JimJoy Napisano Sierpień 11, 2014 Share Napisano Sierpień 11, 2014 Pytanie: czy to zdjęcie da się w ogóle odebrać bez skojarzeń?Nope Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Burning Question Napisano Sierpień 11, 2014 Share Napisano Sierpień 11, 2014 Brawa dla Dayana za czysty umysł. ;D 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Littlepip Napisano Sierpień 11, 2014 Share Napisano Sierpień 11, 2014 Też nie mam skojarzeń 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Neonowaty Napisano Sierpień 11, 2014 Share Napisano Sierpień 11, 2014 Nie do końca dobrze sphotoshopowane, ale i tak fajnie wygląda. Dzięki Otto. Fota z NiuConu (Ochrona ;v ) 7 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Halion Napisano Sierpień 11, 2014 Share Napisano Sierpień 11, 2014 Żeby nie było też swoje wstawie co mi tam ;D 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phinbella Flynn Napisano Sierpień 12, 2014 Share Napisano Sierpień 12, 2014 Nice poniacz. Teraz coś w stylu "szare życie" 3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Discordia Napisano Sierpień 12, 2014 Share Napisano Sierpień 12, 2014 Phinybella, ładna mordka Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phinbella Flynn Napisano Sierpień 12, 2014 Share Napisano Sierpień 12, 2014 Jakaś ty piękna! Te oczy, uśmiech, włosy! Prawdziwa kobieta! Szkoda, że nas dzieli różnica 7 lat wieku. Zaprosiłbym Cię może nad jezioro, albo do parku Ale znając życie, pewno masz faceta. Myślałam, że ty na początku masz 10 lat. Dobrze, że weszłam na profil. Super, że komuś się podobam. Nie mam. Jestem wolnym strzelcem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phinbella Flynn Napisano Sierpień 12, 2014 Share Napisano Sierpień 12, 2014 Z początku łudziłem się, że jesteś starsza niż w rzeczywistości. Patrzę na profil, 17, ech... W jakim programie edytowałaś to zdjęcie? Też mi to mówią. Ach ta uroda. Picasa od Google Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JimJoy Napisano Sierpień 12, 2014 Share Napisano Sierpień 12, 2014 Ach te forumowe perypetie Tapnięte z tej pieprzonej niedziałającej cegły jaką jest Xperia Tipo Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WilczeK Napisano Sierpień 12, 2014 Share Napisano Sierpień 12, 2014 Wyskoczyło mi że tyle postów z ,,Daj swoje foto'' że pomyślałem że będzie jakiś ciekawy offtop. Oczywiście w nawiązaniu do ostatniego Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phinbella Flynn Napisano Sierpień 12, 2014 Share Napisano Sierpień 12, 2014 Ach te forumowe perypetie Tapnięte z tej pieprzonej niedziałającej cegły jaką jest Xperia Tipo Tym razem to laptop Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JimJoy Napisano Sierpień 12, 2014 Share Napisano Sierpień 12, 2014 Wut? .-. Jeśli chodzi ci o ten napis to jest to info z Tapatalka, właśnie je trochę przerobilem coby się nie mieszalo z postem .-. Tapnięte z tej pieprzonej niedziałającej cegły jaką jest Xperia Tipo Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Burning Question Napisano Sierpień 12, 2014 Share Napisano Sierpień 12, 2014 Swaggity swag xD 5 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ukeź Napisano Sierpień 12, 2014 Share Napisano Sierpień 12, 2014 Są cycki, więc poszła repka, lel XD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Discordia Napisano Sierpień 13, 2014 Share Napisano Sierpień 13, 2014 Z początku łudziłem się, że jesteś starsza niż w rzeczywistości. Patrzę na profil, 17, ech... W jakim programie edytowałaś to zdjęcie? Ty się martwisz siedmioma latami różnicy? Ja jestem zakochana w kimś siedemnaście lat starszym wieć wiesz... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Sierpień 13, 2014 Share Napisano Sierpień 13, 2014 Ty się martwisz siedmioma latami różnicy? Ja jestem zakochana w kimś siedemnaście lat starszym więc wiesz... A ja nie mam nikogo do pary, because of reasons. I żyję, mam się dobrze Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Discordia Napisano Sierpień 13, 2014 Share Napisano Sierpień 13, 2014 On nie jest moją parą, po prostu coś do tej osoby czuję. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
War Napisano Sierpień 13, 2014 Share Napisano Sierpień 13, 2014 Więc, byłem u fryzjera Śmiesznie było, chyba będę chodził częściej, żeby się pośmiać. Też się pośmiejcie 7 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phinbella Flynn Napisano Sierpień 13, 2014 Share Napisano Sierpień 13, 2014 On nie jest moją parą, po prostu coś do tej osoby czuję. Zauroczenie... to jeszcze nie jest miłość. Wiem coś o tym. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Discordia Napisano Sierpień 13, 2014 Share Napisano Sierpień 13, 2014 Coś w tym jest. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phinbella Flynn Napisano Sierpień 13, 2014 Share Napisano Sierpień 13, 2014 Więc, byłem u fryzjera Śmiesznie było, chyba będę chodził częściej, żeby się pośmiać. Też się pośmiejcie Warmen, bądź moim stylistą. Awesome! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Sierpień 13, 2014 Share Napisano Sierpień 13, 2014 No, fajnie się prezentujesz, Fin Warmłot heheszka Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phinbella Flynn Napisano Sierpień 13, 2014 Share Napisano Sierpień 13, 2014 No, fajnie się prezentujesz, Fin Warmłot heheszka A no dzięki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
War Napisano Sierpień 13, 2014 Share Napisano Sierpień 13, 2014 Gimlas A no dzięki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się