Mephisto The Undying Napisano Luty 5, 2015 Share Napisano Luty 5, 2015 - Nie powiedziałem że nie chce. Uznałem że chcesz pochodzić sama z bratem. Jak wolisz zostać sama to pójdę. - powiedział. - I nie, nie nudził bym się. - dodał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ukeź Napisano Luty 5, 2015 Autor Share Napisano Luty 5, 2015 (Karta dodana ^^) Jelonek tym razem z ciekawości wybrał się do miasta, by zerknąć na nowo przybyłych. Co prawda przy okazji planował też zajrzeć do sklepu ogrodniczego, bo może akurat wynajdzie coś, co może go zainteresować. Ale to nie było priorytetem. W sumie, co prawda nawet nie spieszył się zbyt, by zdążyć na sam moment wypuszczenia nowych, bo podejrzewał, że i tak wyłapie nowe twarze, o ile będą bardziej charakterystyczne niż większość. Póki co zwrócił uwagę tylko na tą jedną dziewczynę której pomógł na stołówce, ale jakoś od tamtej pory jej nawet nie widział. Cóż, zdarza się. Przyglądał się mijanym osobom, które właśnie wychodziły z placu. Swoją drogą ciekawe, że ostatnio "dostawy" były tak częste. No cóż. Jeleniowatych jak zwykle nie wypatrzył żadnych. Praktycznie wszędzie uszka i ogonki, co najwyżej. Znów poczuł lekki żal z tego powodu. Wolałby, gdyby hmm... nie odstawał aż tak bardzo od większości. W którymś momencie zauważył jednak kogoś nietypowego. Aż stanął zdumiony. Osoba w tak uzwierzęconym stopniu, że naprawdę rzucała się w oczy. Rozglądała się wokół. Pewnie w poszukiwaniu podobnych do siebie, przemknęło mu przez myśl, jednak zaraz owa postać ruszyła przed siebie. A ten nadal tak stał, najwyraźniej nie dowierzając, że ją widział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Luty 6, 2015 Share Napisano Luty 6, 2015 - Nie no jak chcesz to możesz iść z nami~ - powiedziała z uśmiechem. - A ty Dipper lepiej schowaj tę książkę. - szepnęła bratu na ucho, a chłopak zrobił co kazała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dżuma Napisano Luty 6, 2015 Share Napisano Luty 6, 2015 (Dziękuję) Przyspieszyła mimowolnie uspokajając natłok myśli jaki uzbierał się przy wyjściu na zewnątrz. Większość zapachów, dźwięków oraz widoków było nowe, a zwierzęca natura od razu je wchłonęła robiąc dla jeszcze nie tak wypoczętego mózgu wielkie misz masz. Dziewczyna ceniła sobie wyostrzone zmysły, które nie raz się sprawdziły, jednak to kolejny powód jaki była wykluczona z pseudo definicji człowieka. Genetyka to zabawna sprawa, posiada wiele wad, a jednak dalej przez w niezmienionej od wieków formie. Nie zmieniła sie po prostu ma swoje humory, robiąc innym piękną figurę a jeszcze innym podpisując wyrok śmierci ze względu na wydolność jakiegoś narządu. Szczerze wolałaby teraz zaszyć się gdzieś chłonąc ciepło Słońca, a później najeść sie najlepiej krwistym stekiem. Po tym wszystkim z pewnością jej decyzje były by racjonalnie podjęte. Musiała się spiąć, zdobyć więcej informacji oraz znaleźć sobie miejsce. Z pewności na przestrzeni czasu wyruszy by zwiedzić tą klatkę w której ja zamknięto. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Luty 6, 2015 Share Napisano Luty 6, 2015 Judas uśmiechnął się wesoło. - Dzięki Lisia Dziewczyno. - powiedział i poczochrał Mabel włosy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Luty 6, 2015 Share Napisano Luty 6, 2015 Vergil zaśmiał się.- To do zobaczenia. Ja muszę iść.- powiedział i ruszył do swojego domu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Luty 6, 2015 Share Napisano Luty 6, 2015 - Nieee czooochraaać mnieeeee! - zawołała próbując poprawić sobie fryzurę. - Poza tym ja mam imię! Mam ci je przeliterować czy coś żebyś sobie je zapamiętał? - Nic się nie zmieniłaś. Dalej zachowujesz się jak dziecko. - powiedział Dipper uśmiechając się - A pf... No i co w tym złego? Jesteście okropni! Obaj! - powiedziała i skrzyżowała ręce na piersiach. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Luty 6, 2015 Share Napisano Luty 6, 2015 (edytowany) Judas zaśmiał się cicho. - Jesteś urocza gdy się wściekasz Mabel. - powiedział z uśmiechem. Edytowano Luty 6, 2015 przez Mephisto Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Luty 6, 2015 Share Napisano Luty 6, 2015 Mabel zaczerwieniła się. - Nie prawda! - zawołała. Dipper już miał coś powiedzieć ale siostra mu przerwała. - A ty już lepiej siedź cicho! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Luty 6, 2015 Share Napisano Luty 6, 2015 Judas ponownie zaśmiał się cicho. - Naprawdę jesteś urocza. - powiedział i znowu poczochrał jej włosy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Luty 6, 2015 Share Napisano Luty 6, 2015 - Ghhh ile razy mam wam jeszcze mówić żebyście przestali mnie czochrać jeden z drugim?! - zawołała dalej się rumieniąc. - Dużo, ha. - odpowiedział Dipper ze śmiechem. Mabel przystanęła tylko w miejscu patrząc na Judas'a i Dipper'a po czym odwróciła się i poszła w przeciwnym kierunku znikając między budynkami. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Luty 6, 2015 Share Napisano Luty 6, 2015 - Oj... - mruknął tylko cicho i pobiegł za Mabel. Przeklął pod nosem kilka razy szukając wzrokiem dziewczyny. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Luty 6, 2015 Share Napisano Luty 6, 2015 Dipper postanowił się przejść. Był przyzwyczajony do fochów Mabel i wiedział że zaraz jej przejdzie. Mabel tym czasem szła przed siebie do lasu. Weszła na jedno z wysokich drzew i zaczęła bawić się swoimi włosami. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Luty 6, 2015 Share Napisano Luty 6, 2015 Judas biegnąc za Mabel dotarł do lasu. Rozglądał się aż zobaczył ją na jednym drzewie. Wziął głęboki wdech i podszedł. - Mabel. - powiedział by zwrócić na siebie uwagę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Luty 6, 2015 Share Napisano Luty 6, 2015 Mabel zobaczyła Judasa. Zaczęła zwisać głową w dół na jednej z gałęzi. - Heeej~ - powiedziała i uśmiechnęła się. - Co tam? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Luty 6, 2015 Share Napisano Luty 6, 2015 Judas podszedł bliżej. - Dalej jesteś zła? - zapytał. ((Jak wysoko jest mniej więcej? I na jakiej wysokości ma głowę? )) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Luty 6, 2015 Share Napisano Luty 6, 2015 (( Drzewo jest dość wysokie, nie wiem jak określić, po prostu jest wysokie i już xD )) - Nie-e~ - zaśmiała się. - Nawet nie pamiętam o co chodziło. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Luty 6, 2015 Share Napisano Luty 6, 2015 ((A okej )) - W porządku... Ale i tak przepraszam. I sądzę że nie powinnaś tak głową w dół zwisać Mabel. - powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Luty 6, 2015 Share Napisano Luty 6, 2015 - Ale czeeemuuuu nie moooogeeee? - zapytała. - Coo? Boisz się o mnie czy cuś? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Luty 6, 2015 Share Napisano Luty 6, 2015 Judas spojrzał na nią. - Tak, boje. A to coś złego? - zapytał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Luty 6, 2015 Share Napisano Luty 6, 2015 - Ale czemu? Przecież nic mi się nie stanie. - zaśmiała się podnosząc się do siadu. Zeskoczyła na dół i wylądowała za Judasem. - No widzisz~ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Luty 6, 2015 Share Napisano Luty 6, 2015 Judas trochę się przeraził jak dziewczyna spadała ale gdy wylądowała to odwrócił się. - Tak jakoś. Może to przez fakt że jesteś moją pierwszą prawdziwą przyjaciółką albo coś... - stwierdził drapiąc się po policzku. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Luty 6, 2015 Share Napisano Luty 6, 2015 Mabel podeszła do Judasa i przytuliła się do niego. - To miłe że się o mnie martwisz. - powiedziała z uśmiechem. - Ale wiesz jakby nie patrzeć to jestem dość zwinna więc nic mi nie będzie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Luty 6, 2015 Share Napisano Luty 6, 2015 Judas w zasadzie ucieszył się że Mabel go przytuliła. - Wiem ale cóż mogę zrobić? Jesteś pierwszą osobą o którą się martwię. - stwierdził. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Luty 6, 2015 Share Napisano Luty 6, 2015 - Oooojj tam ciiii~ - powiedziała tylko i przytuliła się do niego jeszcze bardziej. - Tak się miło do ciebie tuli... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts