Mephisto The Undying Napisano Listopad 26, 2014 Share Napisano Listopad 26, 2014 Curt poszedł pod klasę. - Eh, nudno... - mruknął. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ja i kropka Napisano Listopad 26, 2014 Autor Share Napisano Listopad 26, 2014 ((W pierwszej, plan w pierwszym poście)) Na lekcji francuskiego pani na wyrywke zapytała -Kto wie skąd się wzięło "na zdrowie"? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Listopad 26, 2014 Share Napisano Listopad 26, 2014 - Z powodu plagi czarnej śmierci w średniowieczu której objawem było kichanie, dlatego mówi się na zdrowie. - powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ja i kropka Napisano Listopad 26, 2014 Autor Share Napisano Listopad 26, 2014 Cała klasa oprócz Marry piszącej notatkę. -Gdybyś podniósł rękę, byłaby piątka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Listopad 26, 2014 Share Napisano Listopad 26, 2014 - Podnoszenie ręki jest zbyt mainstreamowe. - powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gray Picture Napisano Listopad 26, 2014 Share Napisano Listopad 26, 2014 -I męczące- dorzuciła An. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ja i kropka Napisano Listopad 26, 2014 Autor Share Napisano Listopad 26, 2014 -Co? Kto? Gdzie? Jak? Marry ocknęła się. Zadzwonił dzwonek. "Boję się, że sprawa z przed lat wyjdzie na jaw..." pomyślała. Założyła słuchawki i słuchała piosenki która leciała przez całą lekcję. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Listopad 26, 2014 Share Napisano Listopad 26, 2014 Curt szturchnął Marry. - Hej, czego słuchasz? - zapytał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ja i kropka Napisano Listopad 26, 2014 Autor Share Napisano Listopad 26, 2014 -Hę?- Marry spojrzała kto stoi obok- Icona Pop, I love It. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Listopad 26, 2014 Share Napisano Listopad 26, 2014 - Aha. - powiedział uśmiechając się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ukeź Napisano Listopad 26, 2014 Share Napisano Listopad 26, 2014 Theo bez większych szaleństw spędził lekcję. Po prostu nie rzucał się w oczy, robiąc cokolwiek. No cóż, życie. Po prostu siedział rysując cośtam na kartkach. Chociaż poważnie rozważał ucięcie sobie drzemki na przerwie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Listopad 27, 2014 Share Napisano Listopad 27, 2014 Dastan po lekcji siedział pod ścianą i grał cicho na gitarze. Nikt mu nie przeszkadzał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ja i kropka Napisano Listopad 27, 2014 Autor Share Napisano Listopad 27, 2014 (edytowany) ((Głosowanie: jaki jest teraz miesiąc, a) listapad, B) październik C) grudzień)) Marry szła z Curtem pod klasę do matematyki. Po drodze wpadli na resztę. -Mogę wam zaufać? Marry spytała patrząc każdemu pokoleji w oczy. Edytowano Listopad 27, 2014 przez Luna the Moon Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Listopad 27, 2014 Share Napisano Listopad 27, 2014 Curt spojrzał na Marry. - Pewnie. - powiedział uśmiechając się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gray Picture Napisano Listopad 27, 2014 Share Napisano Listopad 27, 2014 (grudzień) -Jasne- powiedziała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Listopad 27, 2014 Share Napisano Listopad 27, 2014 - Mi zawsze. - uśmiechnęła się przyjaźnie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ja i kropka Napisano Listopad 27, 2014 Autor Share Napisano Listopad 27, 2014 Marry wzięła głęboki oddech i zaczęła mówić-Więc, kiedy byłam mała miałam przyjaciela, gdy go miałam byłam bardzo otwarta i wesoła. Kiedy odwiedziałam się że wyjerzdzam, pobiegłam by mu powiedzieć. On zaczą na mnie wrzeszczeć i kazał mi wyjść. Przez następny miesiąc prześladowywał mnie w szkole. Wszyscy stanęli za nim. Traciłam przyjaciół. Zrobiłam się nieśmiała, na moje ostatnie urodziny w Londynie nie przyszedł nikt. Od dziesięciu lat nie miałam przyjaciela. Ten chłopak też się przeprowadził.-Marry wskazała palcem w grupkę osób które z czrgoś się śmiały.-To ten wysoki w tej grupce. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Listopad 27, 2014 Share Napisano Listopad 27, 2014 Alysse spojrzała w tamtą stronę. - To ten? - zdziwiła się. - Żartujesz? To on cały czas do mnie zarywa! - jęknęła Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ja i kropka Napisano Listopad 27, 2014 Autor Share Napisano Listopad 27, 2014 -Widać znalazł kogoś do manipulacji mną- Marry przerzuciła oczami Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Listopad 27, 2014 Share Napisano Listopad 27, 2014 (edytowany) - Jak to do manipulacji? - zdziwiła się. - Nie rozumiem. Edytowano Listopad 27, 2014 przez Shine Star Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gray Picture Napisano Listopad 27, 2014 Share Napisano Listopad 27, 2014 (edytowany) - Czyli uważasz, że ten jak mu tam manipuluje Alysse, by dopiec tobie?- spojrzała na obie dziewczyny- Bo trochę się w tym zgubiłam. Edytowano Listopad 27, 2014 przez Gray Picture Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ja i kropka Napisano Listopad 27, 2014 Autor Share Napisano Listopad 27, 2014 (edytowany) -Zanim się poznaliśmy byłam taka jak przez te siedem lat.- Marry wyjęła z plecaka pewne zdjęcie- To była pierwsza osoba którą poznałam w szkole.-Marry wskazała ma dziewczynę na zdjęciu.- Była z Billym bardzo blisko. Ja przy otwartych osobach sama się otwieram. On to wykorzystuje, by utrudnić mi życie. - Na korytarzu rozległ się krzyk wszyscy podnieśli głowy- Brzmi jak pan od Chemii! Edytowano Listopad 27, 2014 przez Luna the Moon Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Listopad 27, 2014 Share Napisano Listopad 27, 2014 - Hę? - zdziwiona spojrzała na źródło hałasu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ja i kropka Napisano Listopad 27, 2014 Autor Share Napisano Listopad 27, 2014 ((jest listopad=0, październik=0 i Grudzień=2, inni niech też zagłosują)) Marry wzięła dziewczyny za ręce. -Idziemy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Listopad 27, 2014 Share Napisano Listopad 27, 2014 - Ale gdzie? - spytała Marry zdezorientowana Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts