SPIDIvonMARDER Napisano Luty 27, 2015 Share Napisano Luty 27, 2015 (edytowany) Warszawa Bronies i Stowarzyszenie Tribrony mają zaszczyt zaprosić na niezwykłego ponymeeta ochrzczonegoVISTULIAN http://vistulian.pl/main/ https://www.facebook.com/events/454399828058303/ RUSZYŁA REJESTRACJA! PLAN PORADNIK DOJAZDU To nieprawda, że jakieś zlodowacenie zamroziło warszawski fandom. A nawet jeśli, to nadchodzi odwilż! Warszawa przy wsparciu Tribrony zapraszają na wyjątkowo dużego, dwudniowego ponymeeta w Polsce. Już w dniach 4 i 5 lipca bieżącego roku, w Zespole Szkół Numer 18 w Warszawie odbędzie się to wspaniałe wydarzenie! Serdecznie zapraszamy wszystkich bronies i naszych sympatyków. Dokładne dane wkrótce. Planujemy wiele atrakcji, w tym spotkanie z lektorami pracującymi przy polskiej wersji serialu, a także szereg innych rzeczy! Rezerwujcie czas! Widzimy się 4 lipca! Istotne dokumenty: REGULAMIN ZGODA RODZICA (obowiązkowa dla osób niepełnoletnich, które przyjdą bez prawnego opiekuna) Informacje organizacyjne: Organizator główny: Stowarzyszenie Tribrony reprezentowane przez: Jakub Orłowski (SPIDIvonMARDER) Krzysztof Franek (Skradacz) Organizator ze strony Warszawa Bronies: Michał Włoczewski (Wlocz) Kontakt do organizatorów: SPIDIvonMARDER: 514685665 gg-6164667 [email protected]Na ponymeetcie jest planowany sleeproom na noc z 4 na 5 lipca. Zapraszamy do rejestracji swoich prelekcji, innych atrakcji, chęci pomocy oraz stoisk handlowych! Plakat by Ruhisu. Edytowano Czerwiec 25, 2015 przez SPIDIvonMARDER 3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wonsz Napisano Luty 27, 2015 Share Napisano Luty 27, 2015 Jak obiecałem, zaczynam czerpać więcej z fandomu, więc spodziewajcie się mnie! Będzie SWAG! Byle do lipca Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Poulsen Napisano Luty 28, 2015 Share Napisano Luty 28, 2015 W końcu coś w Warszawie, wpadnę zapewne. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sun Napisano Luty 28, 2015 Share Napisano Luty 28, 2015 Interesujące, nawet bardzo. Postaram się wygospodarować dwa kilo czasu i się pojawić, ale na dzień dzisiejszy nie obiecuję. Niemniej termin , miejscówka i rozmiar w sam raz by przy okazji zrobić odbiór książek. (i chyba nawet wiem już czego) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Accurate Accu Memory Napisano Luty 28, 2015 Share Napisano Luty 28, 2015 sam raz by przy okazji zrobić odbiór książek. (i chyba nawet wiem już czego) Niech zgadnę, do tego czasu będzie kolejne wydanie fanfika?? I kurcze, jak dwódniowy... TO BYĆMOŻE się uda pojawić, ale to narazie mała szansa :( Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sun Napisano Luty 28, 2015 Share Napisano Luty 28, 2015 Niech zgadnę, do tego czasu będzie kolejne wydanie fanfika?? I kurcze, jak dwódniowy... TO BYĆMOŻE się uda pojawić, ale to narazie mała szansa :( A czy ja robię inne książki, niż fanfiki? w sumie nigdy nie mówiłem, ze tak, lub nie. Lecz w tym momencie chodziło mi bardziej, o kwestie, którego fanfika (konkretnego) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Accurate Accu Memory Napisano Luty 28, 2015 Share Napisano Luty 28, 2015 A czy ja robię inne książki, niż fanfiki? w sumie nigdy nie mówiłem, ze tak, lub nie. Lecz w tym momencie chodziło mi bardziej, o kwestie, którego fanfika (konkretnego) No tak, nie robisz... I nie, nie mówiłes o żadnym fanfiku... BTW: To już pewne, jesli będziesz na tym meecie, to się spotkamy. Pojadę, bo mam zamiar odwiedzić też Centrum Naukowe Kopernik Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1stChoice Napisano Marzec 1, 2015 Share Napisano Marzec 1, 2015 4 i 5 lipca...? Nie za wcześnie o tym ogłaszacie? Prawdopodobnie będę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SPIDIvonMARDER Napisano Marzec 1, 2015 Autor Share Napisano Marzec 1, 2015 (edytowany) Gdyby to zależało tylko od Skradacza, to info powiesilibyśmy pół roku temu. Edytowano Marzec 1, 2015 przez SPIDIvonMARDER 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Marzec 2, 2015 Share Napisano Marzec 2, 2015 Zapraszam, polecam i pozdrawiam. Nikogo nie przenocuję. Warszawa miasto 9/10. Czekam na to bo w końcu coś na co nie muszę jechać przez pół Polski Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MrHappy Napisano Marzec 2, 2015 Share Napisano Marzec 2, 2015 Postaram się... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Accurate Accu Memory Napisano Marzec 2, 2015 Share Napisano Marzec 2, 2015 Postaram się.. Yay!! Osoba mi znajoma, to jest z forum BA Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MrHappy Napisano Marzec 3, 2015 Share Napisano Marzec 3, 2015 Tak accu Postaram się jak tylko mogę, mam nadzieje że dobrze przewidziałem końcowe sprawdziany. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1stChoice Napisano Marzec 23, 2015 Share Napisano Marzec 23, 2015 Jest/Będzie jakaś oficjalna strona meeta? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wonsz Napisano Marzec 23, 2015 Share Napisano Marzec 23, 2015 Myślę, że będzie, do lipca jeszcze dużo czasu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuracyja Napisano Marzec 23, 2015 Share Napisano Marzec 23, 2015 Może będę. Ale jeszcze nic nie jest pewne. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SPIDIvonMARDER Napisano Marzec 24, 2015 Autor Share Napisano Marzec 24, 2015 Wszystkie elementy reprezentacyjno-informacyjne pojawią się lada moment. Ze względu na nagromadzenie meetów w lipcu byliśmy nieco zajęci ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Velvie Napisano Marzec 24, 2015 Share Napisano Marzec 24, 2015 Akurat wtedy będę na obozie... Szkoda. Dawno nie było meetów w Warszawie :( Jak powiada mądrość ludowa, wszystko co dobre, omija Orchid 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamiiru Napisano Marzec 25, 2015 Share Napisano Marzec 25, 2015 Podejrzewam że będę z lubelską delegacją, tak jak było na meecie integracyjnym. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wonsz Napisano Marzec 25, 2015 Share Napisano Marzec 25, 2015 (edytowany) mają zaszczyt zaprosić na niezwykłego ponymeetA ochrzczonego Literówka się wkradła, poprawcie to jeśli możecie, bo mnie Ylthin w komentarzach na FGE przez to bije Edytowano Marzec 25, 2015 przez BronySWAG Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SPIDIvonMARDER Napisano Marzec 25, 2015 Autor Share Napisano Marzec 25, 2015 Jak Ylthin dorośnie, to bardzo chętnie z nią porozmawiam. Poprawione. 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SPIDIvonMARDER Napisano Marzec 28, 2015 Autor Share Napisano Marzec 28, 2015 Ponieważ Vistulian będzie dobrą okazją do spotkania się broniaczy z całej Polski, proponujemy całkiem niezwykły panel! Zapewne znacie maskotkę naszego kraju, Queen Poland: Postać wszyscy znają, ale jako tako... niewielu się z nią utożsamia i równie cięzko powiedzieć, aby ją powszechnie kochano. Tak być nie powinno, wszak to nasza królowa. Dlatego korzystając z okazji możliwości wspólnego przedyskutowania na żywo tego zagadnienia, proponujemy, aby na meetcie: -albo stworzyć nową maskotkę, którą wspólnie wybierzemy; -albo dokonać rewitalizacji starej. Sądzimy, że Queen Poland nie do końca odpowiada wspólczesnym trendom fandomowym. Projekt powstał w czsach zupełnie innego fandomu, więc może jakby ją odświeżyć, broniacze znowu by się nią zainteresowali? Sprawa jest w pełni dogadana z flerfarvet, autorką Queen Poland. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SPIDIvonMARDER Napisano Kwiecień 2, 2015 Autor Share Napisano Kwiecień 2, 2015 (edytowany) http://vistulian.pl/main/ https://www.facebook.com/events/454399828058303/ Zapraszamy do rejestrowania swoich stoisk, prelekcji i chęci pomocy przy ponymeetcie! Edytowano Kwiecień 2, 2015 przez SPIDIvonMARDER Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1stChoice Napisano Kwiecień 2, 2015 Share Napisano Kwiecień 2, 2015 http://vistulian.pl/main/ https://www.facebook.com/events/454399828058303/ Zapraszamy do rejestrowania swoich stoisk, prelekcji i chęci pomocy przy ponymeetcie! Bardzo ładną stronę zrobiliście Kiedy będzie możliwa rejestracja dla zwykłych uczestników? 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wonsz Napisano Kwiecień 2, 2015 Share Napisano Kwiecień 2, 2015 Poszło zgłoszenie na atrakcję, mam nadzieję, że moja propozycja spodoba się organizatorom Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się