Lemi Napisano Grudzień 7, 2016 Share Napisano Grudzień 7, 2016 Nie ogarniam, ale chyba zgubili pisiont groszy 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yagso Napisano Grudzień 7, 2016 Share Napisano Grudzień 7, 2016 Chyba przedawkowałem te śmieszne kolorowe tabletki 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Grudzień 7, 2016 Share Napisano Grudzień 7, 2016 godzinę temu Oitsimel napisał: Nie ogarniam, ale chyba zgubili pisiont groszy To nowy "challenge". Mieliśmy już "cynamon", "wiadro zimnej wody", a teraz to Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beerbarian Napisano Luty 4, 2017 Share Napisano Luty 4, 2017 Uwaga! Śmieszki ze złego człowieka i wroga numer jeden większości Polaków. Spoiler Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Poszukiwacz15 Napisano Luty 4, 2017 Share Napisano Luty 4, 2017 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anrizo Napisano Luty 4, 2017 Share Napisano Luty 4, 2017 Znalazłem to ciekawe dziwactwo oglądając YT w nocy. Jest to animacja gościa o nicku Ben Wheele. Jego twórczość można zaliczyć jako dosyć specyficzną, więc niektórych może ona nieco przerazić, jak i zafascynować. Polecam też obejrzeć jego inne materiały. Spoiler Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rapid Napisano Luty 4, 2017 Share Napisano Luty 4, 2017 Uwielbiam ten film...mimo że jest dziwny Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beerbarian Napisano Luty 4, 2017 Share Napisano Luty 4, 2017 Przez was nabrałem ochoty by pooglądać Salad Fingers. Dla tych co jeszcze nie wiedzą: Spoiler Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MGR Dash Napisano Luty 20, 2017 Share Napisano Luty 20, 2017 3.02.2015 at 17:43 Towarzysz Wiesio napisał: Ok, let's do this. Dzielimy się ciekawymi obrazkami, gifami czy filmikami znalezionymi w czeluściach internetów. Nieważne czy śmieszne czy straszne, warunek jest jeden - muszą być naprawdę dziwne, WTF, co ja pacze . Dawajcie, wierzę w was To ja rozkręcam moimi ulubieńcami: Ukryta zawartość Kiedy widzisz zakres materiału na kartkówkę z matmy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ciastek Napisano Luty 20, 2017 Share Napisano Luty 20, 2017 Juz jakis czaaas temu odkrylem, ale moze ktos nie widzial : ) 3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hi I'm Uzi Wanna Play? Napisano Luty 21, 2017 Share Napisano Luty 21, 2017 1 man 1 jar Tyle w temacie 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beerbarian Napisano Luty 21, 2017 Share Napisano Luty 21, 2017 (edytowany) 5 godzin temu Hi I'm Uzi Wanna Play? napisał: 1 man 1 jar Tyle w temacie Temat można uznać za zamknięty Chociaż da się znaleźć jeszcze coś ciekawego... Edytowano Luty 21, 2017 przez Beerbarian 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemi Napisano Luty 21, 2017 Share Napisano Luty 21, 2017 59 minut temu Beerbarian napisał: Temat można uznać za zamknięty Chociaż da się znaleźć jeszcze coś ciekawego... Podobnych tytułów jest więcej niż by się chciało wiedzieć, więc to na tym się nie kończy 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hi I'm Uzi Wanna Play? Napisano Luty 21, 2017 Share Napisano Luty 21, 2017 2 godziny temu Lemi napisał: Podobnych tytułów jest więcej niż by się chciało wiedzieć, więc to na tym się nie kończy Wiem bo widziałem strona sadistic dział hard może też ktoś kojarzy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beerbarian Napisano Luty 21, 2017 Share Napisano Luty 21, 2017 3 godziny temu Lemi napisał: Podobnych tytułów jest więcej niż by się chciało wiedzieć, więc to na tym się nie kończy W to nie wątpie, przykładowo 2 girls 1 cup itp. godzinę temu Hi I'm Uzi Wanna Play? napisał: strona sadistic dział hard może też ktoś kojarzy? Słyszałem o nim dużo "legend", głównie od swoich towarzyszy z klasy, którym na kompie za bardzo się nudzi. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hi I'm Uzi Wanna Play? Napisano Luty 21, 2017 Share Napisano Luty 21, 2017 Właśnie teraz Beerbarian napisał: W to nie wątpie, przykładowo 2 girls 1 cup itp. Słyszałem o nim dużo "legend", głównie od swoich towarzyszy z klasy, którym na kompie za bardzo się nudzi. U kumpla kiedyś w domu tam wbiłem bo lubię czasami pooglądać, wchodzi jego już świętej pamięci ojciec -Uzi co ty oglądasz? Pokazałem mu filmiki z egzekucją w lesie facet dostał headahota ze strzelby z odległości pół metra to chyba nie muszę pisać co się stało z głową, a jego ojciec -Ale ty chory jesteś, zamiast panienki oglądać to jakieś chore filmy -ja to lubie -Ide na telewizor bo jeszcze ku.... Zwymiotuje 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Korund Napisano Luty 22, 2017 Share Napisano Luty 22, 2017 Jeśli już przywołujemy zmarłych, to ostatnio natknąłem się na dosyć osobliwy teledysk z śp. Bohdanem Smoleniem. Trzeba przyznać, że zrywa papę z dachu. 4 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beerbarian Napisano Luty 23, 2017 Share Napisano Luty 23, 2017 Wrzucam to tutaj, tak po prostu... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pixelator Napisano Kwiecień 10, 2017 Share Napisano Kwiecień 10, 2017 Mam od tego autora avka! A to z kolei Pepe-Illuminati i Pepe-Trump 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hi I'm Uzi Wanna Play? Napisano Kwiecień 10, 2017 Share Napisano Kwiecień 10, 2017 Strona SchockChan, i filmy z kubkami, słoikami, nożami, siekierkami i yyyyyy no chyba starczy tego opisu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beerbarian Napisano Kwiecień 10, 2017 Share Napisano Kwiecień 10, 2017 Coś, do czego lubię wracać: Spoiler Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Poszukiwacz15 Napisano Lipiec 20, 2017 Share Napisano Lipiec 20, 2017 Znalazłem kolejny dziwny film 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beerbarian Napisano Lipiec 20, 2017 Share Napisano Lipiec 20, 2017 2 godziny temu, Poszukiwacz15 napisał: Znalazłem kolejny dziwny film To nie jest zwykły "dziwny film", to klasyk Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rapid Napisano Październik 22, 2017 Share Napisano Październik 22, 2017 Spoiler Dobry dubbing Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się