Cava Herondale Napisano Styczeń 15, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 15, 2015 Za dużo kolorowych w moich dziale ostatnio. Mam zaczynać się bać? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BrokenRC Napisano Styczeń 15, 2015 Share Napisano Styczeń 15, 2015 Mam zaczynać się bać? A po co? To tylko dobrze znaczy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cava Herondale Napisano Styczeń 15, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 15, 2015 Mam zamiar dodać w przyszłości jeszcze jakąś drużynę, ale stwierdziłam właśnie, że dwie w zupełności wystarczą. W trakcie i tak ktoś opuści drużynę i potrzebny będzie nabór. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dakelin Napisano Styczeń 15, 2015 Share Napisano Styczeń 15, 2015 W trakcie i tak ktoś opuści drużynę i potrzebny będzie nabór. Czemu czuję że albo ja albo ktoś inny powinien się bać? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cava Herondale Napisano Styczeń 15, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 15, 2015 Czemu czuję że albo ja albo ktoś inny powinien się bać? Mówię o samowolnym odejściu. Ja nikogo nie wywalam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dakelin Napisano Styczeń 15, 2015 Share Napisano Styczeń 15, 2015 Mówię o samowolnym odejściu. A już myślałem. Ufff. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cava Herondale Napisano Styczeń 15, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 15, 2015 A już myślałem. Ufff. Spokooojnie. Nie jestem okrutna. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dakelin Napisano Styczeń 15, 2015 Share Napisano Styczeń 15, 2015 W trakcie i tak ktoś opuści drużynę A co się stanie jeśli nikt nie opuści? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cava Herondale Napisano Styczeń 15, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 15, 2015 A co się stanie jeśli nikt nie opuści? Nic się nie stanie. Będziecie grali do końca. Wyrzucamy ewentualnie wtedy, gdy nikt nie napisze o długiej nieobecności, a przecież grać trzeba. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dakelin Napisano Styczeń 15, 2015 Share Napisano Styczeń 15, 2015 A już myślałem że będzie achievment drużynowy ... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cava Herondale Napisano Styczeń 15, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 15, 2015 A już myślałem że będzie achievment drużynowy ... Będzie za wygraną. Na razie mam duuużo czasu, aby go stworzyć. Zajmuje się głównie kreowaniem fabuły pod Wasze osiągnięcia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Riddle Napisano Styczeń 15, 2015 Share Napisano Styczeń 15, 2015 (edytowany) Dobra już z tym. Najwyżej jak on (skaj) nie odpisze/poprawi, to pokryje się cały kryształkami octanu ołowiu *. No i wokół niego będzie mnóstwo wybuchowego wodoru. *nawet jeśli to nie był ołów Edytowano Styczeń 15, 2015 przez KubaGR8 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thoron95 Napisano Styczeń 15, 2015 Share Napisano Styczeń 15, 2015 Spokooojnie. Nie jestem okrutna. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cava Herondale Napisano Styczeń 15, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 15, 2015 Oj, bo się obrażę. Jestem bardzo miłą i łagodną osobą. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thoron95 Napisano Styczeń 15, 2015 Share Napisano Styczeń 15, 2015 Oj, bo się obrażę. Jestem bardzo miłą i łagodną osobą. Nie bój się Cavo, wiem o tym. Po prostu nie mogłem się powstrzymać 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arceus Napisano Styczeń 15, 2015 Share Napisano Styczeń 15, 2015 Oj, bo się obrażę. Jestem bardzo miłą i łagodną osobą. I taką skromną 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cava Herondale Napisano Styczeń 15, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 15, 2015 I taką skromną To moje drugie imię. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Generalek Napisano Styczeń 15, 2015 Share Napisano Styczeń 15, 2015 Dobry pomysł, wrzućmy nowych do WW bez żadnego logicznego wytłumaczenia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Serox Vonxatian Napisano Styczeń 15, 2015 Share Napisano Styczeń 15, 2015 Ohoho zaczyna się. I to nawet nie ja zaczynam Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Emiel Regis Napisano Styczeń 15, 2015 Share Napisano Styczeń 15, 2015 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Generalek Napisano Styczeń 15, 2015 Share Napisano Styczeń 15, 2015 Dobra, mam nadzieję, że nikomu nie przemieszam szyków (szczególnie Cavie), jeśli zacznę walczyć z Tarrethem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Emiel Regis Napisano Styczeń 15, 2015 Share Napisano Styczeń 15, 2015 (edytowany) Niby już cię sparowała z Willi. Edytowano Styczeń 15, 2015 przez Emiel Regis Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Generalek Napisano Styczeń 15, 2015 Share Napisano Styczeń 15, 2015 Tak? W takim razie przepraszam, czyżby chodziło o PW, które wysłała do mnie i Willi? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Emiel Regis Napisano Styczeń 15, 2015 Share Napisano Styczeń 15, 2015 Nie wiem. Ale lista w pierwszym poście WW wyraźnie wskazuje że walczycie ze sobą. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Generalek Napisano Styczeń 15, 2015 Share Napisano Styczeń 15, 2015 Ach...Dopiero zauważyłem, że jest jakaś lista . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts