scalefrom_pl Napisano Grudzień 15, 2012 Share Napisano Grudzień 15, 2012 Grałem w przedstawieniu na 3 Maja, grałem Fryderyka Wilhelma II, moja rola polegała na rozerwaniu szat Poniatowskiego i śmianiu się, pod koniec ja i 2 innych zaborców zostaliśmy pobici XD Najlepsza rola jaką można było zagrać, ani jednej kwestii tylko: hahahha, heheheh Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Exterminatore Napisano Grudzień 15, 2012 Share Napisano Grudzień 15, 2012 Moja zakazana twarz(zdjęcie robione 26 sierpnia). http://img825.imageshack.us/img825/7858/124nwt.jpg Ciepło, stogi siana - czego tu więcej chcieć, żeby zrobić sobie sweet focie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siara Napisano Grudzień 15, 2012 Share Napisano Grudzień 15, 2012 Moje z 2011 roku z gazety Poszukiwania sztandaru 7PAL z Częstochowy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bobule Napisano Grudzień 16, 2012 Share Napisano Grudzień 16, 2012 w tym temacie jest tyle fot Stachula, że już nawet nie wiem czy wrzucałem jakieś swoje zdjęcie (bo temat już raz został "inteligentnie" skasowany) z wczorajszego meeta, pluszaki nie moje Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bonifacus Napisano Grudzień 16, 2012 Share Napisano Grudzień 16, 2012 Ta po prawej to Little Pip ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Black Hayate Napisano Grudzień 18, 2012 Share Napisano Grudzień 18, 2012 klikacie na własną odpowiedzialność mhroczny sposób jedzenia ciastków nie, nie zjadłam psa z Syskełem lekko świątecznie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Exterminatore Napisano Grudzień 19, 2012 Share Napisano Grudzień 19, 2012 Ten twój pies ma zielone oczy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aaaa Napisano Grudzień 19, 2012 Share Napisano Grudzień 19, 2012 A ja sobie posiedzę... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Exterminatore Napisano Grudzień 19, 2012 Share Napisano Grudzień 19, 2012 Wygodna podłoga?xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aaaa Napisano Grudzień 19, 2012 Share Napisano Grudzień 19, 2012 To nie podłoga... to scena xD Ale owszem, była wygodna ^^ Mam jeszcze kilkanaście takich zdjęć, ale chyba ich nie wrzucę... xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amani Napisano Grudzień 19, 2012 Share Napisano Grudzień 19, 2012 Wrzucaj ^^ W innym przypadku sam je wstawię Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aaaa Napisano Grudzień 20, 2012 Share Napisano Grudzień 20, 2012 Wrzucaj ^^ W innym przypadku sam je wstawię A to możesz wstawiać xD Ręka wolna... ja jednak nie wstawiam, bo mi się nie chce... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Grudzień 28, 2012 Share Napisano Grudzień 28, 2012 Będę tego żałował, ale co mi tam... Zdjęcie zrobione przez przypadek pierwszego dnia w programie Photo...cośtam na iMaca. Robi jedną fotkę (z zaskoczenia!), a później nakłada na nią kilkadziesiąt efektów (rybie oko, sepia, czarno/białe itp). Można wybrać które zostawić, a które skasować. Zostawiłem akurat te. Jak znajdę fotki z praktyk to coś wrzucę. Uwaga! Drastyczne sceny! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdanorPL Napisano Grudzień 28, 2012 Share Napisano Grudzień 28, 2012 A tutaj mamy ładną ekipę. Od lewej: PitPl, nieznajomy z "kamienna twarzą", Ja i my sis Fionka2010 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fionka Von Cat Napisano Grudzień 29, 2012 Share Napisano Grudzień 29, 2012 Jej jak nasze gęby się pojawiły to od razu nikt wchodzić nie chce xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Grudzień 29, 2012 Share Napisano Grudzień 29, 2012 Po prostu wystraszyli się trójki ludzi, którzy robią zakupy w sklepie który oferuje drogę na sprzedaż - "weź drogę" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fionka Von Cat Napisano Grudzień 29, 2012 Share Napisano Grudzień 29, 2012 A kto ci powiedział że my tam zakupy robiliśmy? xd Najpierw na pizzy byliśmy potem w sklepie gdzie poniacze sprzedają Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lerloare Napisano Grudzień 29, 2012 Share Napisano Grudzień 29, 2012 weź drogę hahahahahahaha Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fionka Von Cat Napisano Grudzień 29, 2012 Share Napisano Grudzień 29, 2012 No co polak potrafi xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lerloare Napisano Grudzień 29, 2012 Share Napisano Grudzień 29, 2012 Natomiast co do samego tematu, ja mogę dać od razu link do Facebooka, bo tylko tam mam zdjęcia, a nie chce mi się ich specjalnie kopiować ;] https://www.facebook.com/lkwasniowski Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Komisarz Goblin Napisano Grudzień 29, 2012 Share Napisano Grudzień 29, 2012 Oto ja. Lolololo Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fionka Von Cat Napisano Grudzień 29, 2012 Share Napisano Grudzień 29, 2012 hehe fajna mina Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sylwek1191 Napisano Grudzień 29, 2012 Share Napisano Grudzień 29, 2012 takie ło podczas kręcenia czołówki maturalnej http://puu.sh/1GXPz Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowa Napisano Grudzień 29, 2012 Share Napisano Grudzień 29, 2012 A ja się dorwałem do fotek z ostatnich imprez i mogę też swojego ryjca wrzucić. Po kolei. Fotografia pod tytułem „Jestę Magentę”. Nie dziwcie się na te stroje, to była przebierana impreza z okazji Andrzejek i Halloween. xD Chyba jedyne w miarę normalne jak na mnie zdjęcie. Impreza firmowa, więc w koszuli. No i wielki finał, czyli kobieta dorwała lokówkę i wyprostowała mi nią włosy. :I Wyraz twarzy niedzisiejszy, bo byłem wciąż pijany (dlatego się nie broniłem). Swoją drogą zupełnie inaczej wyobrażałem sobie Ciebie, djsound. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kameleon317 Napisano Grudzień 30, 2012 Share Napisano Grudzień 30, 2012 No niech będzie... Zdjęcie wyszło dziwnie. Choć mam 14 lat to wyglądam tak samo od 2 lat. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się