Skoniu 196 Report post Posted November 28, 2016 Jeden z bardziej znanych memów polskiej społeczności War Thunder: 1 Share this post Link to post Share on other sites
Lemi 973 Report post Posted December 7, 2016 Nie ogarniam, ale chyba zgubili pisiont groszy 1 Share this post Link to post Share on other sites
Yagso 105 Report post Posted December 7, 2016 Chyba przedawkowałem te śmieszne kolorowe tabletki 1 Share this post Link to post Share on other sites
Cipher 618 3,896 Report post Posted December 7, 2016 godzinę temu Oitsimel napisał: Nie ogarniam, ale chyba zgubili pisiont groszy To nowy "challenge". Mieliśmy już "cynamon", "wiadro zimnej wody", a teraz to Share this post Link to post Share on other sites
Beerbarian 32 Report post Posted February 4, 2017 Uwaga! Śmieszki ze złego człowieka i wroga numer jeden większości Polaków. Spoiler Share this post Link to post Share on other sites
Poszukiwacz15 190 Report post Posted February 4, 2017 Share this post Link to post Share on other sites
Anrizo 60 Report post Posted February 4, 2017 Znalazłem to ciekawe dziwactwo oglądając YT w nocy. Jest to animacja gościa o nicku Ben Wheele. Jego twórczość można zaliczyć jako dosyć specyficzną, więc niektórych może ona nieco przerazić, jak i zafascynować. Polecam też obejrzeć jego inne materiały. Spoiler Share this post Link to post Share on other sites
Rapid 932 Report post Posted February 4, 2017 Uwielbiam ten film...mimo że jest dziwny Share this post Link to post Share on other sites
Beerbarian 32 Report post Posted February 4, 2017 Przez was nabrałem ochoty by pooglądać Salad Fingers. Dla tych co jeszcze nie wiedzą: Spoiler Share this post Link to post Share on other sites
MGR Dash 82 Report post Posted February 20, 2017 3.02.2015 at 17:43 Towarzysz Wiesio napisał: Ok, let's do this. Dzielimy się ciekawymi obrazkami, gifami czy filmikami znalezionymi w czeluściach internetów. Nieważne czy śmieszne czy straszne, warunek jest jeden - muszą być naprawdę dziwne, WTF, co ja pacze . Dawajcie, wierzę w was To ja rozkręcam moimi ulubieńcami: Ukryta zawartość Kiedy widzisz zakres materiału na kartkówkę z matmy Share this post Link to post Share on other sites
Ciastek 69 Report post Posted February 20, 2017 Juz jakis czaaas temu odkrylem, ale moze ktos nie widzial : ) 3 Share this post Link to post Share on other sites
Hi I'm Uzi Wanna Play? 1,056 Report post Posted February 21, 2017 1 man 1 jar Tyle w temacie 1 Share this post Link to post Share on other sites
Beerbarian 32 Report post Posted February 21, 2017 (edited) 5 godzin temu Hi I'm Uzi Wanna Play? napisał: 1 man 1 jar Tyle w temacie Temat można uznać za zamknięty Chociaż da się znaleźć jeszcze coś ciekawego... Edited February 21, 2017 by Beerbarian 1 Share this post Link to post Share on other sites
Lemi 973 Report post Posted February 21, 2017 59 minut temu Beerbarian napisał: Temat można uznać za zamknięty Chociaż da się znaleźć jeszcze coś ciekawego... Podobnych tytułów jest więcej niż by się chciało wiedzieć, więc to na tym się nie kończy 1 Share this post Link to post Share on other sites
Hi I'm Uzi Wanna Play? 1,056 Report post Posted February 21, 2017 2 godziny temu Lemi napisał: Podobnych tytułów jest więcej niż by się chciało wiedzieć, więc to na tym się nie kończy Wiem bo widziałem strona sadistic dział hard może też ktoś kojarzy? Share this post Link to post Share on other sites
Beerbarian 32 Report post Posted February 21, 2017 3 godziny temu Lemi napisał: Podobnych tytułów jest więcej niż by się chciało wiedzieć, więc to na tym się nie kończy W to nie wątpie, przykładowo 2 girls 1 cup itp. godzinę temu Hi I'm Uzi Wanna Play? napisał: strona sadistic dział hard może też ktoś kojarzy? Słyszałem o nim dużo "legend", głównie od swoich towarzyszy z klasy, którym na kompie za bardzo się nudzi. 1 Share this post Link to post Share on other sites
Hi I'm Uzi Wanna Play? 1,056 Report post Posted February 21, 2017 Właśnie teraz Beerbarian napisał: W to nie wątpie, przykładowo 2 girls 1 cup itp. Słyszałem o nim dużo "legend", głównie od swoich towarzyszy z klasy, którym na kompie za bardzo się nudzi. U kumpla kiedyś w domu tam wbiłem bo lubię czasami pooglądać, wchodzi jego już świętej pamięci ojciec -Uzi co ty oglądasz? Pokazałem mu filmiki z egzekucją w lesie facet dostał headahota ze strzelby z odległości pół metra to chyba nie muszę pisać co się stało z głową, a jego ojciec -Ale ty chory jesteś, zamiast panienki oglądać to jakieś chore filmy -ja to lubie -Ide na telewizor bo jeszcze ku.... Zwymiotuje 1 Share this post Link to post Share on other sites
Korund 77 Report post Posted February 22, 2017 Jeśli już przywołujemy zmarłych, to ostatnio natknąłem się na dosyć osobliwy teledysk z śp. Bohdanem Smoleniem. Trzeba przyznać, że zrywa papę z dachu. 4 Share this post Link to post Share on other sites
Beerbarian 32 Report post Posted February 23, 2017 Wrzucam to tutaj, tak po prostu... Share this post Link to post Share on other sites
Pixelator 226 Report post Posted April 10, 2017 Mam od tego autora avka! A to z kolei Pepe-Illuminati i Pepe-Trump 1 Share this post Link to post Share on other sites
Hi I'm Uzi Wanna Play? 1,056 Report post Posted April 10, 2017 Strona SchockChan, i filmy z kubkami, słoikami, nożami, siekierkami i yyyyyy no chyba starczy tego opisu Share this post Link to post Share on other sites
Beerbarian 32 Report post Posted April 10, 2017 Coś, do czego lubię wracać: Spoiler Share this post Link to post Share on other sites
Poszukiwacz15 190 Report post Posted July 20, 2017 Znalazłem kolejny dziwny film 2 Share this post Link to post Share on other sites
Beerbarian 32 Report post Posted July 20, 2017 2 godziny temu, Poszukiwacz15 napisał: Znalazłem kolejny dziwny film To nie jest zwykły "dziwny film", to klasyk Share this post Link to post Share on other sites