StarostaXD Napisano Marzec 18, 2014 Share Napisano Marzec 18, 2014 Ja mam z Giggles :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leah Napisano Marzec 18, 2014 Share Napisano Marzec 18, 2014 Te koszulki są straszne :c Taka koleżanka ma z tym różowym strasznym królikiem i ja się boję tego :c Octavia, tak bardzo strasznie xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Marzec 18, 2014 Share Napisano Marzec 18, 2014 Octavia, tak bardzo strasznie xD Ale co strasznie? :c Tavki w takich dniach nie myśli, przegrzałam się :cccc Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
StarostaXD Napisano Marzec 18, 2014 Share Napisano Marzec 18, 2014 różowym strasznym królikiem i ja się boję tego :c To Giggles Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leah Napisano Marzec 19, 2014 Share Napisano Marzec 19, 2014 Ale co strasznie? :c Tavki w takich dniach nie myśli, przegrzałam się :cccc Twoje ostatnie zdjęcie. Mam je przed oczami jak się kładę spać xD Boję się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Marzec 19, 2014 Share Napisano Marzec 19, 2014 (edytowany) Twoje ostatnie zdjęcie. Mam je przed oczami jak się kładę spać xD Boję się. Jeśli będą jakieś hałasy w nocy, nie martw się, ja tylko się dobieram do Twojej lodówki 눈_눈 Edytowano Marzec 19, 2014 przez Skoda Octavia De Lya Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Celly Napisano Marzec 19, 2014 Share Napisano Marzec 19, 2014 (edytowany) Tak bardzo ja... Edytowano Marzec 19, 2014 przez Celly 5 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Littlebart Napisano Marzec 19, 2014 Share Napisano Marzec 19, 2014 Cudnie Celly A ja dam efekt nudy w szkole na przerwie. Kwiatki czasem są przydatne, można się zakamuflować i powoli wyczekiwać na ofiarę Czułem się prawie jakbym był w dżungli. 5 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Marzec 19, 2014 Share Napisano Marzec 19, 2014 Czułem się prawie jakbym był w dżungli. Ale nie zgubiłeś się i trafiłeś bezpiecznie do domu ? Prawda? Dżungla tak bardzo niebezpieczna . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polish_grass Napisano Marzec 20, 2014 Share Napisano Marzec 20, 2014 (edytowany) A co tam- wrzucę też coś od siebie Prosto z FB Edytowano Marzec 20, 2014 przez Polish_grass 4 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sajback Gray Napisano Marzec 20, 2014 Share Napisano Marzec 20, 2014 Avatar Discorda musi się jakoś prezentować. Chaos... 4 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hedzio Napisano Marzec 20, 2014 Share Napisano Marzec 20, 2014 czo to za patyk i kula mocy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sajback Gray Napisano Marzec 20, 2014 Share Napisano Marzec 20, 2014 czo to za patyk i kula mocy? Potężne atrybuty chaosu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Marzec 20, 2014 Share Napisano Marzec 20, 2014 Ten patyk to pewno Kijek Prawdy 3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Burning Question Napisano Marzec 20, 2014 Share Napisano Marzec 20, 2014 Grass- ubiór a'la hipster sherlockian/ brony. Sajback- 10/10 jedna z lepszych fotek ;D Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polish_grass Napisano Marzec 20, 2014 Share Napisano Marzec 20, 2014 (edytowany) Burning taki dzień, że "nie było" w co się ubrać Edytowano Marzec 20, 2014 przez Polish_grass Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sajback Gray Napisano Marzec 20, 2014 Share Napisano Marzec 20, 2014 No, ja też. Po co ubrać się w jedną rzecz, skoro można ubrać się we wszystko? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polish_grass Napisano Marzec 20, 2014 Share Napisano Marzec 20, 2014 (edytowany) Avatar Discorda musi się jakoś prezentować. Chaos... Ale i tak wygrałeś internety Edytowano Marzec 22, 2014 przez Polish_grass 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Servant Saber Napisano Marzec 22, 2014 Share Napisano Marzec 22, 2014 (edytowany) https://www.dropbox.com/s/ecdopybmx8arxji/2014-03-22%2022ab.pngAgletusia taka mhhroczna z rozpupczoną grzywką Edytowano Marzec 22, 2014 przez Aglet 3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ganz Napisano Marzec 23, 2014 Share Napisano Marzec 23, 2014 (edytowany) Nah, ja to ten taki uśmiechnięty "metal" (skóra, glany) - trzeci od prawej. Z ostatniego Zgorzeleckiego Edytowano Marzec 23, 2014 przez Gandezz 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paladyn Sonaty Dusk Napisano Marzec 24, 2014 Share Napisano Marzec 24, 2014 Stylowe okularki :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Estelle Napisano Marzec 24, 2014 Share Napisano Marzec 24, 2014 Stylowe okularki :3 Dziękuje Ci bardzo. Przynajmniej one są stylowe. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Marzec 24, 2014 Share Napisano Marzec 24, 2014 Avatar Discorda musi się jakoś prezentować. Zdzielisz mnie tym kijkiem prawda? xD A w kuli zatrzymasz mój mózg? Tak pytam z ciekawości Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michael89pl Napisano Marzec 25, 2014 Autor Share Napisano Marzec 25, 2014 Z wczoraj. Taki pojadę w niedzielę do Zakopanego 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Churchille Napisano Marzec 25, 2014 Share Napisano Marzec 25, 2014 Z wczoraj. Taki pojadę w niedzielę do Zakopanego Jaki wąsik. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się