Talar Napisano Maj 10, 2015 Share Napisano Maj 10, 2015 (edytowany) Dat koszulka <333333 btw wstawiłbym tutaj swoje zdjęcie, ale jestem zbyt paskudny i w ogóle za pedofila byście mnie wzięli. Edytowano Maj 10, 2015 przez Talar 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Siper Napisano Maj 12, 2015 Share Napisano Maj 12, 2015 btw wstawiłbym tutaj swoje zdjęcie, ale jestem zbyt paskudny i w ogóle za pedofila byście mnie wzięli. Na forum dla fanów pedalskich kucyków? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SkatePunk Napisano Maj 12, 2015 Share Napisano Maj 12, 2015 Ma ktoś z was snapchat? Ej miałem sellfie z dziadkiem ale gdzieś je zgubiłem, ale mam w wc u Dziadka xD Jestem modelem: 3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1stChoice Napisano Maj 12, 2015 Share Napisano Maj 12, 2015 (edytowany) Gold chciał, Gold znalazł moją starą samojebkę laptopem, więc wrzucam Czekamy, aż ludzie zaczną robić samojebki telewizorem. Edytowano Maj 12, 2015 przez 1stChoice 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Velvie Napisano Maj 12, 2015 Share Napisano Maj 12, 2015 Czekamy, aż ludzie zaczną robić samojebki telewizorem. Już się chyba da Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1stChoice Napisano Maj 12, 2015 Share Napisano Maj 12, 2015 Już się chyba da Da się, dlatego dałem czilendża Sam bym zrobił ale nie mam telewizora... ani wyglądu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Velvie Napisano Maj 12, 2015 Share Napisano Maj 12, 2015 Da się, dlatego dałem czilendża Sam bym zrobił ale nie mam telewizora... ani wyglądu. Twój tytuł mówi co innego Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Maj 12, 2015 Share Napisano Maj 12, 2015 A podobno to baby jęczą, że są brzydkie... -.- 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SkatePunk Napisano Maj 12, 2015 Share Napisano Maj 12, 2015 (edytowany) Bo większość dziewcząt mówi że "ale ja jestem fu" po czym daje zdjęcie z dzióbem XD :3 KochamyTo# Edytowano Maj 12, 2015 przez SkatePunk Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ukeź Napisano Maj 12, 2015 Share Napisano Maj 12, 2015 Bądźmy szczerzy, wszyscy jęczą, że są brzydcy i wszyscy ostatecznie wrzucają swoje mordy, bo lubią XD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Maj 12, 2015 Share Napisano Maj 12, 2015 (edytowany) Bo większość dziewcząt mówi że "ale ja jestem fu" po czym daje zdjęcie z dzióbem XD :3 KochamyTo# Jestem skłonna zaprzeczyć jakoby miała to robić większość. Edytowano Maj 12, 2015 przez Oksymoron 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SkatePunk Napisano Maj 12, 2015 Share Napisano Maj 12, 2015 (edytowany) @Ukeź JA JESTEM PIĘKNY XD Tak mi powiedziała moja dobra koleżanka XD no i mama. @Oksymoron A ja jestem przekonany, że większość Edytowano Maj 12, 2015 przez SkatePunk Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1stChoice Napisano Maj 12, 2015 Share Napisano Maj 12, 2015 Twój tytuł mówi co innego http://bit.ly/1dZw9mE Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Maj 12, 2015 Share Napisano Maj 12, 2015 (edytowany) A ja jestem przekonany, że większość E, nie. Tylko te spaczone przypadki. Których w sumie jest dużo, a że wyglądają wszystkie tak samo, to mam taką teorię, że się klonują albo rozmnażają przez pączkowanie. Tym samym jest to jeden superogranizm (rozdzielony na wiele części), ale na niskim szczeblu ewolucji, więc spoko, świat jest bezpieczny. Ewentualnie narażony na wkurwienie, bo to jest czasami żenujące. Ale co poradzić, taki urok jednokomórkowców. Oczywiście mowa o tych, które robią dzióbki na serio. Edytowano Maj 12, 2015 przez Oksymoron Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Velvie Napisano Maj 12, 2015 Share Napisano Maj 12, 2015 Bo większość dziewcząt mówi że "ale ja jestem fu" po czym daje zdjęcie z dzióbem XD :3 KochamyTo# Sprzeciw! Ja mówię "ale ja strasznie wyglądam, jak crossover pokemona, Slasha i jakiejś starej gimbuski" :( Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SkatePunk Napisano Maj 12, 2015 Share Napisano Maj 12, 2015 (edytowany) Niee nie chodzilo mi o to ze większość robi dzióbki, wybacz. Bardziej o to ze większość dziewczyn mówi ze "jestem fujka" i daje zdj juz nawet bez dzióba xD Edytowano Maj 12, 2015 przez SkatePunk Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Maj 12, 2015 Share Napisano Maj 12, 2015 Niee nie chodzilo mi o to ze większość robi dzióbki, wybacz. Bardziej o to ze większość dziewczyn mówi ze "jestem fujka" i daje zdj juz nawet bez dzióba xD No bo nie wszyscy są tak piękni, jak Ty Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ukeź Napisano Maj 12, 2015 Share Napisano Maj 12, 2015 Ale to większość ludzi tak robi, bez względu na płeć, no sry XD Mi tam kumpel ciągle powtarza, że mam ładny profil. W ramach argumentu wstawiam moje najbardziej korzystne foto XD 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SkatePunk Napisano Maj 12, 2015 Share Napisano Maj 12, 2015 (edytowany) Ej Ukeź, dla Ciebie został bym gejem /to przez to zdjęcie @Oksymoron Oh dziękuję, you too ! Edytowano Maj 12, 2015 przez SkatePunk Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Velvie Napisano Maj 12, 2015 Share Napisano Maj 12, 2015 Pikny dresik :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Maj 12, 2015 Share Napisano Maj 12, 2015 @Oksymoron Oh dziękuję, you too ! Wiadomo. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WilczeK Napisano Maj 12, 2015 Share Napisano Maj 12, 2015 Oksy. to twoje zdjęcie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Maj 12, 2015 Share Napisano Maj 12, 2015 (edytowany) Oksy. to twoje zdjęcie? Tak. Tak się wygląda po dwóch miesiącach wciągania Marihuaniny. I wstrzykiwania w lewe oko. NIe popełniajcie tego błędu ;__; Wstrzykujcie w prawe. Edytowano Maj 12, 2015 przez Oksymoron Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Airlick Napisano Maj 12, 2015 Share Napisano Maj 12, 2015 Ma ktoś z was snapchat? Ej miałem sellfie z dziadkiem ale gdzieś je zgubiłem, ale mam w wc u Dziadka xD Jestem modelem: https://s.yimg.com/os/publish-images/omg/2015-04-14/a2f15880-e27e-11e4-8be0-39482c9052d0_one-direction-four-piece-first-photo.jpg Znajdź 5 różnic. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SkatePunk Napisano Maj 12, 2015 Share Napisano Maj 12, 2015 Ej, ej XD poza tym, że to mnie obraża to z drugiej strony .. XD to jakiś komplement :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się