Jump to content

Daj swoje foto :P

Michael89pl
 Share

Recommended Posts

:yay:

Wreszcie wiem, jak wygląda BiP :rwink: (chociaż zastanawia mnie ta osoba w kamizelce, strasznie mi przypomina mojego nauczyciela od historii z gimnazjum :notsure: ).

Żeby nie było offtopu - również zdjęcie. Również z ponymeeta. Dla mnie dość wyjątkowa fotka, bo spełniłem moje najskrytsze marzenie:

QPbUnki.jpg

WRESZCIE CYKNĄŁEM SOBIE FOCIĘ W FEDORZE :lunaderp:

• Upvote 2

(chociaż zastanawia mnie ta osoba w kamizelce, strasznie mi przypomina mojego nauczyciela od historii z gimnazjum :notsure: ).

Powiadasz że wyglądam na człowieka który potrafi przekazywać wiedzę? ( oraz że ją mam :ming: ) :lol:

Edited by Eternal

Powiadasz że wyglądam na człowieka który potrafi przekazywać wiedzę? ( oraz że ją mam :ming: ) :lol:

To jak najbardziej komplement. Mój ulubiony nauczyciel, dzięki któremu polubiłem historię :rwink: . A jeśli z wyglądu dostrzegam podobieństwo, to zdolności też mogą być obecne :D

To jak najbardziej komplement. Mój ulubiony nauczyciel, dzięki któremu polubiłem historię :rwink: . A jeśli z wyglądu dostrzegam podobieństwo, to zdolności też mogą być obecne :D

Prawdą jest że historię lubię ;)

Aby nie było offtopu, fedora super :)

Ja chcę sobie sprawić Kaszkiet :lunaderp:

7f830448_large.jpg

re_kasz_nap_blk.jpg

Po długim procesie zbierania się na odwagę oraz rozkminiania, jak do cholery wrzuca się zdjęcia na komputer, a potem do Internetu [zawsze miałem aparat z kliszą], a także po zrezygnowaniu z tego drugiego i zdaniu się na jakże pomocnych kolegów [oh, sweet irony], zdecydowałem się dać tutaj swoją fotografię, by wypalić wasze oczy i odebrać wam mizerne resztki nadziei na spokojne życia. Po tym absurdalnie rozbudowanym zdaniu przechodzę do rzeczy. Prosz...

10156131_10202867926172684_5538384720733

[wygląd gimbo intensifies]

Guest Littlebart

Tomku, też kochasz kasztelana niepasteryzowanego, świeżego z natury :3? Spoko fota :D