Gray Picture Napisano Luty 15, 2016 Share Napisano Luty 15, 2016 Link też nie ;-; Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Celly Napisano Luty 15, 2016 Share Napisano Luty 15, 2016 Naprawione ;-; zdjecia wkleić nie umiem nawet ;-; przepraszam ;-; Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1stChoice Napisano Luty 15, 2016 Share Napisano Luty 15, 2016 1 minutę temu Celly napisał: Naprawione ;-; zdjecia wkleić nie umiem nawet ;-; przepraszam ;-; Serio to zrobiłaś? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Celly Napisano Luty 15, 2016 Share Napisano Luty 15, 2016 6 minut temu FirstChoice napisał: Serio to zrobiłaś? No jak widać ;-; i sie zbłaźniłam, bo zepsułam ;-; Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1stChoice Napisano Luty 15, 2016 Share Napisano Luty 15, 2016 (edytowany) 1 minutę temu Celly napisał: No jak widać ;-; i sie zbłaźniłam, bo zepsułam ;-; I tak Cię Kocham ( awwww jak słodko). Edytowano Luty 15, 2016 przez FirstChoice Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Major Napisano Luty 15, 2016 Share Napisano Luty 15, 2016 (edytowany) Spoiler Po treningu,samojebka i szpan xd haha poczułem sie jak sezonowiec xd Edytowano Luty 15, 2016 przez Major Degtyarev 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WilczeK Napisano Luty 15, 2016 Share Napisano Luty 15, 2016 (edytowany) A czy przypadkiem nie powinno się tego robić na pełnych stopach? PS. Chodzi o słowiański przykuc. Edytowano Luty 15, 2016 przez WilkU 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Major Napisano Luty 15, 2016 Share Napisano Luty 15, 2016 To nie był przykuc tylko zwykła fota ^^ 9 minut temu WilkU napisał: A czy przypadkiem nie powinno się tego robić na pełnych stopach? PS. Chodzi o słowiański przykuc. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gray Picture Napisano Luty 15, 2016 Share Napisano Luty 15, 2016 9 minut temu WilkU napisał: A czy przypadkiem nie powinno się tego robić na pełnych stopach? PS. Chodzi o słowiański przykuc. Heh, aż musiałam wstać z kanapy i to sprawdzić Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WilczeK Napisano Luty 15, 2016 Share Napisano Luty 15, 2016 4 minuty temu Gray Picture napisał: Heh, aż musiałam wstać z kanapy i to sprawdzić Nikt się nie oprze magi słowiańskiego przykucu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Luty 15, 2016 Share Napisano Luty 15, 2016 3 godziny temu Celly napisał: Obym nie została zlinczowana przez singli ;-; [lynches internally] Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Velvie Napisano Luty 16, 2016 Share Napisano Luty 16, 2016 11 godzin temu Celly napisał: Miałam wstawić wczoraj, żeby było urocze walentynkowe selfie, ale wczoraj nie wyszło Więc urocze walentynkowe selfie mam dzisiaj :3 Obym nie została zlinczowana przez singli ;-; Ukryta zawartość @FirstChoice Zawsze myślałam, że Firstu ma ciemniejsze włosy. Całe życie w błędzie Ale za to jesteście uroczą parą Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1stChoice Napisano Luty 16, 2016 Share Napisano Luty 16, 2016 10 godzin temu Velvie napisał: Zawsze myślałam, że Firstu ma ciemniejsze włosy. Całe życie w błędzie A ja zawsze myślałem, że jesteś brunetką... albo ruda 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Velvie Napisano Luty 16, 2016 Share Napisano Luty 16, 2016 57 minut temu FirstChoice napisał: A ja zawsze myślałem, że jesteś brunetką... albo ruda No to jesteśmy kwita Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Celly Napisano Luty 29, 2016 Share Napisano Luty 29, 2016 Znowu daje zdjęcie swojego ryjka. Bo mogę, bo jestem kotkiem i mogę miauczeć. Taki troche rudy kotek :3 Miau =^.^= 8 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mates Napisano Luty 29, 2016 Share Napisano Luty 29, 2016 2 minuty temu Celly napisał: Znowu daje zdjęcie swojego ryjka. Bo mogę, bo jestem kotkiem i mogę miauczeć. Taki troche rudy kotek :3 Miau =^.^= Ukryta zawartość jesteś śliczna, zajęta i tak daleko ode mnie :(((( :* Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1stChoice Napisano Luty 29, 2016 Share Napisano Luty 29, 2016 1 minutę temu Mates napisał: tak daleko ode mnie :(((( :* Meh, kilometry to tylko liczba. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mates Napisano Luty 29, 2016 Share Napisano Luty 29, 2016 Właśnie teraz FirstChoice napisał: Meh, kilometry to tylko liczba. Przestań, to przecież twoja dziewczyna, nie moja xD A tak w ogóle, to skąd wy jesteście?o_o Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1stChoice Napisano Luty 29, 2016 Share Napisano Luty 29, 2016 1 minutę temu Mates napisał: Przestań, to przecież twoja dziewczyna, nie moja xD A tak w ogóle, to skąd wy jesteście?o_o Na początku to dzieliła nas prawie cała Polska xD. Dlatego wymówka "tak daleko ode mnie" jest inwalidą. Aktualnie mieszkam w stolicy a @Celly w jakimś Wygwizdowie Górnym, aka Typowa Polska dziura, aka Zambrów. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FrozenTear7 Napisano Luty 29, 2016 Share Napisano Luty 29, 2016 Oho to te słynne kocie uszka o których słyszałem Ale ślicznie zdjęcie Czelly Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Celly Napisano Luty 29, 2016 Share Napisano Luty 29, 2016 (edytowany) @FirstChoice Ale Zambrów to ty szanuj. Edytowano Luty 29, 2016 przez Celly Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1stChoice Napisano Luty 29, 2016 Share Napisano Luty 29, 2016 Właśnie teraz Celly napisał: @FirstChoice Ale Zambrów to ty szanuj. Nie. Dziura i tyle, w której oprócz Ciebie i jednej pizzerii nie ma żadnych innych atrakcji. Mordka więc. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mates Napisano Luty 29, 2016 Share Napisano Luty 29, 2016 No i git. Ja nie wierzę w związki na odległość. Mojej jasno dałem do zrozumienia, że jak wyjedzie mi do Niemiec do roboty (bo takie ma plany), to będzie koniec z nami W związku potrzebuję bliskości, przytulania, całowania i całej reszty Mimo wszystko szacun, że jesteście razem pomimo odległości i szczęścia, oraz wytrwałości życzę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1stChoice Napisano Luty 29, 2016 Share Napisano Luty 29, 2016 1 minutę temu Mates napisał: No i git. Ja nie wierzę w związki na odległość. Mojej jasno dałem do zrozumienia, że jak wyjedzie mi do Niemiec do roboty (bo takie ma plany), to będzie koniec z nami W związku potrzebuję bliskości, przytulania, całowania i całej reszty Mimo wszystko szacun, że jesteście razem pomimo odległości i szczęścia, oraz wytrwałości życzę Od kiedy się przeprowadziłem ( głównie z tego powodu) już tej odległości nie ma i często się widujemy. Ale tak czy inaczej dzięki. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mates Napisano Luty 29, 2016 Share Napisano Luty 29, 2016 2 minuty temu FirstChoice napisał: Od kiedy się przeprowadziłem ( głównie z tego powodu) już tej odległości nie ma i często się widujemy. Ale tak czy inaczej dzięki. Spoko, macie do siebie 130 klocków, więc nie jest źle xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się