Polish_grass Napisano Marzec 20, 2014 Share Napisano Marzec 20, 2014 (edytowany) Burning taki dzień, że "nie było" w co się ubrać Edytowano Marzec 20, 2014 przez Polish_grass Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sajback Gray Napisano Marzec 20, 2014 Share Napisano Marzec 20, 2014 No, ja też. Po co ubrać się w jedną rzecz, skoro można ubrać się we wszystko? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polish_grass Napisano Marzec 20, 2014 Share Napisano Marzec 20, 2014 (edytowany) Avatar Discorda musi się jakoś prezentować. Chaos... Ale i tak wygrałeś internety Edytowano Marzec 22, 2014 przez Polish_grass 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Servant Saber Napisano Marzec 22, 2014 Share Napisano Marzec 22, 2014 (edytowany) https://www.dropbox.com/s/ecdopybmx8arxji/2014-03-22%2022ab.pngAgletusia taka mhhroczna z rozpupczoną grzywką Edytowano Marzec 22, 2014 przez Aglet 3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ganz Napisano Marzec 23, 2014 Share Napisano Marzec 23, 2014 (edytowany) Nah, ja to ten taki uśmiechnięty "metal" (skóra, glany) - trzeci od prawej. Z ostatniego Zgorzeleckiego Edytowano Marzec 23, 2014 przez Gandezz 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paladyn Sonaty Dusk Napisano Marzec 24, 2014 Share Napisano Marzec 24, 2014 Stylowe okularki :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Estelle Napisano Marzec 24, 2014 Share Napisano Marzec 24, 2014 Stylowe okularki :3 Dziękuje Ci bardzo. Przynajmniej one są stylowe. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Marzec 24, 2014 Share Napisano Marzec 24, 2014 Avatar Discorda musi się jakoś prezentować. Zdzielisz mnie tym kijkiem prawda? xD A w kuli zatrzymasz mój mózg? Tak pytam z ciekawości Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michael89pl Napisano Marzec 25, 2014 Autor Share Napisano Marzec 25, 2014 Z wczoraj. Taki pojadę w niedzielę do Zakopanego 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Churchille Napisano Marzec 25, 2014 Share Napisano Marzec 25, 2014 Z wczoraj. Taki pojadę w niedzielę do Zakopanego Jaki wąsik. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szczygiel Napisano Marzec 26, 2014 Share Napisano Marzec 26, 2014 Cóż, z krótkimi włosami wygladam fajniej. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ukeź Napisano Kwiecień 4, 2014 Share Napisano Kwiecień 4, 2014 Dawno nic nie wrzucałam, a że akurat dziś aparat poszedł w ruch, w kwestiach udokumentowania swoich lalek dyplomowych, to nie zabrakło jakichś zdjęć na których jestem z tymi lalkami~ To taki tam Ukeź i jej dyplom 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Kwiecień 4, 2014 Share Napisano Kwiecień 4, 2014 To za robienie animcowych lalek dają dyplomy? fajna podłoga, ślizgałbym się Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ukeź Napisano Kwiecień 4, 2014 Share Napisano Kwiecień 4, 2014 To jest inspiracja współczesną młodzieżą, konwentowiczami ogółem Plastyk w Nałęczowie pozdrawia, jedyna szkoła w Polsce z projektowaniem zabawek. W czwartej klasie robi się dyplom na zakończenie, a że byłam na projektowaniu zabawek, zrobiłam lalki, według jednego z zatwierdzonych przez dyrektora projektów, także ten, tak w kwestii wyjaśnienia. A podłoga jak to podłoga na malarstwie, ma swój klimat i ubolewam, że będą odnawiać tą szkołę ._. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imeshovy Napisano Kwiecień 5, 2014 Share Napisano Kwiecień 5, 2014 Kapelutek i lalki bardzo ładne Dawno swojego zdjęcia nie wstawiałem 4 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yargolek Napisano Kwiecień 6, 2014 Share Napisano Kwiecień 6, 2014 Imeś w takiej rozdzielczości Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frodo Napisano Kwiecień 6, 2014 Share Napisano Kwiecień 6, 2014 Ja też dam swoje. Choć jestem no... Nie grzeszę urodą Zrobione podczas mówienia "Yay" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~Tamara~ Napisano Kwiecień 6, 2014 Share Napisano Kwiecień 6, 2014 Imeś w takiej rozdzielczości Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hedzio Napisano Kwiecień 6, 2014 Share Napisano Kwiecień 6, 2014 Myślę, że on tylko na to czeka Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hedzio Napisano Kwiecień 6, 2014 Share Napisano Kwiecień 6, 2014 Ręka skojarzyła mi się z maską Bane'a Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bluedraft Napisano Kwiecień 6, 2014 Share Napisano Kwiecień 6, 2014 (edytowany) Takie tam wygłupy w internacie i dałem się namówić przez kumpla by się ogolić na łyso. xD Jednak wolę siebie w jakiejś normalnej fryzurce. xD Edytowano Kwiecień 6, 2014 przez Bluedraft Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sajback Gray Napisano Kwiecień 6, 2014 Share Napisano Kwiecień 6, 2014 Aż prosisz się by zrobić z tego zdjęcia mem. Internet to pokocha. Ja sam nie mogę z tej miny. Bez obrazy, ale.... wyglądasz jak chińczyk przed monopolowym. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bluedraft Napisano Kwiecień 6, 2014 Share Napisano Kwiecień 6, 2014 Aż prosisz się by zrobić z tego zdjęcia mem. Internet to pokocha. Ja sam nie mogę z tej miny. Bez obrazy, ale.... wyglądasz jak chińczyk przed monopolowym. A czy wiesz że wykorzystanie cudzego zdjęcia bez zgody autora jest karalne ? Tak więc prosił bym bez tego typu pomysłów. Hah chińczyk... no cóż nie przyszedł mi jeszcze ten motyw do mej teraz łysej głowy. xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hedzio Napisano Kwiecień 7, 2014 Share Napisano Kwiecień 7, 2014 Seksowna tapeta na ścianie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bluedraft Napisano Kwiecień 7, 2014 Share Napisano Kwiecień 7, 2014 Ach ten szpan na 2 monitory xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się