Advilion Napisano Grudzień 23, 2014 Share Napisano Grudzień 23, 2014 (edytowany) Ktoś za tym, bym uśmiercił Rexa na treningu? Będzie mógł zarywać do kryształowej klaczy. I tak to bliżej niż podmieniec. Edytowano Grudzień 23, 2014 przez Advilion Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rexumbra Napisano Grudzień 23, 2014 Share Napisano Grudzień 23, 2014 (edytowany) Ktoś za tym, bym uśmiercił Rexa na treningu? Będzie mógł zarywać do kryształowej kl Masz na myśli Cobalt ? aż taki z niego pies na baby ? Edytowano Grudzień 23, 2014 przez Rexumbra Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Advilion Napisano Grudzień 23, 2014 Share Napisano Grudzień 23, 2014 I wampiry. Ale kto go tam wie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BrokenRC Napisano Grudzień 23, 2014 Share Napisano Grudzień 23, 2014 Hej, nie plotkować mi tu za plecami! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rexumbra Napisano Grudzień 23, 2014 Share Napisano Grudzień 23, 2014 Ona pewnie będzie zainteresowana jego ciałem. Inna kwestia że raczej pod kątem wiwisekcji. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Serox Vonxatian Napisano Grudzień 23, 2014 Share Napisano Grudzień 23, 2014 Ktoś za tym, bym uśmiercił Rexa na treningu? Będzie mógł zarywać do kryształowej klaczy. I tak to bliżej niż podmieniec. Rób co chcesz. Sombra może stwierdzić, że to patetyczne i słabe. Że nie ma tu miejsca na takie niuanse. Będą mieli większą zabawę, robiąc tajemne spotkania miłosne itp. A co do samic, to któraś dziurka, musi być to tego. Jest wiele różnych rojów i z tego co wiem jeden chyba nie ma królowej tylko króla, a król ma Harem, więc w tym roju tak nawet bardzo.Brawo Rex. Ostatni post mnie nie zniesmaczył! Jest postęp. I Aprove! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rexumbra Napisano Grudzień 24, 2014 Share Napisano Grudzień 24, 2014 I wampiry. Ale kto go tam wie. To już podchodzi pod nekrofilię. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BrokenRC Napisano Grudzień 24, 2014 Share Napisano Grudzień 24, 2014 (edytowany) Brawo Rex. Ostatni post mnie nie zniesmaczył! Jest postęp. I Aprove!Dziękuję, dziękuję, to wyłącznie zasługa Serox'a, który dał mi wiele rad. Ktoś za tym, bym uśmiercił Rexa na treningu?Jestem na nie!( dopóki nie dokończe romansu) Edytowano Grudzień 24, 2014 przez Rex *Monster* Crusader Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Serox Vonxatian Napisano Grudzień 24, 2014 Share Napisano Grudzień 24, 2014 (edytowany) I Po prostu wyrzuci cie z symulacji. W karczmie czy czym tam będziesz mógł kontynuować to dalej Edytowano Grudzień 24, 2014 przez Serox Vonxatian Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Advilion Napisano Grudzień 24, 2014 Share Napisano Grudzień 24, 2014 Jestem na nie!( dopuki nie dokończe romansu) Dobra. Komputer, masz coś przeciwko śmierci Lying Hive? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Serox Vonxatian Napisano Grudzień 24, 2014 Share Napisano Grudzień 24, 2014 Nie jestem pewien, czy chcę być świadkiem "Zakończenia romansu" Ja na razie nie jest nawet na dobrej drodze, do założeń romansów, nie mówiąc już o finale. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rexumbra Napisano Grudzień 24, 2014 Share Napisano Grudzień 24, 2014 (edytowany) Jeszcze nawet nie było rozwinięcia. Patrząc na wiarygodność tego romansu wątpię żeby o jego początkach zadecydowała górna część ciała. Nie żebym był jemu przeciwny, niech ma chłopak zabawę. Edytowano Grudzień 24, 2014 przez Rexumbra Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Serox Vonxatian Napisano Grudzień 24, 2014 Share Napisano Grudzień 24, 2014 Ktoś coś wspominał o wampirzym kolesiu i tam było coś jakby nawiązanie do tego czegoś. Czyżby kogoś kręciły te rany i blizny i czuję się odważny? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thoron95 Napisano Grudzień 24, 2014 Share Napisano Grudzień 24, 2014 Sorry Serox, ale ja się aktualnie ulatniam(trzeba iść lulu). Zostawiłem Ci tam jeszcze odpisik, abyś nie był przyblokowany. Branoc Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Komputer Napisano Grudzień 24, 2014 Share Napisano Grudzień 24, 2014 Cóż podrywanie na symulacji to była ostatnia rzecz jakiej bym się spodziewał, szczególnie po walce. Jednak zarywanie do podmieńca nie wydaje się dobrym pomysłem. Mniejsza trzeba skończyć ten romans, w symulacji nie wypada. Kiedy indziej to jeszcze przemogę, ale jak Wujek Sombra patrzy to jednak to dobry pomysł nie jest. Mi tam na razie obojętnie, mam do ogarniania 3 tematy najwyżej zostaną chwilowo 2. Choć równie dobrze mógłbym poprzeszkadzać komuś w walce... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cava Herondale Napisano Grudzień 24, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 24, 2014 Będziecie mogli później sobie poromansować w koszarach. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Komputer Napisano Grudzień 24, 2014 Share Napisano Grudzień 24, 2014 Lepiej w koszarach niż na symulacji... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Advilion Napisano Grudzień 24, 2014 Share Napisano Grudzień 24, 2014 Jeśli nie szkodzi wam brak koloru czy pogrubienia (na komputer dzisiaj pewnie nie dam rady dziś wejść), to mogę już zainterweniować. Chociaż mam ciekawszy pomysł niż zwyczajna śmierć... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BrokenRC Napisano Grudzień 24, 2014 Share Napisano Grudzień 24, 2014 To napisz(Komputer) w wypowiedzi Lying: "Wróćmy do tego później", albo coś w tym stylu.Będziecie mogli później sobie poromansować w koszarach. A żebyś wiedziała Rex nie odpuści, czyli będzie próbował. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cava Herondale Napisano Grudzień 24, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 24, 2014 Lepiej w koszarach niż na symulacji... Zgadzam się z tym. Wyszła z tego bardziej prywatna sesja. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BrokenRC Napisano Grudzień 24, 2014 Share Napisano Grudzień 24, 2014 Jojczycie jak Rarity, ale niech wam będzie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cava Herondale Napisano Grudzień 24, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 24, 2014 (edytowany) Jojczycie jak Rarity, ale niech wam będzie. Przykro mi Rex. I tak by go nie pokochała. xD Edytowano Grudzień 24, 2014 przez Cava Schreave Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Advilion Napisano Grudzień 24, 2014 Share Napisano Grudzień 24, 2014 Mam nadzieję, że jesteście zadowoleni. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cava Herondale Napisano Grudzień 24, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 24, 2014 Advilionie. Skoro już wprowadziłam Chaola do fabuły, możesz nim spokojnie kierować i korzystać, kiedy będziesz miał na to ochotę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BrokenRC Napisano Grudzień 24, 2014 Share Napisano Grudzień 24, 2014 I tak by go nie pokochała Psujesz mi marzenia chlip, a tak serio to jakoś się skapłem.Mam nadzieję, że jesteście zadowoleni W usta Rex'a włożyłem własne zdanie na temat liczby cieni/potworów. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts