Komputer Napisano Grudzień 23, 2014 Share Napisano Grudzień 23, 2014 Teoretycznie każdy Changeling jest sobie bratem/siostrą. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rexumbra Napisano Grudzień 23, 2014 Share Napisano Grudzień 23, 2014 (edytowany) Ale słodzisz Rex, tak trzymaj wykrztuś do z siebie: trzy proste wyrazy Edytowano Grudzień 23, 2014 przez Rexumbra Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arceus Napisano Grudzień 23, 2014 Share Napisano Grudzień 23, 2014 AAAARRRGGGGHHH ma racje Sprawa sie komplikuje jesli weźmiemy jakąś z sióstr królowej, a wiele ich było... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BrokenRC Napisano Grudzień 23, 2014 Share Napisano Grudzień 23, 2014 A tak na marginesie do kogo mówi Lying na błoniach? ( bo już się pogubiłem) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rexumbra Napisano Grudzień 23, 2014 Share Napisano Grudzień 23, 2014 (edytowany) A tak na marginesie do kogo mówi Lying na błoniach? ( bo już się pogubiłem) Do Ray, innego podmieńca. Edytowano Grudzień 23, 2014 przez Rexumbra Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arceus Napisano Grudzień 23, 2014 Share Napisano Grudzień 23, 2014 do mnie trza z brajtakiem pogadać nie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BrokenRC Napisano Grudzień 23, 2014 Share Napisano Grudzień 23, 2014 Spox, łatwo się tutaj zgubić. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arceus Napisano Grudzień 23, 2014 Share Napisano Grudzień 23, 2014 no ale wiesz Do Ray, innego podmieńca. ciągnie swój do swego Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rexumbra Napisano Grudzień 23, 2014 Share Napisano Grudzień 23, 2014 Byleby Ray nie miał Syndromu Siostry bo Rex będzie miał problem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Serox Vonxatian Napisano Grudzień 23, 2014 Share Napisano Grudzień 23, 2014 Za. Dużo. Słodyczy. I tanich. Tekstów. Nie wiadomo. SKĄD! Aż mi się przypomina scena oświadczyn na samym początku bitwy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rexumbra Napisano Grudzień 23, 2014 Share Napisano Grudzień 23, 2014 O kurczę, kocham ten Design. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Serox Vonxatian Napisano Grudzień 23, 2014 Share Napisano Grudzień 23, 2014 Ale pasuje teraz ten obrazek. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BrokenRC Napisano Grudzień 23, 2014 Share Napisano Grudzień 23, 2014 Za. Dużo. Słodyczy. I tanich. Tekstów. Nie wiadomo. SKĄD! 1. Te teksty są z mojej głowy 2. Nie jestem romantykiem 3. Czemu tanie? Znasz lepsze( podaj przykład)? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Advilion Napisano Grudzień 23, 2014 Share Napisano Grudzień 23, 2014 Sombra wyczaruje wam jeszcze tort w kształcie serca. I w jego opinii, Rex, twoja postać jest idiotą. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BrokenRC Napisano Grudzień 23, 2014 Share Napisano Grudzień 23, 2014 I w jego opinii, Rex, twoja postać jest idiotą. Właśnie, czemu Sombra uważa Rex'a za idiotę? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rexumbra Napisano Grudzień 23, 2014 Share Napisano Grudzień 23, 2014 (edytowany) Cóż zarywa do kobiety która jak na dłoni go wykorzysta co już nie jest zbyt mądre, dodatkowo jeszcze wcześniej startował do mnie oferując mi na starcie krew. Podejrzewam że chodzi o twoją naiwność. Edytowano Grudzień 23, 2014 przez Rexumbra Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Serox Vonxatian Napisano Grudzień 23, 2014 Share Napisano Grudzień 23, 2014 I w jego opinii, Rex, twoja postać jest idiotą. Wystarczy, że się rozejrzę. Widziałem jak się bili, a teraz zarywają. Moja postać też uzna, że ich porąbało. 1. Te teksty są z mojej głowy 2. Nie jestem romantykiem 3. Czemu tanie? Znasz lepsze( podaj przykład)? 1:Mówię o tych rzeczach, o których mówisz. One są zbyt szybkie. I dla mnie nierealne i odrzucające. 2:Widać, pasujesz raczej na kogoś z chusteczką i małą buteleczką dziwnie pachnącego płynu. 3:Tanie bo rzucasz nimi zaraz po zakończeniu walki na śmierć i życie jakby tego nie było. Najpierw należałoby się pogodzić. Przeprosić. Potem zacząć prawić komplementy o walce etc. Potem uderzasz w urodę itp. A jeśli chodzi o przykłady. "W niezły sposób opanowałaś walkę mieczem oraz magię. Naprawdę pierwszy raz widzę kogoś takiego." "Twoje Podmieńcze zdolności są niesamowite." I wtedy ew. po kilku jeszcze zaczynasz słodzić "Wybacz, że ciebie zaatakowałem ale w przypływie walki zupełnie nie zwróciłem uwagi na to jak ładną osobą jesteś" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BrokenRC Napisano Grudzień 23, 2014 Share Napisano Grudzień 23, 2014 (edytowany) startował Wypraszam sobie Rex nie jest Gejem! I nie startował, tylko starał się zbudować pozytywne relacje. Edit: Dzięki Serox za rady. Edytowano Grudzień 23, 2014 przez Rex *Monster* Crusader Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rexumbra Napisano Grudzień 23, 2014 Share Napisano Grudzień 23, 2014 Wypraszam sobie Rex nie jest Gejem! I tak oto wkroczyliśmy na zakazane wody. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Advilion Napisano Grudzień 23, 2014 Share Napisano Grudzień 23, 2014 Wypraszam sobie Rex nie jest Gejem! I nie startował, tylko starał się zbudować pozytywne relacje. A kto go tam wie, startuje do podmieńca, to jest transgatunkowość . Pozytywne relacje w taki sposób to zbudujesz sobie z Cthulhu. A potem on ciebie zabije. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rexumbra Napisano Grudzień 23, 2014 Share Napisano Grudzień 23, 2014 Przynajmniej jest tolerancyjny. Ale jak dzieci będą wyglądały ? Jeez. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BrokenRC Napisano Grudzień 23, 2014 Share Napisano Grudzień 23, 2014 Nie mam zielonego pojęcia co to Cthulhu. Co to jest? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rexumbra Napisano Grudzień 23, 2014 Share Napisano Grudzień 23, 2014 (edytowany) Nie mam zielonego pojęcia co to Cthulhu. Co to jest? Wielki Przedwieczny uśpiony na dnie Pacyfiku w podwodnym mieście R'lyeh z mitologi Lovecrafta. Wielce skracając jak się obudzi to odzyska władzę na światem a nas wszystkich ogarnie obłęd i będziemy ogólnie w dupie. Edytowano Grudzień 23, 2014 przez Rexumbra Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BrokenRC Napisano Grudzień 23, 2014 Share Napisano Grudzień 23, 2014 Spox Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Serox Vonxatian Napisano Grudzień 23, 2014 Share Napisano Grudzień 23, 2014 NP: Zawsze do usług. Ten kto powiedział, że będę miał coś do Rex x Hive. Miał rację, trzepie mnie to niemiłosiernie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts