Gość Napisano Marzec 10, 2015 Share Napisano Marzec 10, 2015 Ciel pszyszedł z garnkiem wody. -Sebastian!-Krzyknął.Wąż szybko podpełz do niego. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kameleon317 Napisano Marzec 10, 2015 Share Napisano Marzec 10, 2015 - Maniery, generale. No i lata spędzone w wojsku są mocniejsze niż generalska prośba. Generał to generał - zaczął zbierać patyki na rozpałkę. - Najbardziej dziwi mnie, dlaczego wziął pan za sobą nowych rekrutów. I do tego na tajną operację. Może mnie generał oświecić? Ja sam, żeby dostać się do oddziałów specjalnych musiał być oficerem z ponad 10 letnim stażem. Hmmmm? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kanata Napisano Marzec 10, 2015 Autor Share Napisano Marzec 10, 2015 - Widziałem ich umiejętności, a poza tym chciałem ich jeszcze bardziej sprawdzić. Tak czy inaczej jesteśmy rebeliantami kto ma się tym przejmować czy ktoś służy 10 lat czy tylko 1 dzień. Dla niektórych to ostatnie dni, a jak widać oni spisali się całkiem świetnie w bitwie. I masz mnie nazywać po imieniu to rozkaz innym też to powiem, a jeśli tego nie zrobisz odetnę ci nogi - Zrobił straszną minę a chwilę potem zaśmiał się wesoło. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Marzec 10, 2015 Share Napisano Marzec 10, 2015 -Co zrobić z tą wodą?-Zapytał Ciel generała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 10, 2015 Share Napisano Marzec 10, 2015 Katarina zeskoczyła z konia. - Dobra, księżniczko, pomóc w czymś? - zapytała. ((Ej, ale generał jest gdzie indziej ._.)) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Favri Napisano Marzec 10, 2015 Share Napisano Marzec 10, 2015 (edytowany) Nemera zsiadła z konia i zakrzątała się koło księżniczki. Rozmowa o pochodzeniu i przeszłości, mimo że nie brała w niej udziału, bądź co bądź dała jej możliwość zdystansowania się od własnych spraw i dalekosiężnych myśli. - Dawaj ją tu - powiedziała do Ciela który sterczał nieopodal z garnkiem wody, i wskazała na formujący się stelaż z patyków. - Co tym razem ma księżniczka w swoim menu? - zapytała. Edytowano Marzec 10, 2015 przez Favri Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kanata Napisano Marzec 10, 2015 Autor Share Napisano Marzec 10, 2015 (edytowany) Księżniczka wyjęła mięso. Podała dziewczynie warzywa takie jak pomidor, sałata i ogórek. - Zrób sałatkę, Nemero a ty wrzucisz mięso jak pokroje na mniejsze kawałki i usmażysz na jakimś płaskim kamieniu. Księżniczka zabrała się za przygotowywanie mięsa i gdy je zrobiła podała Nemerze. Edytowano Marzec 10, 2015 przez Draft RedLine Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Marzec 10, 2015 Share Napisano Marzec 10, 2015 (edytowany) Ciel podał Namerze garnek z wodą. -Jak tam.?-Zapytał. Edytowano Marzec 10, 2015 przez SayaSuu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kameleon317 Napisano Marzec 10, 2015 Share Napisano Marzec 10, 2015 - Widzisz, jak chcesz to potrafisz - zaśmiał się i nagle spoważniał. - Nie wątpię w ich umiejętności. Wątpię w ich motywy. Nie znam ich po prostu. W szczególności, że większość z nich nie jest zbyt rozmowna. I strasznie młoda. Czuję się taki stary w waszym towarzystwie - westchnął głośno. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 10, 2015 Share Napisano Marzec 10, 2015 Katarina spięła włosy z tyłu żeby jej nie przeszkadzały. - Okej. - zaczęła robić sałatkę. Zupełnie się na tym nie znała, nigdy nie gotowała ale pokroić umiała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Favri Napisano Marzec 10, 2015 Share Napisano Marzec 10, 2015 (edytowany) ((Kroić ludzi a kroić sałatkę jeden bies )) - Kamień, kamień, musi tu być jakiś - zamruczała i zagłębiła się we własne poszukiwania. - Co? A... Będzie wybornie. To chyba cielęcina - zwróciła się do Ciela gdy już przytachała jakiś kamień z jaskini. Wyjęła z juków olej i czekała, aż ognisko się rozpali. Edytowano Marzec 10, 2015 przez Favri Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Marzec 10, 2015 Share Napisano Marzec 10, 2015 (edytowany) Ciel usiadł niedaleko i zaczął czytać jakiś dzkiennik. -Sebastian, poczytamy?-Zapytał węża. Edytowano Marzec 10, 2015 przez SayaSuu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kanata Napisano Marzec 10, 2015 Autor Share Napisano Marzec 10, 2015 - Pamiętaj że nad wszystkim czuwam. W końcu jestem Złotym Smokiem tego cesarstwa. - Gdy Jin-kao to powiedział zauważył że mają odpowiednią ilość drewna na opał. - Wracajmy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kameleon317 Napisano Marzec 10, 2015 Share Napisano Marzec 10, 2015 - Złoty Smok czy nie w myślach czytać nie potrafisz - powiedział Corwin i ruszył w stronę jaskini. - Mam tylko nadzieję, że nie będę musiał ci później zszywać dziurawych od noży pleców. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kanata Napisano Marzec 10, 2015 Autor Share Napisano Marzec 10, 2015 - Spokojnie myślę że Nemera się tym zajmie z przyjemnością - Jin-kao i Corwin wrócili. - Hej od teraz możecie mi mówić po imieniu. Jak nie to odetnę nogi. - Zaśmiał się i odłożył drewno obok ogniska. Księżniczka dała mięso Nemerze. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Favri Napisano Marzec 10, 2015 Share Napisano Marzec 10, 2015 Ogień, wywoływany tarciem krzesiwa o krzemień dość szybko zajął hubkę a potem ułożone na stos drewno. Kamień umieszczony w ognisku rozgrzewał się. - Jak będzie potrzeba to i nogi przyszyję - odparła z uśmiechem Nemera. Zdawało jej się, że generał mówił coś o niej. Nie byłoby w tym nic szczególnego, zazwyczaj ignorowała zdanie innych na swój temat, gdyby nie to, że był to właśnie Jin-kao, który... Cóż, interesował ją. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kanata Napisano Marzec 11, 2015 Autor Share Napisano Marzec 11, 2015 Jin kao uśmiechnął się i zsunął do tyłu swój słomiany kapelusz. Usiadł przy ognisku i ogrzał się. - To co dzisiaj jemy - Zapytał wesołym tonem głosu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Marzec 11, 2015 Share Napisano Marzec 11, 2015 Raven zsiadł z konia i usiadł przy ognisku. Nie odzywał się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 11, 2015 Share Napisano Marzec 11, 2015 ((Nie robi jej to różnicy )) - Em... co zrobić po pokrojeniu? - zapytała Katarina. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kameleon317 Napisano Marzec 11, 2015 Share Napisano Marzec 11, 2015 Corwin podszedł do swojego konia. Zaprowadził go na polanę i z juków wyciągnął 2 sporej wielkości bukłaki. - Zgadnijcie co tutaj mam - podszedł z uśmiechem do ogniska i rzucił jednym w kierunku Katariny. - To samo tylko, że z owoców. Różnica nikła, ale zawsze coś - odpalił fajkę i usiadł. - Ktoś jeszcze chętny? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Marzec 11, 2015 Share Napisano Marzec 11, 2015 Ravenowi jakby poprawił się chumor.-Daj spróbować.-poprosił. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Marzec 11, 2015 Share Napisano Marzec 11, 2015 Ciel był tak zaciekawiony lekturą,że nie zwracał uwagi na to co się dzieje wokół niego. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kanata Napisano Marzec 11, 2015 Autor Share Napisano Marzec 11, 2015 Jin-kao popatrzył po wszystkich obecnych. - Ja dziękuje, chociaż wiesz co spróbuje trochę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Marzec 11, 2015 Share Napisano Marzec 11, 2015 (edytowany) Ciel nagle zasnął razem z wężem.Książka spadła na ziemię. Edytowano Marzec 11, 2015 przez SayaSuu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Favri Napisano Marzec 11, 2015 Share Napisano Marzec 11, 2015 - Tfu - splunęła Nemera patrząc na bukłaki - Trucizna. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts