BrokenRC Napisano Grudzień 26, 2014 Share Napisano Grudzień 26, 2014 Jak Sombra przyjmie Rex'a to wszystko zrozumiesz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rexumbra Napisano Grudzień 26, 2014 Share Napisano Grudzień 26, 2014 (edytowany) Cóż Rex miło było cię znać. Zrób coś dla mnie i zachowaj godność poprzez nie umieranie po pierwszym zapisanym poście. Edytowano Grudzień 26, 2014 przez Rexumbra Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Serox Vonxatian Napisano Grudzień 26, 2014 Share Napisano Grudzień 26, 2014 No i jesteś. Proszę. Zaskocz mnie. I serio, obiecuję, że jak mnie zaskoczysz i zrobisz to dobrze to śmiechy ustaną. Albo chociaż porządnie się zmniejszą. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rexumbra Napisano Grudzień 26, 2014 Share Napisano Grudzień 26, 2014 (edytowany) Game Over. Już jest trupem na samym starcie Edytowano Grudzień 26, 2014 przez Rexumbra Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BrokenRC Napisano Grudzień 26, 2014 Share Napisano Grudzień 26, 2014 Och, to tylko start. Sombra grubo się zdziwi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arceus Napisano Grudzień 26, 2014 Share Napisano Grudzień 26, 2014 Tak Cadence jest naprawdę bardzo zajęta na wyjeździe 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rexumbra Napisano Grudzień 26, 2014 Share Napisano Grudzień 26, 2014 (edytowany) Och, to tylko start. Sombra grubo się zdziwi. Przed czy po tym jak cię nabije na pal ? Edytowano Grudzień 26, 2014 przez Rexumbra Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Emiel Regis Napisano Grudzień 26, 2014 Share Napisano Grudzień 26, 2014 Tak Cadence jest naprawdę bardzo zajęta na wyjeździe ?! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arceus Napisano Grudzień 26, 2014 Share Napisano Grudzień 26, 2014 ?! nie pytaj. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Serox Vonxatian Napisano Grudzień 26, 2014 Share Napisano Grudzień 26, 2014 nie pytaj. To je Fluffle Puff tego nie ogarniesz.PS: Rex nie no zacząłeś z grubej rury. Ale mnie nie przekonujesz. Dalej uważam, że Sombra sprawi ci taki ból, że staniesz się warzywem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Emiel Regis Napisano Grudzień 26, 2014 Share Napisano Grudzień 26, 2014 (edytowany) To je Fluffle Puff tego nie ogarniesz. Lubię fluffy ale i tak post nieco niespodziewany. EDIT No to cię czeka wizyta u Cobalt Rex. Chyba że wolisz coś trwalszego, to zapraszam do mnie. Jak tylko się wczołgasz do windy. Edytowano Grudzień 26, 2014 przez EmielRegis Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arceus Napisano Grudzień 26, 2014 Share Napisano Grudzień 26, 2014 Lubię fluffy ale i tak post nieco niespodziewany. To je Arceus tego nie ogarniesz Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Serox Vonxatian Napisano Grudzień 27, 2014 Share Napisano Grudzień 27, 2014 To je Arceus tego nie ogarniesz Albo inaczej Pffft pffft pffft prblblbl Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Emiel Regis Napisano Grudzień 27, 2014 Share Napisano Grudzień 27, 2014 (edytowany) Pffft pffft pffft prblblbl Blargh Edytowano Grudzień 27, 2014 przez EmielRegis Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Serox Vonxatian Napisano Grudzień 27, 2014 Share Napisano Grudzień 27, 2014 Yo Rex. Ostrzegaliśmy cię, że Sombra to kawał zwykłej kolby i masz ograniczyć obelgi. Gdybyś podszedł i powiedział spokojnie. "Panie przyszedłem wytłumaczyć swoje zachowanie podczas symulacji" To by cię nawet wysłuchał. Ew. zignorował i kazał opuścić salę. Wtedy mógłbyś pokazać, że nie da się ciebie tak łatwo zniechęcić i powiedzieć to. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BrokenRC Napisano Grudzień 27, 2014 Share Napisano Grudzień 27, 2014 Pisałem ścianę tekstu 30 minut, ale odejdę z klasą. A i Greten jest kłamstwem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Advilion Napisano Grudzień 27, 2014 Share Napisano Grudzień 27, 2014 Masz połamane kości i cały jesteś podziurawiony jak poduszka na szpilki. Podnosisz się jakby nigdy nic. Komu potrzebny jest realizm i logika? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Serox Vonxatian Napisano Grudzień 27, 2014 Share Napisano Grudzień 27, 2014 5/10 twoja wypowiedź to walka dwóch natur. Idioty, który chce popełnić samobójstwo myśląc, że może wszystko i kogoś komu zależy na tym by mieć wodza i daje takie sygnały i rady. Sry ale to niewystarczająco. Szyderstwa będą dalej. Jakbyś to powiedział jak na elitę przystaje. Spokojnie z ogładą. Jak doradca nie jak kapłan fanatyk. Byłoby lepiej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rexumbra Napisano Grudzień 27, 2014 Share Napisano Grudzień 27, 2014 Brakuję jeszcze tylko symboliki Jezusa i będziemy mieli kliszę pełną gębą. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BrokenRC Napisano Grudzień 27, 2014 Share Napisano Grudzień 27, 2014 Nie napisałem, że się podnoszę, napisałem tylko, że otrzepuję ubranie, to wszystko, cały tekst jest mówiony z ziemi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cava Herondale Napisano Grudzień 27, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 27, 2014 Co tu się na Wielkiego Avatara wyprawia? D: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Emiel Regis Napisano Grudzień 27, 2014 Share Napisano Grudzień 27, 2014 (edytowany) Co tu się na Wielkiego Avatara wyprawia? D: Wewnętrzne przemiany emocjonalne Rexa. Zewnętrzne też, jeśli liczyć obitą gębę i połamane skrzydła. Edytowano Grudzień 27, 2014 przez EmielRegis Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Advilion Napisano Grudzień 27, 2014 Share Napisano Grudzień 27, 2014 Cavo, dziękuję, że zapytałaś się mnie o to, czy nie mam nic przeciwko startu Wielkiego Wyzwania TERAZ. Bo wiesz, może być tak, że dziś DS pozbędzie się jednej osoby (nie Rexa, jakby co). Dziękuję jeszcze raz za to, że wiesz, iż nie zajmujesz się ST sama i powinnaś uzgadniać ze mną sesje dla obydwu drużyn. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BrokenRC Napisano Grudzień 27, 2014 Share Napisano Grudzień 27, 2014 Popieram Adviliona! Ma 100% rację! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Emiel Regis Napisano Grudzień 27, 2014 Share Napisano Grudzień 27, 2014 Mnie też nieco smuci że błonia otworzono tak nagle a teraz równie nagle mają być zamknięte, bo wyrzynać się trza. Spieszymy się gdzieś? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts