Nightmare Napisano Luty 6, 2015 Autor Share Napisano Luty 6, 2015 Kreatywność zawsze spoko, ale nie wymyślajmy jakiegoś "brak efektu ragdoll", "immunity to knockback" czy "niezniszczalność" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arceus Napisano Luty 6, 2015 Share Napisano Luty 6, 2015 Czekaj odnośnie statystyk to jeśli powiedzmy ktoś weźmie szczęście -2 To jego pech będzie tak masakrycznie wielki że osoba idąca obok niej jest w stanie przewrócić się o korzeń spalonego drzewa? Oraz że dzięki ujmie ma nie 25 tylko 27 punktów do dyspozycji? (Powiedz nie, unikaj problemów ) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
UMBRA Napisano Luty 6, 2015 Share Napisano Luty 6, 2015 Tak ostatnio przeglądam sobie forum i trafiłem tutaj. Widzę że zapowiada się fajna zabawa, ale mam dwa pytania. 1.Czy jest jeszcze miejsce? 2.Czy jeśli mam ogólną(nie za dużą) wiedzę o Fallout Equestria, to kwalifikuję się do zabawy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Luty 6, 2015 Autor Share Napisano Luty 6, 2015 do Umbry - Jest miejsce, a wiedza jest dobra, bo wiem, że nie będziesz chciał miecza i własnego domku I nie, nie ma ujmy. Do tego masz 20 punktów a nie 25 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thoron95 Napisano Luty 6, 2015 Share Napisano Luty 6, 2015 Arceus(albo ktokolwiek), zanim zapytasz. Nie, twoje statystyki nie startują na poziomie 1. Aby coś było na 1 musisz poświęcić punkciocha Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arceus Napisano Luty 6, 2015 Share Napisano Luty 6, 2015 A to sorry pomyłka no o 5 :/ I tak wiem że nawet 1 aby mieć 1 trza poświęcić. A pytam aby inni nie musieli Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thoron95 Napisano Luty 6, 2015 Share Napisano Luty 6, 2015 Dobra, po nieco zbyt długim czasie w stosunku do długości karty jest ona gotowa. Pasmo nieszczęść czas zacząć. Link do karty: https://docs.google.com/document/d/1LbUcsIjo69vCXjbFDoj9h8YcyakTDMnUd-gVfm9A4bY/edit?usp=sharing Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Luty 6, 2015 Share Napisano Luty 6, 2015 I kolejny niewierny do gromadki : 3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Exemundis Napisano Luty 6, 2015 Share Napisano Luty 6, 2015 (edytowany) Imię: Abyss Flame Rasa: Jednorożec Wiek: 21 Płeć:Ogier Wygląd: http://i.imgur.com/WOk7Isl.png Charakter: Rządny wiedzy i siły ogier ktory nigdy nie miał za dużo przyjaciół. Wyrachowany i zimny w środku zazwyczaj sprawia wrażenie miłego i przyjacielskiego by spełnić swoje założenia i cele. Co do religijności trzymał się zasad stajni. Historia: Abyss urodził sie i wychował w Stajni 50 bo gdzieżby indziej. Jego ojciec był jednym ze strażników krypty.Matka zmarła rodząc go. Od małości chciał się z tąd wyrwać.. zdobyć potęgę, wiedzę i bogactwo. W młodym wieku odkrył swój talent do tworzenia zielonego ognia. to też stało sie jego ciutie markiem. Mimo tego nie pokazywał tego po sobie trenując fizycznie pod okiem taty nabywając zdolnosci takie jak mają strażnicy. Podczas wydarzenia przy ostatniej modlitwie wiedział. Wiedział że zbliża sie spełnienie jednego z jego marzeń. W końcu wydostanie sieze Stajni która coraz bardzienj przypominała mu jeden wielki grobowiec. Cutie Mark: http://i.imgur.com/tXOjgMP.png Broń: Dubeltówkę + duży nóż traperski. Ekwipunek: Torba podróżna. 4 paczki po 6 naboi 12 gauge buckshot (drobny śrut), 3 paczki po 6 naboi 12 gauge slugs (pojedyńczy pocisk). 2 apteczki. Konserwy x5, prowiant na 4 dni, dziesięć RadX'ów Statystyki (20p.) Siła:4 Zręczność3: Wytrzymałość:4 Percepcja:3 Inteligencja:3 Szczęśie: 3 Umiejętności (max 3): Strzelby poziom zaawansowany/ Walka nożem. Rusznikarstwo Specjalna umiejętność (max 1): używanie zielonego ognia Edytowano Luty 11, 2015 przez Shirogetsu Vermilion Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eragon333 Napisano Luty 6, 2015 Share Napisano Luty 6, 2015 jeden problem Thoron JEDNO szczęścia. Chyba jak wyjdziesz ze stajni to pewnie się potkniesz i désolé ale odpadasz Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Luty 6, 2015 Share Napisano Luty 6, 2015 (edytowany) Shirogetsu... "Rzadny wiecy" "małości" "strażników krypty" "ciutie markiem" te słowa mnie rozwaliły xD Jeszcze "wydostanie sieze Stajni" Edytowano Luty 6, 2015 przez Nightmare Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thoron95 Napisano Luty 6, 2015 Share Napisano Luty 6, 2015 jeden problem Thoron JEDNO szczęścia. Chyba jak wyjdziesz ze stajni to pewnie się potkniesz i désolé ale odpadasz Ciiicho. Po to mam 4 punkty wytrzymałości, aby nieco pożyć z wszechogarniającym pechem Poza tym niech te statystyki odwzorowują realny stan postaci Nooo... chyba, że wojna trwająca we mnie od dwóch godzin(sam się zastanawiałem nad tym szczęściem, czy nie dać na bezpieczniejsze 2) skończy się ostatecznym wyborem Bezpieczeństwo>YOLO&fun Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Luty 6, 2015 Share Napisano Luty 6, 2015 Ale i tak nie pobijesz Tajemnicy xD. Podnieś sobie ten punkcik, bo inaczej Tajemnica będzie miała towarzystwo w umieraniu poprzez spadnięcie ze schodów. A przy jej szczęściu, to się jeszcze z dupy kolce pojawią xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Luty 6, 2015 Autor Share Napisano Luty 6, 2015 Dobra, ja myślę nad postem początkowym Wiem jedno - niech wiadomo które osoby poprawią KP, to się dostaną. Tak Kagez, ty "terz" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Luty 6, 2015 Share Napisano Luty 6, 2015 To fajnie... Czekam z niecierpliwością... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thoron95 Napisano Luty 6, 2015 Share Napisano Luty 6, 2015 Dobra, skoro tak nalegaliście, to już dodałem co nie co do tego szczęścia. I o ironio, teraz mam go najwięcej xD Chociaż przez Fatum i tak będę miał więcej bardziej nieprzyjemnych niespodzianek od ludu z 2 punktami, ale ój, ważne, że liczby się zgadzają a ja wciąż mogę być chodzącym amuletem nieszczęścia(przy okazji bardziej ukierunkowanego w przeciwnika niż we mnie) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BrokenRC Napisano Luty 6, 2015 Share Napisano Luty 6, 2015 Takie pytanie- Ilu graczy jeszcze potrzeba? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Luty 6, 2015 Share Napisano Luty 6, 2015 W sumie te cztery starczą, choć na pewno jest jeszcze miejsce. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eragon333 Napisano Luty 6, 2015 Share Napisano Luty 6, 2015 Jest jest można się także dołączyć podczas sesji (tak jakby coś) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
UMBRA Napisano Luty 7, 2015 Share Napisano Luty 7, 2015 Pytałem czy jest miejsce i dostałem potwierdzenie. Pytałem czy nadaję się i także dostałem potwierdzenie. Więc oto moja karta: https://docs.google.com/document/d/1yTgHK6kYgP06FkBT54Zj0mKR3TmeLT2giOssDtZN-18/edit Teraz pozostaje pytanie czy wszystko jest dobrze. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Luty 11, 2015 Autor Share Napisano Luty 11, 2015 Teraz zapraszam na sesyję tak dla niedoinformowanych. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Exemundis Napisano Luty 11, 2015 Share Napisano Luty 11, 2015 ummm.. tak się zastanawiam.. co z postaciami nie wymienonymi w sesji? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Luty 11, 2015 Share Napisano Luty 11, 2015 Zostały zjedzone? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arceus Napisano Luty 11, 2015 Share Napisano Luty 11, 2015 (edytowany) Zostały zjedzone? Naturalnie w sosem jakoś weszły Edytowano Luty 11, 2015 przez Arceus Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
UMBRA Napisano Luty 11, 2015 Share Napisano Luty 11, 2015 ummm.. tak się zastanawiam.. co z postaciami nie wymienonymi w sesji? Dobre pytanie. Zostały zjedzone? Naturalnie w sosem jakoś weszły Smutne odpowiedzi Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts