BrokenRC Napisano Styczeń 6, 2015 Share Napisano Styczeń 6, 2015 Tym lepiej dla Rex'a. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Serox Vonxatian Napisano Styczeń 6, 2015 Share Napisano Styczeń 6, 2015 No, jeden odskok w odpowiednim momencie i miecz Cadence ląduje wbity mocno w piasek, a nawet może tak być, że Cadence wyląduje pyskiem w piachu. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cava Herondale Napisano Styczeń 6, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 6, 2015 Hmm... W takim razie - moce teleportacji! Nie zawiedźcie mnie! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BrokenRC Napisano Styczeń 6, 2015 Share Napisano Styczeń 6, 2015 W takim razie liczę na post ze strony Cadance. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cava Herondale Napisano Styczeń 6, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 6, 2015 Mam nadzieję, iż jest dobrze. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BrokenRC Napisano Styczeń 6, 2015 Share Napisano Styczeń 6, 2015 Mniej-więcej jest dobrze. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cava Herondale Napisano Styczeń 6, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 6, 2015 Mniej-więcej jest dobrze. Pan Perfekcyjny się znalazł. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cava Herondale Napisano Styczeń 6, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 6, 2015 (edytowany) Z kim ja w końcu walczę? Zaraz zaakceptuję kartę postaci Magusa, więc zaraz będziesz walczyła z jego tworem. EDIT: Już. Miłej rozgrywki. Edytowano Styczeń 6, 2015 przez Cava Schreave Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Serox Vonxatian Napisano Styczeń 6, 2015 Share Napisano Styczeń 6, 2015 Nie chcę być czepialski (Znowu) ale wiesz, że nie da się zrobić strzał, które zachowują się normalnie i są w stanie się rozszczepić? Albo będą ciężkie pęki strzał albo po rozszczepieniu będą cienkie i słabe. Plus dwa typy strzał, które są OP. Samonaprawadzające, które był już zgłoszone o OP, gdy Rex ich używał oraz salwa, która jest tak szeroka, że nie daje przeciwnikowi ŻADNEJ możliwości obrony czy uniku. Rozumiem, że Cadence i Sombra są bossami i z racji tego mają przewagę nad innymi ale bez przesady. Mogą być silni ale nie OP. Równie dobrze mogłabyś ty lub Advilion stwierdzić, że są tak silni, że nie da się bronić przed ich magią, a przez to używać PG. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Emiel Regis Napisano Styczeń 6, 2015 Share Napisano Styczeń 6, 2015 (edytowany) Istotnie ta walka zaczyna wyglądać dziwnie. Cadence z huraganem uber strzał i Rex który chyba się zapędził z opisem trafienia. I witamy Magusa w drużynie. Edytowano Styczeń 6, 2015 przez Emiel Regis Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Serox Vonxatian Napisano Styczeń 6, 2015 Share Napisano Styczeń 6, 2015 Tak Rex użył PG w walce. Witamy na pokładzie Magus Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Advilion Napisano Styczeń 6, 2015 Share Napisano Styczeń 6, 2015 Z posta wynika, że wbił ją sam sobie, więc nie czepiajmy się PG. Witam Magusa. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Magus Napisano Styczeń 6, 2015 Share Napisano Styczeń 6, 2015 Dzięki za miłe powitanie . Postaram się jak najlepiej wspierać drużynę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Serox Vonxatian Napisano Styczeń 6, 2015 Share Napisano Styczeń 6, 2015 Poszedł Edit, więc jest zmienione. Już nie ma PG. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BrokenRC Napisano Styczeń 6, 2015 Share Napisano Styczeń 6, 2015 To dobrze, że nie ma PG. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cava Herondale Napisano Styczeń 7, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 7, 2015 To nie jest jedna rozszczepiona strzała, tylko kilka wystrzelonych jednocześnie... Znacie zasadę - nie wiesz, to się nie przyczepiaj? Cadance jak na bossa nie jest wcale taka OP, jak sobie to właśnie wyobrażacie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Emiel Regis Napisano Styczeń 7, 2015 Share Napisano Styczeń 7, 2015 Wolę zasadę - nie wiesz, to się dowiedz. Mamy wątpliwości, ty je rozwiewasz i wszyscy są zadowoleni. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Serox Vonxatian Napisano Styczeń 7, 2015 Share Napisano Styczeń 7, 2015 Teleportacje, gdzie chce, kiedy chce. Bez żadnego czasu rzucania. Dalej w poście pewnie piszę, że nie da się go uniknąć. Strzały niezbaczające z kursu. Niemożliwe fizycznie strzały rozszczepiające się. Jak dla mnie to jest OP. I nie chcę widzieć tych bossów OP skoro Cadence nie jest taka OP jak na bossa. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cava Herondale Napisano Styczeń 7, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 7, 2015 Teleportacje, gdzie chce, kiedy chce. Bez żadnego czasu rzucania. Dalej w poście pewnie piszę, że nie da się go uniknąć. Strzały niezbaczające z kursu. Niemożliwe fizycznie strzały rozszczepiające się. Jak dla mnie to jest OP. I nie chcę widzieć tych bossów OP skoro Cadence nie jest taka OP jak na bossa. W takim razie następnym razem napiszę, że są samonaprowadzające, dobrze? Nie zbaczają z kursu, więc przynajmniej da się ich uniknąć. No błagam Cię... Przestań się wreszcie tak wymądrzać, bo skoro NIC Ci się nie podoba, to się pożegnamy ze Starciem Tytanów. Bo zgodziłam się na jego istnienie pod warunkiem, że nie będziesz stękał i się rządził... Mam Cię po dziurki w nosie. Masz swój dział, gdzie prowadzisz swoje sesje, których ja się nie czepiam... I nie, Cadance nie jest OP. Może ty tego nie widzisz. I niedługo naprawdę się wkurzę i to wszystko wywalę, bo mam dosyć Twojego ciągłego biadolenia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Emiel Regis Napisano Styczeń 7, 2015 Share Napisano Styczeń 7, 2015 (edytowany) Normalnie Serox przyznałbym ci rację gdyby nie to że w tym przypadku zwycięstwo nie zależy od czy nasza postać jest OP czy nie. Mój Calamity jest przecież nieco OP ale raczej nie będę przesadzał gdyż już samo to by zraziło do mnie "sędziego". Samonaprowadzanie, samonaprowadzaniem ale i tak Rex mógłby coś tam dziwnego wymyślić i uniknąć tego, kosztem wiarygodnośći. Zobaczymy jak pójdzie ta pierwsza runda wyzwania i potem można dyskutować czy to dobrze czy nie. Btw Cava, krytyka dobra rzecz, bo pozwala wyłapać ewentualne błędy, nawet jeśli jest bezpodstawna. Miło by było gdybyś nie groźiła zamykaniem kiedy 99% ludzi tutaj świetnie się bawi na twojej sesji. Edytowano Styczeń 7, 2015 przez Emiel Regis Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cava Herondale Napisano Styczeń 7, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 7, 2015 Wiem, ale człowiek też ma pewnych rzeczy powoli dosyć. Wy się dobrze bawicie, ale to ja obrywam, kiedy Wam coś nie pasuje, albo mnie nie ma i nie dam rady odpisać... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arceus Napisano Styczeń 7, 2015 Share Napisano Styczeń 7, 2015 Ktoś zamknie ST? Nie zrobisz tego prawda? cóż trzeba wybaczać, ludzie całe życie cię będą oceniać, a narzekanie Serox'a (sory stary że Cię palcem wytykam) to tylko próbka ich możliwości. Po za tym ciesz się że ludzie reagują na błędy i starają się pomóc. Jak to mówią "dostrzeżenie błędu to pierwszy krok do jego naprawienia". Ciesz się nie masz tu do czynienia z (że tak to brzydko nazwę) bandą idiotów godzących się na wszystko, tylko dyskutujesz z rozumnymi, w miarę sympatycznymi ludźmi (bo zaniżam poziom). Spokojnie wiemy że ciężko się dogadać, ale zniszczenie wszystkiego to ostateczność, której można stosunkowo łatwo zapobiec. Spójrz jeszcze raz w oczy Fluffle i zastanów się... 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Emiel Regis Napisano Styczeń 7, 2015 Share Napisano Styczeń 7, 2015 Wy się dobrze bawicie, ale to ja obrywam, Dobrze się bawimy w sesji którą stworzyłaś. Dział Cadence zyskuje na popularności. Razem tworzymy tutaj coś co ma nawet większy potenciał niż MP. Czy to nieco nie osładza ci problemów? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cava Herondale Napisano Styczeń 7, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 7, 2015 Rex... Ty sobie chyba kpisz ze mnie... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BrokenRC Napisano Styczeń 7, 2015 Share Napisano Styczeń 7, 2015 Kpię z wielu ludzi, ale z Ciebie nie. Czemu tak uważasz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts