WilczeK Napisano Listopad 4, 2013 Share Napisano Listopad 4, 2013 N: Aoba Już dowiedziałem się że jest to niebiesko włosa postać z jakiegoś anime. Ale na nick się nadaje. + A: Pewnie owa postać. Jako avatar spisuje się całkiem całkiem. S: Hmmmmmm.... Ehem..... U: Ostatnio bardzo aktywna userka, udziela się w wielu tematach. Jest miła i towarzyska. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
osa21c Napisano Listopad 4, 2013 Share Napisano Listopad 4, 2013 Nick: Lubię wilki:) Avatar: OC? Jeśli tak, to mimo prostoty bardzo fajny Sygnatura: Spodziewałem się tego po fanie lotnictwa User: Trochę gawędziłem, miły i kulturalny;) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hajime Napisano Listopad 4, 2013 Share Napisano Listopad 4, 2013 N: Skojarzył mi sie z osu. A: ...The game ;_; S: Ile tematów.. U: Ni znam :> Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yargolek Napisano Listopad 4, 2013 Share Napisano Listopad 4, 2013 Nick: Ściągnięty od postaci Avatar: Kawaii niebieskie włosy . Sygna: Też fajna User: Miła, fajnie się z Nią rozmawia, lubi spamować różnymi rzeczami Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WilczeK Napisano Listopad 4, 2013 Share Napisano Listopad 4, 2013 N: Zmieniony, ciekawe czy odzwierciedla usera? + A: Fajny rysunek Cadence. + S: Pieseły - tak bardzo małe. Wow. Macha ogonełem wow. + U: Ogarnięty i towarzyski user. Ogólnie daje radę + Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Listopad 4, 2013 Share Napisano Listopad 4, 2013 (edytowany) N:Na własnym przykładzie myślę,że jest to związane z imieniem i nazwiskiem/ksywą A:Dorysowana grzywa z tyłu...szczerze wolałam wersję pierwszą S:Widać,że ma Gimp'a,Photoshopa lub co tam jeszcze bo czegoś takiego w Paincie(a przynajmniej moim na Windowsa XP) nie da się zrobić. U:Miły i porządny user.Stwierdza,iż dobrze,że zmieniłam nick na Ma_Linka.Widziałam kilka jego "figurek" z modeliny (lub co to tam jest) i stwierdzam,że ma talent. Edytowano Listopad 4, 2013 przez Chibi Ma_Linka Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hajime Napisano Listopad 4, 2013 Share Napisano Listopad 4, 2013 (edytowany) N: Chibi *-* A: Nwm kto to, chyba nie z Pandory, ale oj tam. S: Le Oz w kapeluszu~ U: Zmienił nick... ;-; zmieniłA. Edytowano Listopad 4, 2013 przez Aoba Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Listopad 4, 2013 Share Napisano Listopad 4, 2013 (edytowany) A: Nwm kto to, chyba nie z Pandory, ale oj tam. To jest...Shion(lub Zion,albo jeszcze Syjon po polsku) z Crimson Shell.Kocham go bo jest tak bardzo podobny do Oz'a N:Mało oryginalny.Prawie jak bym ja napisała "Alice",ale oj tam oj tam. A:Taki uroczy *.* S:...no comment...wciąż nie toleruję Yaoi U:Ostatnio bardzo aktywna.Widać,że czytała/oglądała Pandorkę.Wciaż jeszcze myli moją płeć.Trudno zapamiętać,że jestem kobietą? ;-; Edytowano Listopad 4, 2013 przez Chibi Ma_Linka Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Listopad 4, 2013 Share Napisano Listopad 4, 2013 (edytowany) Aoba: N:Africa A:Czy on chce wylizać to coś co ma na ręku? S:ZABIERZ MNIE DO SWEGO DOMU,NIE POWIEM NIC NIKOMU,BĘDZIEMY ROBIĆ TO O CZYM INNI TYLKO ŚNIĄ U:Ciekawa fujoshi która często myli płcie Chibi Ma_Linka N:Karzełek moja linka? A:Jakiś kolejny Shion,Shion to fajne imię wiec plus S:Czy ja tam widzę ciasta? *q* U:Pesymistyczna otaku która przekonała się do Shonen-ai.Chyba mnie już tylko toleruje Edytowano Listopad 4, 2013 przez Skoda Koneko Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hajime Napisano Listopad 4, 2013 Share Napisano Listopad 4, 2013 Trudno zapamiętać,że jestem kobietą? ;-; Oczywiście :3. N: Zmieniła, skojarzyło mi sie z 96neko. A: Le ja gdy myśle o sensie istnienia świata. S: Nadal sie boje kliknąć na psychodeliczny link xD U: Jest fajnym GOŚCIEM :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Insomnia Napisano Listopad 4, 2013 Share Napisano Listopad 4, 2013 (edytowany) N: Aoba, ładny. A: Avatar w ślicznych, jasnych kolorach. S: Aoba i jego dwaj ziomale, zaraz z ciekawości poczytam o tym niebiesko-włosy m. U: Zabawna userka, mimo iż jest krócej na forum ma więcej postów ode mnie ( ) co świadczy tylko o tym, że lubi ten fandom i z radością się w nim udziela Edytowano Listopad 4, 2013 przez Insomnia Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yargolek Napisano Listopad 4, 2013 Share Napisano Listopad 4, 2013 Nick: Kojarzy mi się z jakąś chorobą psychiczną albo czymś Avatar: , uwielbiam go Syngatura: Taka... No... Nie umiem się określić, podoba mi się User: Miło się z Nią rozmawia, lubi grać w EłroBiznes Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hajime Napisano Listopad 4, 2013 Share Napisano Listopad 4, 2013 N: Le morderca. A: Taki słodki...te oczy ;_; S: *_* U: Fajnie sie z nim gada, + jest tak długo na forum i ma tak mało postów .__. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Listopad 4, 2013 Share Napisano Listopad 4, 2013 N:Prawie jak sosek A:Rauć .3. S:Le wyczuwam rape time ding ding U:Tak bardzo 8 punktów i shonen-ai *3* Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Listopad 4, 2013 Share Napisano Listopad 4, 2013 N: teraz jeszcze bardziej kojarzy mi się z samochodem A: fajny S: taka czerwona i tak dużo linków U: nie znam za dobrze ale wydaje się miła Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hajime Napisano Listopad 4, 2013 Share Napisano Listopad 4, 2013 N: Drzewowy, A: Mroczny~ S: Taka mądra i pouczająca ._. U: I like trains... >.< Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Listopad 4, 2013 Share Napisano Listopad 4, 2013 N:Rzygam tęcza A:Suodko :u S:On ma pocky? U:Fujoshi Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Insomnia Napisano Listopad 4, 2013 Share Napisano Listopad 4, 2013 (edytowany) N: Aoba - a = Oba + moje przemyślenia = Bob budowniczy A: Mniam, miód. S: Bania u cygana. U: Mimo, iż pisze czasem posty nic nie wnoszące do tematu to i tak jest osom. N: Taki skodziuchny A: Like it! S: Cały dzień puszczam sobie psychodeliczny utwór więc mogę stwierdzić, że mi się podoba. U: Mój Monsz Edytowano Listopad 4, 2013 przez Insomnia Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hajime Napisano Listopad 4, 2013 Share Napisano Listopad 4, 2013 N: Lubie masło. Przypomniało mi sie gdy tak spojrzałam na twój nick. A: Słodki z fajną czcionką .__. S: Le słodkie Hime i fak <jako pałac> U: Oi, oi, co takie wyzywające sygny? >:O -> xD <- Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Listopad 4, 2013 Share Napisano Listopad 4, 2013 (edytowany) N:Nie wiem czemu,ale kojarzy mi się z moją "koleżanką" z klasy A:Uroczy S:Już troszkę mniej U:W kilku słowach:Lubi shounen-ai/yaoi,rożowy i niebieski pewnie,chłopca o chyba imieniu Aoba.Zdaje się być miła. U:Pesymistyczna otaku która przekonała się do Shonen-ai.Chyba mnie już tylko toleruje Wypraszam sobie.Wciąż cię lubie.To,że jestem pesymistką w 90%,nie znaczy,że cię "tylko toleruję" Edytowano Listopad 4, 2013 przez Chibi Ma_Linka Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imeshovy Napisano Listopad 4, 2013 Share Napisano Listopad 4, 2013 N: Chibi Ma_Linka - kałaj nick, + fajnie wystylizowana druga część . A: Z jakiejś mangi/anime. Ładny. S: Wow, dobry :3 U: Bliżej nie znam, wydaje się sympatyczna . Największy plus - jest z Łodzi (prawie, jak ja) . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yargolek Napisano Listopad 4, 2013 Share Napisano Listopad 4, 2013 Nick: Filozoficzny Imesio Avatar: KJUT Sygna: TAK SAMO JAK WYŻEJ <####3333 User: Miły, przyjazny i w ogóle bardzo ogarnięty Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kitsun Napisano Listopad 4, 2013 Share Napisano Listopad 4, 2013 Nick : You Only Live Once oraz Secretly We Are Gays...Ciekawe Yargolku. A jak mi przetłumaczysz tytuł będzie jeszcze lepiej Avatarek: Zatwierdzam ten kredens Sygnaturka: Nie wiem czy to śniezny lis czy wilk, ale either way Ołsym User: Niczym ninja zmienia swoje oblicze co jakiś miesiąc. Ciekawa persona krócej mówiąc Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yargolek Napisano Listopad 4, 2013 Share Napisano Listopad 4, 2013 Nick: Kitsunek, od początku taki sam, nie zmieniał nigdy Avatar: Nie widziałem go z innym avatarem, najwyraźniej do niego przywiązany jest Sygnaturka: Pinkie cannon User: Wydaje się przyjazny, nie znam bliżej ale obstawiam, że miła osóbka z niego Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Insomnia Napisano Listopad 4, 2013 Share Napisano Listopad 4, 2013 (edytowany) Nie mogłam się powstrzymać ! N: Taki szeksowny! jutro wszyscy będą chcieli taki mieć, bo to ten oto człowiek wyznacza najnowsze trendy! A: Osom S: Oczy mi wypłynęły od słodkości, a i tęczą wymiotuje. U: Fajny, miły, przyjacielski i grzeczny Edytowano Listopad 4, 2013 przez Insomnia Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się