Arceus Napisano Grudzień 30, 2014 Share Napisano Grudzień 30, 2014 a jam mi z tym jutro albo pojutrze ruszycie krew mnie zaleje (pomijam fakt że 2 stycznia też mam kawałek wyrwany) A nie chcę aby ktokolwiek na mnie musiał czekać :( Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Emiel Regis Napisano Grudzień 30, 2014 Share Napisano Grudzień 30, 2014 Chce mieć pewność, że wszystko jest jasne. To miło z twojej strony ale sądzę że większość z nas wolałaby usłyszeć jakieś konkrety dotyczące restartu. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cava Herondale Napisano Grudzień 30, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 30, 2014 To miło z twojej strony ale sądzę że większość z nas wolałaby usłyszeć jakieś konkrety dotyczące restartu. Co jeszcze chcielibyście wiedzieć? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BrokenRC Napisano Grudzień 30, 2014 Share Napisano Grudzień 30, 2014 Co jeszcze chcielibyście wiedzieć? Np. Kiedy nastąpi restart? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Emiel Regis Napisano Grudzień 30, 2014 Share Napisano Grudzień 30, 2014 (edytowany) Jestem ciekawy jakie wielkie zmiany mają zostać wprowadzone skoro dotychczasowe ST było niemożliwe do naprawy. Kiedy nastąpi restart? Zapewne when it's done Rex. Edytowano Grudzień 30, 2014 przez EmielRegis Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cava Herondale Napisano Grudzień 30, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 30, 2014 Np. Kiedy nastąpi restart? Jeszcze dzisiaj tematy zostaną przywrócone. Jestem ciekawy jakie wielkie zmiany mają zostać wprowadzone skoro dotychczasowe ST było niemożliwe do naprawy. Na razie opracowuje jeszcze Wielkie Wyzwanie. Wyjdzie za kilka dni dopiero. Trzeba jakoś udoskonalić ten system. Do tego chce jakoś udoskonalić te tury. Żeby nie było znowu sytuacji, że ktoś ma 60 powiadomień po godzinie nieobecności. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Emiel Regis Napisano Grudzień 30, 2014 Share Napisano Grudzień 30, 2014 Cóż, miłej pracy w takim razie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cava Herondale Napisano Grudzień 30, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 30, 2014 (edytowany) Cóż, miłej pracy w takim razie. Uwierz mi... Przyda nam się. Prawdopodobnie nie będzie tak przyjemnie. Edytowano Grudzień 30, 2014 przez Cava Schreave Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Emiel Regis Napisano Grudzień 30, 2014 Share Napisano Grudzień 30, 2014 Błonia ponownie są dostępne do Waszej dyspozycji. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Burning Question Napisano Grudzień 30, 2014 Share Napisano Grudzień 30, 2014 // W milczeniu patrzy na Regisa wzrokiem typu "nie sp****** tego". // Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Emiel Regis Napisano Grudzień 30, 2014 Share Napisano Grudzień 30, 2014 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Burning Question Napisano Styczeń 3, 2015 Share Napisano Styczeń 3, 2015 Brawo, teraz ja nie mam ochoty odpisywać w Błoniach. XD Wybaczysz mi Regis? ^^""" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Emiel Regis Napisano Styczeń 3, 2015 Share Napisano Styczeń 3, 2015 (edytowany) Zgaduję że jesteś zajęta ( zresztą wspominałaś że zaczynasz pracę) więc jakoś wytrzymam. Odpisz jak już będziesz mogła. Edytowano Styczeń 3, 2015 przez Emiel Regis Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Burning Question Napisano Styczeń 3, 2015 Share Napisano Styczeń 3, 2015 Akurat teraz mam czas, ale nie mam weny. ^^" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Emiel Regis Napisano Styczeń 3, 2015 Share Napisano Styczeń 3, 2015 (edytowany) Przynajmniej teraz już wiesz, czemu ja się tak zazwyczaj opóźniam. ^^ Edytowano Styczeń 3, 2015 przez Emiel Regis Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Riddle Napisano Styczeń 3, 2015 Share Napisano Styczeń 3, 2015 Czyli jak na razie ja spamuję z Ray'em, a prace trwają. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Serox Vonxatian Napisano Styczeń 3, 2015 Share Napisano Styczeń 3, 2015 Wolfast też z wami stoi ale na razie się tylko przysłuchuje. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Riddle Napisano Styczeń 3, 2015 Share Napisano Styczeń 3, 2015 A ja napisałem, że cię szukam ;-; W sumie, jeśli Cobalt udało się wejść w zamknięte drzwi, to mogła też nie zauważyć kogoś stojącego tuż obok niej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Serox Vonxatian Napisano Styczeń 3, 2015 Share Napisano Styczeń 3, 2015 :3 to świetnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arceus Napisano Styczeń 3, 2015 Share Napisano Styczeń 3, 2015 Serio stoisz obok nas? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Serox Vonxatian Napisano Styczeń 3, 2015 Share Napisano Styczeń 3, 2015 A co poszliście gdzieś jak skończyłeś ze mną gadać? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arceus Napisano Styczeń 3, 2015 Share Napisano Styczeń 3, 2015 Cóż ja poszedłem do Cobalt a gdzie ona stała to "?" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Serox Vonxatian Napisano Styczeń 3, 2015 Share Napisano Styczeń 3, 2015 Obok nas? Podleciałem do Most i Cobalt, a potem ty przyszedłeś. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arceus Napisano Styczeń 3, 2015 Share Napisano Styczeń 3, 2015 a no tak zapomniałem o tym Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Burning Question Napisano Styczeń 5, 2015 Share Napisano Styczeń 5, 2015 Przypominam ze mnie nie będzie od dzis do 16go a moze i dłużej. Rozegram wielkie wyzwanie jak wróce, ok? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts