Trum Napisano Lipiec 22, 2012 Share Napisano Lipiec 22, 2012 Ale jakimś sposobem się da Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Major Kusanagi Napisano Lipiec 22, 2012 Share Napisano Lipiec 22, 2012 Proszę bez głupich pomysłów Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrenka Katherine Napisano Lipiec 22, 2012 Share Napisano Lipiec 22, 2012 *łapie plakatówki z Biedronki i klej do tapet* ja dokonuję rzeczy niemożliwych, Majorze. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trum Napisano Lipiec 22, 2012 Share Napisano Lipiec 22, 2012 Nie zobaczę nie uwierzę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Major Kusanagi Napisano Lipiec 22, 2012 Share Napisano Lipiec 22, 2012 Też mam wątpliwości Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skysplit Napisano Lipiec 22, 2012 Share Napisano Lipiec 22, 2012 Też dam swoje foty, choć w poprzednim temacie już były xD Stylówa "Pokój! Idę na wojnę!" @edit Dodam, że na codzień mój ryj wygląda nieco mniej krzywo, ale i tak jest źle 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OjtamOjtam Napisano Lipiec 22, 2012 Share Napisano Lipiec 22, 2012 @Tarreth: Jak na ostatnim meecie zobaczyłem, że nie masz blond włosów, świat mi się zawalił ;> To ja też znowu wstawię. Jak zwykle z saxem, bo bez niego wyglądam jak zwykły nerd ;3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Major Kusanagi Napisano Lipiec 22, 2012 Share Napisano Lipiec 22, 2012 @Skysplit Widzę że też lubisz produkty H&K Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SystemShy Napisano Lipiec 22, 2012 Share Napisano Lipiec 22, 2012 Dobra macie (2 miechy ma to zdjęcie zmienilem fryzure ) słeeet focia xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OjtamOjtam Napisano Lipiec 22, 2012 Share Napisano Lipiec 22, 2012 Zmieniłeś? A szkoda, bo ta fajna :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bluedraft Napisano Lipiec 22, 2012 Share Napisano Lipiec 22, 2012 HEH w takim bądź razie pokażę swoje zdjęcie a'la model poza: Nie śpię po trzymam szafę w internacie XD i jeszcze drugie w mundurze w tym roku przybędzie druga beleczka Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pesgenu Napisano Lipiec 22, 2012 Share Napisano Lipiec 22, 2012 i jeszcze drugie w mundurze w tym roku przybędzie druga beleczka Uuuu... Nie wiedziałem żeś wodniak Druga beleczka powiadasz...? To ja się ze swoim żeglarzem jachtowym mogę schować :( Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Avro Napisano Lipiec 23, 2012 Share Napisano Lipiec 23, 2012 Tisosek.. A dzięki komu te wygody? Ha?! Dzięki PKP. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Suchy2601 Napisano Lipiec 23, 2012 Share Napisano Lipiec 23, 2012 Moja mina kiedy zobaczyłem jak niektórzy wyglądają ._. Prawda, że jestem uroczy? ~Warmen Nah mi chodziło o to że spodziewałem się iż będą wyglądać inaczej Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bluedraft Napisano Lipiec 23, 2012 Share Napisano Lipiec 23, 2012 Uuuu... Nie wiedziałem żeś wodniak Druga beleczka powiadasz...? To ja się ze swoim żeglarzem jachtowym mogę schować :( To zdjęcie jest gdy wróciłem ze ślubowania. Właściwie to ja chodzę do technikum morskiego profil Informatyk a więc wiesz no niby my jako Informatycy nie mamy takiej musztry jak Nawigatorzy albo Mechanicy morscy ale szkoła ma swoje tradycje więc mamy obowiązek noszenia mundurów:D A co do belek to oznaczają do której klasy chodzisz:D jak masz 4 beleczki to twoim jedynym zmartwieniem jest już tylko zdać zawodowy i maturę Najbardziej przerombane mają ci co mają 1 XD dlatego ze zniecierpliwieniem czekałem aż przybędzie 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pesgenu Napisano Lipiec 23, 2012 Share Napisano Lipiec 23, 2012 To zdjęcie jest gdy wróciłem ze ślubowania. Właściwie to ja chodzę do technikum morskiego profil Informatyk a więc wiesz no niby my jako Informatycy nie mamy takiej musztry jak Nawigatorzy albo Mechanicy morscy ale szkoła ma swoje tradycje więc mamy obowiązek noszenia mundurów:D A co do belek to oznaczają do której klasy chodzisz:D jak masz 4 beleczki to twoim jedynym zmartwieniem jest już tylko zdać zawodowy i maturę Najbardziej przerombane mają ci co mają 1 XD dlatego ze zniecierpliwieniem czekałem aż przybędzie 2 Aahaaa, taki bajer. Ja w klubie żeglarskim i drużynie harcersko-żeglarskiej jestem A tak żeby nie robić off-topu to zdjęcie swoje wkleję - stare, ale bajeranckie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zorua12 Napisano Lipiec 24, 2012 Share Napisano Lipiec 24, 2012 Cóż... oto zdjęcie (tylko jedno z poprzedniego tematu, bo drugiego nie chce mi się wrzucać ) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kaziu Napisano Lipiec 25, 2012 Share Napisano Lipiec 25, 2012 Ja swoje też wrzucę...ale w sobotę bo wtedy mój komputerek wróci z naprawy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cloud Kicker Napisano Lipiec 25, 2012 Share Napisano Lipiec 25, 2012 Moja mina kiedy zobaczyłem jak niektórzy wyglądają ._. Prawda, że jestem uroczy? ~Warmen Nah mi chodziło o to że spodziewałem się iż będą wyglądać inaczej Co nie Suchy ? To samo każdy z nas czuje xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bobule Napisano Lipiec 26, 2012 Share Napisano Lipiec 26, 2012 stwierdzam, że ten temat bez zdjęć martina i kaczego nie jest już taki sam :( Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bonifacus Napisano Lipiec 26, 2012 Share Napisano Lipiec 26, 2012 Jestem taki brzydki...Sorki za szare zdjęcie , ale jestem leniwy i nowego nie zrobię Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yuko Napisano Lipiec 26, 2012 Share Napisano Lipiec 26, 2012 a więc teraz moja kolej... tak sprzed 12lat: i tak bardziej obecne: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Delfinek Keola Napisano Lipiec 26, 2012 Share Napisano Lipiec 26, 2012 Jestem taki brzydki... Not true. A tak poza tym, to zupełnie nie wyglądasz jak ty, jeśli wiesz o czym mówię Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bonifacus Napisano Lipiec 29, 2012 Share Napisano Lipiec 29, 2012 Not true. A tak poza tym, to zupełnie nie wyglądasz jak ty, jeśli wiesz o czym mówię Wyglądam jak wyglądam, ale wolałbym być podobny do mojej idolki nie tylko z charakteru Może tęczowe włosy ?! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mała_Szelma Napisano Lipiec 29, 2012 Share Napisano Lipiec 29, 2012 Dobra, to i ja się pokażę światu. Uwaga. Proszę, by osoby szczególnie wrażliwe odeszły jak najszybciej od monitorów. Paskuda na horyzoncie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się