Emiel Regis Napisano Grudzień 23, 2014 Share Napisano Grudzień 23, 2014 Naładowany prądem pręt. Dlaczego nie byłbym w stanie zrobić czegoś takiego? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Advilion Napisano Grudzień 23, 2014 Share Napisano Grudzień 23, 2014 Bo to ingerencja w rany innych graczy. Możesz ich uderzyć, ale oni sami opisują, czy zostali uszkodzeni. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Emiel Regis Napisano Grudzień 23, 2014 Share Napisano Grudzień 23, 2014 Viper złapał Cobalt w swoim poście i zostało to uznane bo była otumaniona. On teraz sam się unieruchomił i dostał. Dlaczego w tym przypadku to tak nie działa? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rexumbra Napisano Grudzień 23, 2014 Share Napisano Grudzień 23, 2014 (edytowany) Gdyż on sam nie jest otumaniony przez co może wystąpić sytuacja w której rzuci on Cobalt na twój kij a sam odskoczy. Edytowano Grudzień 23, 2014 przez Rexumbra Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Emiel Regis Napisano Grudzień 23, 2014 Share Napisano Grudzień 23, 2014 Niezbyt mnie to przekonuje ale poprawiam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Serox Vonxatian Napisano Grudzień 23, 2014 Share Napisano Grudzień 23, 2014 Bo on może ją puścić i odciąć się od prądu. Albo starać się wytrzymać. Nie możesz go ot tak powalić. Bez ich reakcji i w jednym poście.I dziękuję Advilion. Staram się, bo miałem takie przeczucia, że samowola zaowocuje takim czymś. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
J#42 Napisano Grudzień 23, 2014 Share Napisano Grudzień 23, 2014 Wiem że mój post brzmi trochę dziwnie ale jest to wywołane pośpiechem (nie mam czasu siedzieć za długo na forum) a z powodu "przyspieszenia akcji" jestem zmuszony sprawdzać je kilka razy dziennie przez co tworzy się lekki chaos w mych myślach i odpowiedziach. Poza tym uważam że trafił mi się dość wymagający przeciwnik, dalej uważam że Behemot jest najgroźniejszy z całej naszej grupy ale jak to mówią nikt nie jest niepokonany (wyjątek-Chuck Norris) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Emiel Regis Napisano Grudzień 23, 2014 Share Napisano Grudzień 23, 2014 Znowu napisałeś coś nowego a ja tego nie widzę, czy masz na myśli poprzedni? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Serox Vonxatian Napisano Grudzień 23, 2014 Share Napisano Grudzień 23, 2014 A ja twierdzę, że najgroźniejsza osoba na DS to sam Sombra Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
J#42 Napisano Grudzień 23, 2014 Share Napisano Grudzień 23, 2014 (edytowany) poprzedni teraz jestem zajęty czytaniem co mnie ominęło a potem napisze choć pewnie nie szybko (ja lubię się zastanowić nad swoim ruchem a nie biec na chama) Fakt Sombra jest najgroźniejszy ale ja miałem na myśli graczy Edytowano Grudzień 23, 2014 przez J#42 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Advilion Napisano Grudzień 23, 2014 Share Napisano Grudzień 23, 2014 Właśnie, jeśli chodzi o szybkość akcji. Proszę o niezamieszczanie wypowiedzi składającej się tylko z jednego lub dwóch zdań. To, że otrzymaliście większą swobodę, nie oznacza, że możecie pisać takie krótkie posty. Nie chcemy w końcu, by zaczął się spam, niczym w luźnej grze ról. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Serox Vonxatian Napisano Grudzień 23, 2014 Share Napisano Grudzień 23, 2014 Bo to postać niestandardowa, takie robione tylko przez graczy z reguły są silniejsze od innych nie oszukujmy się. Wypowiedź Rexa mnie zabiła xD jaką klasę reprezentujesz. To dziwny tekst mówiony przez postać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BrokenRC Napisano Grudzień 23, 2014 Share Napisano Grudzień 23, 2014 Chyba rozróżnienie na klasy znają? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rexumbra Napisano Grudzień 23, 2014 Share Napisano Grudzień 23, 2014 Rex jest jak Deadpool z Marvela Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BrokenRC Napisano Grudzień 23, 2014 Share Napisano Grudzień 23, 2014 Zcharakteryzuj mi proszę Deadpoola. Słyszałem o nim, ale nie znam się na nim. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Emiel Regis Napisano Grudzień 23, 2014 Share Napisano Grudzień 23, 2014 Pinkie Pie z katanami i arsenałem który zawstydziłby armię oraz zamiłowaniem do mordowania, nie ważne herosów czy złych. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Serox Vonxatian Napisano Grudzień 23, 2014 Share Napisano Grudzień 23, 2014 Nie wiedzą, że to gra. Czy podchodzisz do jakiejś laski i pytasz o level? Z resztą łatwo poznać czym jest... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BrokenRC Napisano Grudzień 23, 2014 Share Napisano Grudzień 23, 2014 (edytowany) Nie znam się na romantyźmie, więc prosiłbym o jakąś poradę. Edit: Czyli Deadpool to spoko ziomek Edytowano Grudzień 23, 2014 przez Rex *Monster* Crusader Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Serox Vonxatian Napisano Grudzień 23, 2014 Share Napisano Grudzień 23, 2014 Tak deadpool jest osą ale łamie czwartą ścianę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BrokenRC Napisano Grudzień 23, 2014 Share Napisano Grudzień 23, 2014 A macie jakaś poradę dla Rex'a, aby był bardziej romantyczny? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cava Herondale Napisano Grudzień 23, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 23, 2014 A macie jakaś poradę dla Rex'a, aby był bardziej romantyczny? Żartować w nieobraźliwy sposób, uśmiechać się czarująco, zachowywać się jak gentelman. To chyba ponad jego siły. Naczytałam się dużo romansideł i wiem, że gentelmani są zawsze na propsie. Niestety w Polsce ten gatunek powoli wymiera. ;c Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Serox Vonxatian Napisano Grudzień 23, 2014 Share Napisano Grudzień 23, 2014 Niestety w Polsce ten gatunek powoli wymiera. ;c Bo jest on skutecznie zabijany przez kobiety robiące z nich "Braci" O wiele bardzie opłaca się być brutalny bo brutal = męskość. Najpierw wczuj się w postać i złam to, że gadasz jak gracz. Walnij jej komplement, o tym jak dobrze walczy i używa magicznych zdolności. Etc. Kobiety lubią komplementy i podarki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cava Herondale Napisano Grudzień 23, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 23, 2014 Bo jest on skutecznie zabijany przez kobiety robiące z nich "Braci" O wiele bardzie opłaca się być brutalny bo brutal = męskość. Najpierw wczuj się w postać i złam to, że gadasz jak gracz. Walnij jej komplement, o tym jak dobrze walczy i używa magicznych zdolności. Etc. Kobiety lubią komplementy i podarki. Nie zawsze lubią. Ja nie lubię dostawać prezentów. Jak dla mnie ludzie niepotrzebnie wydają pieniądze, które mogliby poświęcić na coś przydatnego w życiu. Ale jeśli chodzi o sesje, to zależy, czym się kucyk interesuje. Poznaj ją! Uratuj życie przed krakenem! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Advilion Napisano Grudzień 23, 2014 Share Napisano Grudzień 23, 2014 To co, mogę już przykleić dla Sombry serce na zadzie i powiedzieć, że jest lepszą księżniczką miłości od Cadance? 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Serox Vonxatian Napisano Grudzień 23, 2014 Share Napisano Grudzień 23, 2014 To już zależy czy Sombra jest fanem mitologicznych stworów pojawiających się w symulacji jak Cadence. Nie widziałem całej symulacji ale widziałem tam Hydrę. I chyba nie była zbyt "kontrolowalna" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts