Arceus Napisano Marzec 23, 2015 Share Napisano Marzec 23, 2015 (edytowany) Tylko ja odnoszę takie wrażenie, czy rzeczywiście jest tu zbyt cicho? Proponuję coś zrobić (żeby nie było że nie na temat :/ ) Edytowano Marzec 23, 2015 przez Arceus Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Riddle Napisano Marzec 24, 2015 Share Napisano Marzec 24, 2015 Ciężka praca MG. Możemy trochę poczekać, ale finalnie odpis się pojawi. Powinien. Racja? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Advilion Napisano Marzec 24, 2015 Share Napisano Marzec 24, 2015 MG bierze 7 różnych lekarstw. Ale kiedy zdrowie się mu poprawi, to odpis się pojawi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arceus Napisano Marzec 24, 2015 Share Napisano Marzec 24, 2015 To co nic nie mówisz? Sorki za niecierpliwość. Szybkiego powrotu do zdrowia zatem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
J#42 Napisano Kwiecień 2, 2015 Share Napisano Kwiecień 2, 2015 Czy tylko ja martwię się o stan zdrowia MG? Rozumiem iż może się trafić jakaś przewlekła choroba lub inne problemy ale nie pogardziłbym odrobinką informacji. Jeśli tak dalej będzie to chyba ST (podejście 2) skończy się zanim się na dobre zaczęło . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Advilion Napisano Kwiecień 2, 2015 Share Napisano Kwiecień 2, 2015 Wyzdrowiałem i robię wam odpis. Postaram się z tym wyrobić do końca tygodnia, wprawdzie święta itp. ale powinienem znaleźć kilka chwil i coś zdziałać. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arceus Napisano Kwiecień 3, 2015 Share Napisano Kwiecień 3, 2015 *grupowe sapnięcie ulgi* Cieszę się że już nam wyzdrowiałeś I przy okazji WESOŁYCH ŚWIĄT WAM WSZYSTKIM! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Advilion Napisano Kwiecień 9, 2015 Share Napisano Kwiecień 9, 2015 A teraz niestety muszę Was zawieść. I to pewnie mocno. Nie będę jednak niepotrzebnie się rozpisywał. Nie dam rady kontynuować ST i kończę z tym. Przepraszam wszystkich, lecz mam swoje powody i uznałem, że poprzeczka, jaką sam sobie ustanowiłem, jest dla mnie za wysoka. Jeszcze raz proszę o wybaczenie tej niekompetencji i obiecywania nie wiadomo czego. Jeśli znajdzie się osoba chętna do poprowadzenia eventu, droga otwarta. Ja zaś już zostawiam to w spokoju. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BrokenRC Napisano Kwiecień 9, 2015 Share Napisano Kwiecień 9, 2015 Szkoda, ciekawie się zapowiadało. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cava Herondale Napisano Maj 17, 2015 Autor Share Napisano Maj 17, 2015 Cóż... Bardzo dziękuję wszystkim kucykom, które wzięły w tym udział, jak również za waszą cierpliwość. Miło było budować z wami to wszystko. Mam nadzieję, że to nie ostatni raz, kiedy będziemy robili coś wspólnie. Pozdrawiam, Cava Herondale Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts