Grudzień 2, 2014 Share Napisano Grudzień 2, 2014 Ale czemu tak uważasz? - zapytał. W jego oczach było widać zdziwienie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Grudzień 2, 2014 Share Napisano Grudzień 2, 2014 Opuściła głowę. - Wcześniej nie zwracałeś na mnie uwagi, ignorowałeś mnie. Dopiero gdy wyznałam ci... to co do ciebie czuję zachowujesz się inaczej. - zamknęła oczy a pojedyncza łza popłynęła jej po policzku Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Grudzień 2, 2014 Share Napisano Grudzień 2, 2014 Ale ja cie nie ignorowałem. Wstydziłem się podejść.- odpowiedział cały czerwony. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gray Picture Napisano Grudzień 2, 2014 Share Napisano Grudzień 2, 2014 -Dobrze, w takim razie ty sprawdź jego biurko, a ja rozejrzę się po klasie- powiedziała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Grudzień 2, 2014 Share Napisano Grudzień 2, 2014 - Spoko. - powiedział podchodząc do biurka. Szuflada z dokumentami była zamknięta na klucz ale to nie był problem, zwłaszcza że zamek był nowszy. Po chwili otworzył szufladę. Zaczął grzebać w dokumentach. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Grudzień 2, 2014 Share Napisano Grudzień 2, 2014 Alysse poniosła głowę. - Ty? Ty się wstydziłeś? Nie, napewno nie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Grudzień 2, 2014 Share Napisano Grudzień 2, 2014 Jak mam ci to udowodnić? -zapytał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Grudzień 2, 2014 Share Napisano Grudzień 2, 2014 - Ja...ja nie wiem.. - spojrzała na niego smutnymi oczami. - Ale... przecież ty się niczego nie wstydzisz... ja po prostu nie mogę w to uwierzyć, rozumiesz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ukeź Napisano Grudzień 2, 2014 Share Napisano Grudzień 2, 2014 (Ej ludziaję, my się z Davem z sesji wypisujemy, bo za dużo tu scen rodem z brazylijskiej telenoweli i takich tam, serio to męczy, bo akcji jest tyle co kot napłakał, a wszystko kręci się wokół "kocham go" "kocham ją" albo "podobasz mi się" itd lel XD) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts