Jump to content

Daj swoje foto :P

Michael89pl

Recommended Posts

Aż prosisz się by zrobić z tego zdjęcia mem. :ming: Internet to pokocha. Ja sam nie mogę z tej miny. Bez obrazy, ale.... wyglądasz jak chińczyk przed monopolowym. :D

A czy wiesz że wykorzystanie cudzego zdjęcia bez zgody autora jest karalne ? Tak więc prosił bym bez tego typu pomysłów. ;)

Hah chińczyk... no cóż nie przyszedł mi jeszcze ten motyw do mej teraz łysej głowy. xD

Ostatnio moja moc się zwiększyła. :P

2uiejbs.jpg

Zdobyłem władzę nad magią światła. :godpony: 

Jak mogłeś tak po prostu wziąć sobie tak zacne światło ? :wow:  

Wygrałeś internety, jestem twoim osobistym dostawcą *dostarcza internety i odchodzi z dumą*  

Uwaga... Triste Cordis się ujawnia...

2cdvntl.jpg

Jako recenzent gier, przebywa również w świecie wirtualnym, towarzyszy bohaterom, obserwuje ich, ale nigdy nie jest sam. Ma ochroniarza i to nie byle jakiego...

2w1zb5t.jpg

Jakość przedpotopowa ponieważ Sony dała do konsoli PS Vita takie a nie inne aparaty  :burned:

"Materiały":

-Tandetne, "rynkowe" okulary (ledwie zmieściły się na nosie)

-Jakieś "coś" dodane do edycji specjalnej gry Ghost Recon kupionej za 60zł w bankrutującym sklepie

-Czapka

-PS Vita + gra Little Big Planet

Założenia były proste: "te coś", czapka, okulary. 10 min i gotowe.

Tja... pół godziny z tym walczyłem. Jak nie światło, to "to coś". które jest śliskie i raz miałem rysunek pod kątem, raz na policzku. Całość jest długa, bo ma ok 30cm. Po wywróceniu i schowaniu "czachy" do środka zamienia się w idealny szalik nakładany przez głowę. Warstwa na szyi jest gruba, a do tego góra zakrywa nos. Niestety w tym przypadku miałem niezłe przeboje. Pomijam non stop spadające z nosa "rynkowe" okulary. Ale po nastu próbach się udało... 

Edited by Triste Cordis