Jump to content

WTF?! Dziwna strona internetu

Towarzysz Wiesio
 Share

Recommended Posts

Wat8.jpg?1315930535

Ok, let's do this. Dzielimy się ciekawymi obrazkami, gifami czy filmikami znalezionymi w czeluściach internetów. Nieważne czy śmieszne czy straszne, warunek jest jeden - muszą być naprawdę dziwne, WTF, co ja pacze :crazytwi3: .
Dawajcie, wierzę w was :fluttershy4:

To ja rozkręcam moimi ulubieńcami:

vsykm.gif

c3d0981ae770f926eedf4eda7505b006.jpeg

• Upvote 1

Proszę o umieszczanie szybko migających gifów, lub/i grafik o bardzo intensywnych kolorach w spoilerach, ze stosownym ostrzeżeniem. Coś takiego może wywołać atak epilepsji, nawet u kogoś kto nie wiedział, że jest chory (zdarzają się przypadki, że coś takiego może go wywołać u zdrowych osób). Mam nadzieję, że administracja podzieli moje zdanie.

Przykładowy GIF - uwaga, szybko migające kolory!

0AD3JMN.gif

Grafika. Intensywne kolory:

Epilepsy_Warning___Kl_Graph1_by_JattMack

PS. To samo dotyczy "screamerów".

###

Od siebie dorzucę, coś dla tych, którzy zamiast siostrzyczce biorą kucyka dla siebie xD

Funny-memes-14.jpg

Klasówki nie są takie straszne...

k2.jpg

Edited by Triste Cordis
  • Upvote 9

Proszę o umieszczanie szybko migających gifów, lub/i grafik o bardzo intensywnych kolorach w spoilerach, ze stosownym ostrzeżeniem. Coś takiego może wywołać atak epilepsji, nawet u kogoś kto nie wiedział, że jest chory (zdarzają się przypadki, że coś takiego może go wywołać u zdrowych osób). Mam nadzieję, że administracja podzieli moje zdanie.

Przykładowy GIF - uwaga, szybko migające kolory!

Racja, słuchać moda. Dobry przykład swoją drogą, i bez epilepsji się go czuje :oops:

Od siebie dorzucę, coś dla tych, którzy zamiast siostrzyczce biorą kucyka dla siebie xD

Ha, dziecięce marzenie mojej siostry, ojciec do dzisiaj wspomina jak go męczyła o kucyka :giggle: Na szczęście nie była tak mściwa. Zresztą, to ja byłem domowym piromanem :5N9ul:

3 grosze:

ba6.gif

Święty Piotr z Werony niewzruszony:

jacomart.jpg

• Upvote 3

Fotka z kucykiem jest genialna. Aha, z kaktusem wiąże się ciekawa historia. Pokazywali to na Discovery, w programie, który prowadzi ten krasnoludek z Top Gear.

Pewien facet, chciał zaimponować kolegom. Gdy mijali około 2m kaktusa, ten postanowił kopnąć "igłę". Niestety, gatunek tego kaktusa był wyjątkowo wredny. Igły pękały bardzo łatwo i miały niewielkie "haczyki", takie jak wkręt (kołek, jak zwał tak zwał): łatwo włożyć, trudno wyjąć (zwierzę. które się na niego nadziało, roznosiło nasiona). A że igła miała jakieś 15 cm długości... przebiła mu "laczka" i wbiła się w stopę pod kątem. Bez operacji nie dało się go wyjąć.

Pamiętacie film "Znaki"? Oto alternatywna wersja trailera:

Filmik zawiera brzydkie słowo na "k".

Dla spostrzegawczych "beep" "beep" - prawdziwe czy nie?

A jednak wróżka nie wie wszystkiego...

Edited by Triste Cordis
  • Upvote 3

Fotka z kucykiem jest genialna. Aha, z kaktusem wiąże się ciekawa historia. Pokazywali to na Discovery, w programie, który prowadzi ten krasnoludek z Top Gear.

Pewien facet, chciał zaimponować kolegom. Gdy mijali około 2m kaktusa, ten postanowił kopnąć "igłę". Niestety, gatunek tego kaktusa był wyjątkowo wredny. Igły pękały bardzo łatwo i miały niewielkie "haczyki", takie jak wkręt (kołek, jak zwał tak zwał): łatwo włożyć, trudno wyjąć (zwierzę. które się na niego nadziało, roznosiło nasiona). A że igła miała jakieś 15 cm długości... przebiła mu "laczka" i wbiła się w stopę pod kątem. Bez operacji nie dało się go wyjąć.

Dla spostrzegawczych "beep" "beep" - prawdziwe czy nie?

A jednak wróżka nie wie wszystkiego...

Bo to pizza z koniną, tak zdemaskowali aferę. Co do faceta z igłą - może pomyśli następnym razem, uwielbiam jak takie kretony dostają nauczkę.

Filmik z tą panią powiedziałbym że fejk, jeśli nie, to nasz bohater powinien... uciekać, babka jest :crazytwi2:

A co do rowerka, to może zostawił tak jak ja kiedyś, pod sklepem na noc, bez przypinki :twiblush:

Ale, wyobraźcie sobie, na drugi dzień stał w tym samym miejscu! Faith in humanity restored.

Dalsze WTF. Na początek więcej tego samego, tym razem z krówkami (dalej czekam na kuce  :pbpt:  )

(Obrazki linkuję pośrednio, bo z tej stronki nie pozwala mi ich wrzucać)

W tym obuwiu nie widzę nawet najbardziej hardkorowego hipstera:

https://i.chzbgr.com/maxW500/4643979520/h7AC98D46/

Słodki piesek :fluttershy4:  Ciekawe jak się wabi:

https://i.chzbgr.com/maxW500/7578956544/h2A9358F4/

• Upvote 2

Racja, słuchać moda. Dobry przykład swoją drogą, i bez epilepsji się go czuje :oops:

Nie jestem moderatorem "pełną gębą". Różowy kolor = moderatorzy własnych działów. Zielony kolor = moderatorzy wszystkich i wszystkiego :) Ja, jako "moderator" (wolę określenie "opiekun") działu Lyry, mam w tym miejscu takie same prawa oraz ograniczenia jak inni (to tak dla rozwiania wszelkich wątpliwości).

ale to ryje w bani :drurrp:

Właśnie dlatego ma być w spoilerze, ze stosownym ostrzeżeniem.

• 1 month later...

https://www.youtube.com/watch?v=UnuylJxR5TM&list=WL&index=60

https://www.youtube.com/watch?v=kUNYlEP8vwU

1623578_400183700162548_5975725768411466

1425955613160.jpg
Patrzcie to szpieg!1111!!!
1425955110634.gif
Nienawidzę szpiegów 

61b0b015edf66c195b805ae52bee7249.jpg
Edited by Draft RedLine
  • Upvote 4

• 4 weeks later...