Emiel Regis Napisano Styczeń 18, 2015 Share Napisano Styczeń 18, 2015 "Bo ja sporty walki trenuję, ale kit z tym. No oki, możecie mnie usunąć. Faktycznie mój błąd, że Was nie powiadomiłam o tym, przepraszam." Cytat od Choco. Chyba ponownie mamy wolne miejsce. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Serox Vonxatian Napisano Styczeń 18, 2015 Share Napisano Styczeń 18, 2015 Skajnet mogę ciebie prosić o używanie zamienników, bo strasznie się powtarzasz. Cały czas w tym ostatnim poście widzę Centuriony i Cobalty. Wróg, oponentka, przeciwniczka, jednorożec, alchemik/czka, a co do wypowiedzi o sobie to można robić to fajnie w pierwszej osobie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Riddle Napisano Styczeń 19, 2015 Share Napisano Styczeń 19, 2015 Skajnet? Ehh, tych Centurionów jest tam tyle, że za niedługo Legion powstanie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BrokenRC Napisano Styczeń 19, 2015 Share Napisano Styczeń 19, 2015 Kiedy będzie wiadomo kto wygrał w pojedynku Cadance x Rex? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cava Herondale Napisano Styczeń 19, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 19, 2015 Kiedy będzie wiadomo kto wygrał w pojedynku Cadance x Rex? Mistrz Painta uderza ponownie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Serox Vonxatian Napisano Styczeń 19, 2015 Share Napisano Styczeń 19, 2015 Trzeba było jej wbić wybuchową strzałę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BrokenRC Napisano Styczeń 19, 2015 Share Napisano Styczeń 19, 2015 Czy Rex mógłby się poddać? To by było chyba najlogiczniejsze, ponieważ Cadance przytula Rex'a, a aby wygrać musi go zaatakować( zwłaszcza, że Rex jest prawie przekonany do tego, że słuszność jest po stronie Cadance, czyli atak na niego wzmocniłby jego chęć pracy dla Sombry. P.S. Miszczu Painta taka rada zamazuj więcej, ponieważ dzięki temu co nam pokazałaś wiemy, że "obserwator" ma krótki nick. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Emiel Regis Napisano Styczeń 19, 2015 Share Napisano Styczeń 19, 2015 P.S. Miszczu Painta taka rada zamazuj więcej, ponieważ dzięki temu co nam pokazałaś wiemy, że "obserwator" ma krótki nick. No to zawęziliśmy krąg podejrzanych do ledwie kilku tysięcy. Tylko tak dalej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BrokenRC Napisano Styczeń 19, 2015 Share Napisano Styczeń 19, 2015 kilku tysięcy Wątpie aby na tym forum było więcej niż pół tysiąca aktywnych użytkowników. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Serox Vonxatian Napisano Styczeń 19, 2015 Share Napisano Styczeń 19, 2015 Plus można po samym sposobie oceny i stylu pisania zawęzić do kilku. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dakelin Napisano Styczeń 19, 2015 Share Napisano Styczeń 19, 2015 Wróg, oponentka, przeciwniczka, jednorożec, alchemik/czka, Należy też zauważyć choćby zaimki. Jemu, jej, im, mu, sobie. Jest trochę zaimków, sama ich funkcja polega na pisaniu czegoś innego niż rzeczowników i innych części mowy. Warto poszukać czegoś innego. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Emiel Regis Napisano Styczeń 19, 2015 Share Napisano Styczeń 19, 2015 Tak czy siak wątpię by ten obrazek cokolwiek wartościowego ujawniał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cava Herondale Napisano Styczeń 20, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 20, 2015 Wątpię, abyście znali na forum jakąkolwiek osobę, która tak pisze. Z wyjątkiem tutaj Tarretha i Generalka. Oni łatwo się domyślą. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Generalek Napisano Styczeń 20, 2015 Share Napisano Styczeń 20, 2015 Wybaczcie ciągły brak odpisu. Próbuję skończyć pewną recenzję... I kończę ją od soboty. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Emiel Regis Napisano Styczeń 20, 2015 Share Napisano Styczeń 20, 2015 Spoko. Ja już pracuję nad swoim odpisem, najwyżej dodam go przed tobą. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Riddle Napisano Styczeń 21, 2015 Share Napisano Styczeń 21, 2015 Wróg, oponentka, przeciwniczka, jednorożec, alchemik/czka, Ej, ale bez przesady. Chemia i alchemia to nie jest to samo. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Serox Vonxatian Napisano Styczeń 21, 2015 Share Napisano Styczeń 21, 2015 Wiem, ale sądziłem, że jesteś alchemikię. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Riddle Napisano Styczeń 22, 2015 Share Napisano Styczeń 22, 2015 Wiem, ale sądziłem, że jesteś alchemikię. Niestety, ale nię. Jakbym był alchemikiem, to ograniczyłbym się jedynie do tego, że "miesza jakieś zioła". Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Serox Vonxatian Napisano Styczeń 22, 2015 Share Napisano Styczeń 22, 2015 Nah alchemicy działają na skraju magii ale i tak często przekraczali tę granicę. Ja alchemika określam tak "Dobry we wszystkim, mistrz w niczym." Magiczne kryształy i soczewki są dziełami głównie alchemicznymi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Burning Question Napisano Styczeń 22, 2015 Share Napisano Styczeń 22, 2015 Eh, bardzo was przepraszam, ale to mi nie idzie. Tak jak Regis, odpisuję na takie rzeczy bardzo wolno i potrzebuję czasu na spokojne zastanowienie a czasu nie mam. Przygotowuję się do kilku koncertów i imprez na raz, zostało mi mało czasu do przygotowań na maturę z historii sztuki a nawet nie znam jeszcze podstawy programowej + kilka innych prywatnych spraw do załatwiania i jeszcze inna praca. Na forum stać mnie tylko na mizerne podtrzymywanie działu Daring Do przy życiu i tyle. x.x Ta bitewka jest chyba najniżej na liście moich priorytetów. Przepraszam, że psuję zabawę, ale nie wyrabiam i wypisuję się z rozgrywki. :c Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Emiel Regis Napisano Styczeń 22, 2015 Share Napisano Styczeń 22, 2015 Cóż, tak czy siak miło się z tobą grało. Powodzenia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cava Herondale Napisano Styczeń 27, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 27, 2015 Takie pytanie - kto w ogóle pilnował ST, gdy mnie nie było? Bo wygląda na to, że nikt... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arceus Napisano Styczeń 27, 2015 Share Napisano Styczeń 27, 2015 To Ciebie nie było? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BrokenRC Napisano Styczeń 27, 2015 Share Napisano Styczeń 27, 2015 No, prawie nic się nie działo, a Rex zestarzał się czekając na "zwycięski post" Cadance. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Riddle Napisano Styczeń 27, 2015 Share Napisano Styczeń 27, 2015 Ano Cavy nie było, przez bodaj dwa dni. Chociaż sam zorientowałem się bodaj wtedy, gdy na profilu ujrzałem datę jej ostatniej aktywności. I, prawdę mówiąc, nie sądzę, aby ktoś pilnowa Starcia, stąd zapewne ta cisza. Ale pilnował tak z własnej inicjatywy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts