BrokenRC Napisano Luty 1, 2015 Share Napisano Luty 1, 2015 Pustka jak na pustyni. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BrokenRC Napisano Luty 2, 2015 Share Napisano Luty 2, 2015 Co Rex ma dokładnie zrobić( wole wiedzieć, aby nie było żadnych niedomówień)? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arceus Napisano Luty 2, 2015 Share Napisano Luty 2, 2015 Chyba w DC w tym wątku "gabinet generał Ambery" ma się znaleźć. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Emiel Regis Napisano Luty 3, 2015 Share Napisano Luty 3, 2015 "Bo ja sporty walki trenuję, ale kit z tym. No oki, możecie mnie usunąć. Faktycznie mój błąd, że Was nie powiadomiłam o tym, przepraszam." Cytat od Choco. Chyba ponownie mamy wolne miejsce. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Riddle Napisano Luty 3, 2015 Share Napisano Luty 3, 2015 Moment, moment. Tak się zastanawiam... bo to, że Rex idzie do Cadianów, to dla mnie jasne; zdrajca etc. Ale jak uzasadnimy pójście Ray'a do Sombry? O ile będzie zamiana, rzecz jasna. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BrokenRC Napisano Luty 3, 2015 Share Napisano Luty 3, 2015 Bardziej wole nazywanie ruchu Rex'a wybraniem wolności/dołączeniem do Armii Czarwonej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Riddle Napisano Luty 3, 2015 Share Napisano Luty 3, 2015 Nazywanie gruszki jabłkiem niewiele Ci da, ale jak tam sobie chcesz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BrokenRC Napisano Luty 3, 2015 Share Napisano Luty 3, 2015 Moja postać po prostu popiera jedyną słuszną Armię Czerwoną/Armię Equestrii i Kryształowego Królestwa. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Komputer Napisano Luty 3, 2015 Share Napisano Luty 3, 2015 Może po prostu pod wpływem propozycji czy tam żądania Lying? To chyba najlepszy powód. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arceus Napisano Luty 3, 2015 Share Napisano Luty 3, 2015 Jest lepszy. Mianowicie wykonanie rozkazu królowej. Ray nie jest u Cad na wakacjach, on weryfikuje szczerość międzynarodowych umów. Więc wraca z raportem do Changei a potem on, lub jego zamiennik, wraca do Sombry by go wspierać... Lub obalić Lepsze pomysły? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BrokenRC Napisano Luty 3, 2015 Share Napisano Luty 3, 2015 Pieniądze? Klacz? Sława? Kapitalizm? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arceus Napisano Luty 3, 2015 Share Napisano Luty 3, 2015 Miłość, znajome, wojsko, willa nad morzem. Czyli wakacje w Changei. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Riddle Napisano Luty 6, 2015 Share Napisano Luty 6, 2015 My z tym smokiem mamy walczyć? Umm, chce ktoś maść na oparzenia? Rak skóry tylko w 10% przypadków! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BrokenRC Napisano Luty 6, 2015 Share Napisano Luty 6, 2015 (edytowany) Na co komu maść? Lepsza metoda "na Rex'a( na idiote)", czyli atakować i obrażać przeciwnika, a ból trza porzucić( jak i nadzieje na zwycięstwo). Edit: Sorry za te nadprogramowe posty( wina nie moja, tylko mojego neta i fona). Edytowano Luty 6, 2015 przez Rex *Monster* Crusader Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Riddle Napisano Luty 7, 2015 Share Napisano Luty 7, 2015 Troszku dziwnie się pisze narrację pierwszoosobową, kiedy twoja postać to klacz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cava Herondale Napisano Luty 8, 2015 Autor Share Napisano Luty 8, 2015 Troszku dziwnie się pisze narrację pierwszoosobową, kiedy twoja postać to klacz. To zależy... Ja umiem pisać i klaczą i ogierem. W końcu mam tyle postaci na głowie, które istnieją, by urozmicić rozgrywkę. W miejscach publicznych też możecie wpaść na jakiegoś kucyka, który nie będzie miał znaczącej roli w fabule. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Riddle Napisano Luty 8, 2015 Share Napisano Luty 8, 2015 To zależy... Ja umiem pisać i klaczą i ogierem. W końcu mam tyle postaci na głowie, które istnieją, by urozmicić rozgrywkę. W miejscach publicznych też możecie wpaść na jakiegoś kucyka, który nie będzie miał znaczącej roli w fabule. Też potrafię pisać obiema płciami (de facto, ostatnio znaczna część moich postaci to płeć piękna), jednak trochę dziwnie się czuję pisząc w narracji pierwszoosobowej (zrobiłam, pomyślałam, etc.). Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BrokenRC Napisano Luty 8, 2015 Share Napisano Luty 8, 2015 Ach, ten gender. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Riddle Napisano Luty 8, 2015 Share Napisano Luty 8, 2015 Ach, ten gender. Jak tu się daje plusy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BrokenRC Napisano Luty 8, 2015 Share Napisano Luty 8, 2015 Jak tu się daje plusy? Na wersji komórkowej się nie da, a w pełnej w prawym dolnym rogu jest przycisk do dawania repek. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Riddle Napisano Luty 14, 2015 Share Napisano Luty 14, 2015 Przyznajmy w końcu, że pomysł był ciekawy, ale praktycznie już umarł. I nie tylko ja odnoszę to wrażenie. Lord, all-pitying, Jesus blest, grant it Thine eternal rest. Amen. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arceus Napisano Luty 14, 2015 Share Napisano Luty 14, 2015 A no... Cóż to jest internet to nie zniknie, może za pare lat ktoś to odkurzy... Może. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BrokenRC Napisano Luty 14, 2015 Share Napisano Luty 14, 2015 E tam, ST żyje, tylko potrzebuje zastrzyku energii. Dlatego hasło przewodnie powninno brzmieć: -Wersja dla graczy: Ad victoriam Ex machina Non sibi sed ST! -Dla postaci: Ad victoriam Ex machina Non sibi sed patriae! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Riddle Napisano Luty 14, 2015 Share Napisano Luty 14, 2015 Hasło przewodnie? Raczej "Memento mori." Niestety, ale nie podzielam twego optymizmu, Rex. Już nie. "Ad victoriam ex machina non sibi sed patriae"? Psia łacina. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arceus Napisano Luty 14, 2015 Share Napisano Luty 14, 2015 (edytowany) Glukoza czy adrenalina? Z resztą nie ja tu jestem medykiem. MEDYK! ratujmy ST. Bym coś zrobił, chyba zacznę do listu do pani generał. Później rozmowa w ww z Cad i relaks i drobne odreagowanie sytuacji w sesji. Ech Serox wiesz o co chodzi :/ Edytowano Luty 14, 2015 przez Arceus Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts