Kuracyja Napisano Marzec 3, 2015 Autor Share Napisano Marzec 3, 2015 (edytowany) A mogę być w drużynie z Airlikiem ? Punkt siódmy zasad mówi że losujemy... Sabina w drodze wyjątku się dostała (w razie przegranej Arłuka piecze ciasta) Edytowano Marzec 4, 2015 przez Kuracyja The Game v7 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Airlick Napisano Marzec 3, 2015 Share Napisano Marzec 3, 2015 (edytowany) Punkt siódmy zasad mówi że losujemy... Sabina w drodze wyjątku się dostała (w razie przegranej Arłuka piecze ciasta)Od razu mówię, że jak trafi się jakiś gimbus albo Lovecraft, to losujesz od nowa, bo nie będę grać. Ewentualnie mogę dać ci listę ludzi, którzy mi nie przeszkadzają, i z nich rozlosujesz. Edytowano Marzec 3, 2015 przez Airlick Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
War Napisano Marzec 3, 2015 Share Napisano Marzec 3, 2015 (edytowany) Chce grać z Arłokiem Zapłace Edytowano Marzec 3, 2015 przez Warmen Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość ChrisEggII Napisano Marzec 4, 2015 Share Napisano Marzec 4, 2015 Coraz bardziej wydziwiacie... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Marzec 4, 2015 Share Napisano Marzec 4, 2015 Co mi tam zapisuję się... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Marzec 4, 2015 Share Napisano Marzec 4, 2015 Lovecraft, to losujesz od nowa, bo nie będę grać To szykuj ciasto zawczasu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Airlick Napisano Marzec 4, 2015 Share Napisano Marzec 4, 2015 To szykuj ciasto zawczasu Chyba ty. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WielkiIWspaniałySoriSensei Napisano Marzec 4, 2015 Share Napisano Marzec 4, 2015 W sumie też bym pograł, ale wszystko zależy od godzin rozgrywania meczów Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mkr Napisano Marzec 4, 2015 Share Napisano Marzec 4, 2015 Chyba ktoś tu o mnie zapomniał z rozpędu. Zapisuje się, choć w zależności jakie będą terminy, nie daje 100% obecności na każdym spotkaniu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Marzec 4, 2015 Share Napisano Marzec 4, 2015 Kura: No chyba miało być bez ustawiania żadnego Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kruczek Napisano Marzec 4, 2015 Share Napisano Marzec 4, 2015 Od razu mówię, że jak trafi się jakiś gimbus albo Lovecraft, to losujesz od nowa, bo nie będę grać. Ewentualnie mogę dać ci listę ludzi, którzy mi nie przeszkadzają, i z nich rozlosujesz. mam nadzieję że to żart Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Marzec 4, 2015 Share Napisano Marzec 4, 2015 Najlepiej będzie od razu wywalił Arłuka, bo się rządzi A ciasta tak czy siak się będziemy domagać xd Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Airlick Napisano Marzec 4, 2015 Share Napisano Marzec 4, 2015 (edytowany) mam nadzieję że to żartCzy ja wyglądam, jakbym żartował? Najlepiej będzie od razu wywalił Arłuka, bo się rządzi A ciasta tak czy siak się będziemy domagać xdGuwno dostaniesz. Edytowano Marzec 4, 2015 przez Airlick Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kruczek Napisano Marzec 4, 2015 Share Napisano Marzec 4, 2015 w takim razie to żałosne 3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
War Napisano Marzec 4, 2015 Share Napisano Marzec 4, 2015 Nie, to Arłok 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sabina Napisano Marzec 4, 2015 Share Napisano Marzec 4, 2015 Widzę, że pojawiło się parę kontrowersji, zatem chcę coś wyjaśnić. Punkt ósmy regulaminu rozgrywek mówi, że drużyna Airlicka, jeśli przegra, piecze ciasta. Jako że wg mnie to tylko żart, to stwierdziłam, że pociągnę go trochę dalej i też zażartuję. Znając swoje zdolności kucharskie (o których wiedzą także bywalcy sb) pomyślałam, że pociągnę ten żart dalej. Ale okazało się, że moja chęć grania z Airlickiem została dziwnie odebrana. Więc gwoli ścisłości powtórzę, napisałam że chcę grać z Airem i że jeśli przegramy, to razem z nim piekę te słynne ciasta Więc nawet jeśli to tylko żart, to nadal jest "coś za coś", a nie zwykłe moje widzimisię. Inna sprawa, że te rozgrywki to swoistego rodzaju wyzwanie dla Airlicka, więc wg mnie to, że chce decydować o tym, z kim gra, jest do zaakceptowania. Z tego, co kojarzę, to właśnie pomysł tych zawodów wziął się z tego, że ma być Air vs reszta forum. Ja osobiście uważam, że losowanie to kiepski pomysł. Lepiej by było, jakby ludzie się między sobą dogadali, jak chcą grać. Niby mógłby się pojawić zarzut, że przez to powstaną drużyny nie do pokonania. A co za problem umówić się z kimś wcześniej na haxy i potrenować? I na zakończenie. To tylko zwykła gra. To ma być zabawa, a skoro już zaczyna się robić jakaś dziwna atmosfera, to po prostu nie grajmy w to. Po co sobie szargać nerwy? To nie jest żadna Liga Mistrzów, a zwykła forumowa rozrywka... 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuracyja Napisano Marzec 4, 2015 Autor Share Napisano Marzec 4, 2015 Co do rzekomego "ustawiania" - w podanym przez Deca fragmencie nie padło z mojej strony ani jedno, powtórzę: ANI JEDNO słowo dotyczące ustawiania drużyn, chodziło o rozmieszczenie graczy w tzw. koszykach podczas losowania. Ponieważ zaszło, co zaszło, koszyki zostaną całkowicie wymieszane, aby zakończyć te dywagacje. Jednocześnie proszę Deca o przeprosiny z jego strony, bo na screenie nie ma ani słowa o ustawianiu drużyn, dziękuję dobranoc. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Marzec 4, 2015 Share Napisano Marzec 4, 2015 Kura bądź łaskaw dopisać i mnie, trzeci raz zgłaszać się nie zamierzam... Ewentualnie jak ty mnie nie dopiszesz to sam to zrobię 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
War Napisano Marzec 4, 2015 Share Napisano Marzec 4, 2015 Żadna liga mistrzów? KOBIETO, TO JEST SPORT, WALKA O NAJWYŻSZĄ STAWKĘ! :< Więc heheszki heheszkami, jakie by nie były ale mimo wszystko dobrze byłoby trzymać się pierwotnych ustaleń, dla większej sprawiedliwości! inaczej będę musiał grać sam XD 4 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Marzec 4, 2015 Share Napisano Marzec 4, 2015 Punkt ósmy regulaminu rozgrywek mówi, że drużyna Airlicka, jeśli przegra, piecze ciasta. Jako że wg mnie to tylko żart To nie żart, to bardzo poważna sprawa. Ale jako że Arłuk to pauka bez honoru, wciąż odmawia wydania ciasta Kura, mam dla ciebie nowy avek: http://www.24.pl/wp-content/uploads/a202014.jpg 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
solaris Napisano Marzec 4, 2015 Share Napisano Marzec 4, 2015 Jakby co to też się zgłaszam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shaher Napisano Marzec 4, 2015 Share Napisano Marzec 4, 2015 Zgłaszam się i mam nadzieję ze tym razem nie będzie 0/20 :( Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kingofhills Napisano Marzec 5, 2015 Share Napisano Marzec 5, 2015 Zgłaszam uczestnictwo w jakimś teamie, ew. jeszcze dwie osoby mogą do mnie przyjść, przyda się Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vanadiss Napisano Marzec 5, 2015 Share Napisano Marzec 5, 2015 A wpiszta i mnie, pobawię się na ławce rezerwowych. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuracyja Napisano Marzec 5, 2015 Autor Share Napisano Marzec 5, 2015 Cem :c W ostatniej chwili, Zapisy zamknięte! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts