Jump to content

Daj swoje foto :P

Michael89pl
 Share

Recommended Posts

• 2 weeks later...

Dawno nic nie wrzucałam, a że akurat dziś aparat poszedł w ruch, w kwestiach udokumentowania swoich lalek dyplomowych, to nie zabrakło jakichś zdjęć na których jestem z tymi lalkami~ 

To taki tam Ukeź i jej dyplom :D

10172853_269194029925705_139554163114850

1525633_269193969925711_5207439017292543

• Upvote 1

To jest inspiracja współczesną młodzieżą, konwentowiczami ogółem :v Plastyk w Nałęczowie pozdrawia, jedyna szkoła w Polsce z projektowaniem zabawek. W czwartej klasie robi się dyplom na zakończenie, a że byłam na projektowaniu zabawek, zrobiłam lalki, według jednego z zatwierdzonych przez dyrektora projektów, także ten, tak w kwestii wyjaśnienia.

A podłoga jak to podłoga na malarstwie, ma swój klimat i ubolewam, że będą odnawiać tą szkołę ._.

Aż prosisz się by zrobić z tego zdjęcia mem. :ming: Internet to pokocha. Ja sam nie mogę z tej miny. Bez obrazy, ale.... wyglądasz jak chińczyk przed monopolowym. :D

A czy wiesz że wykorzystanie cudzego zdjęcia bez zgody autora jest karalne ? Tak więc prosił bym bez tego typu pomysłów. ;)

Hah chińczyk... no cóż nie przyszedł mi jeszcze ten motyw do mej teraz łysej głowy. xD