Spinwide Napisano Sierpień 1, 2012 Share Napisano Sierpień 1, 2012 N:Spromultis...brzmi jak nazwa jakiegoś leku bądźmy szczerzy Avatar: Fajny nawet ale Lord Puszkomort był fajniejszy ^^ Sygna:Cytat z Arystotelesa i autoreklama? Hyhy w sumie cytat nawet sensownie powiązany z Pinkie User: Cóż bądźmy szczerzy umie być takim bucem że Grillo by był dumny ale ogółem jest spoko. Obrazki z Lordem P. który wrzuca miażdżą ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cloud Kicker Napisano Sierpień 1, 2012 Share Napisano Sierpień 1, 2012 Nick - Bardzo przyzwoity i taki swojski . Bardzo Polski, stare imię Spinwide . Awatar - Ciekawy i fajny golden Sword . Sygnatura - Ambitna xD User : Polecam, godny po spamowania Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Delfinek Keola Napisano Sierpień 1, 2012 Share Napisano Sierpień 1, 2012 Spinwide Nick: I don't get it. Ale fajny. 7/10 Avatar: Jak mówił Spromultis. 2/10 Sygnatura: Za pierwszym razem było śmieszne... za drugim też. Cały czas jest. 8/10 User: Rzadko widuję, nie bardzo znam, 6/10 EDIT: Wait, robi się. Nick: Już było. Dalej 8/10. Taki bardzo kucykowy Avatar: Przyjemny dla oka. 8/10 Sygnatura: Za Flutterkę byłoby 10/10, za RD masz 4/10 User: Za dużo z nim nie gadałem, ale zdaje się fajny. 7/10 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cloud Kicker Napisano Sierpień 1, 2012 Share Napisano Sierpień 1, 2012 Poznasz xD Nick : Fajny kojarzy mi się z Koala, ale jest spoko . 9/10 Awatar : Tutaj napiszę, że jak dla mnie jeden z ładniejszych . 8/10 Sygnatura : A gdzie tam jestem ja ?! Bardzo zacna 7/10 ( Dał bym 8 jak bym tam był Wojownikiem 8 poziomu ) User : Widuję i kojarzę z rockiem progresywnym . Spoko koleś 9/10 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Suchy2601 Napisano Sierpień 1, 2012 Share Napisano Sierpień 1, 2012 Nick: Cloud Kicker. Pierwsze skojarzenie? Odkurzacz i gitara Telecaster na której ktoś napierdziela slidem (nie pytaj) 7/10 Av: Nie irytuje, nie bije w oczy ogólnie całkiem ładny 7/10 Sygnatura: Trochę pustawa by nie rzec nudna ale za Rainbow masz 7/10 User: Spoko gość którego życiowym celem jest rozmiesienie pentagonu. Btw lepiej rusz się z wyznaczaniem daty ataku bo chcą mi zwiększyć składki na ubezpieczenie na baterie rakiet miedzykontynentalnych z głowicani nuklearnymi (uran ) 8/10 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cloud Kicker Napisano Sierpień 1, 2012 Share Napisano Sierpień 1, 2012 O Suchy Nick - Suchy2601, skojarzenia nie mam . Pewnie ksywa z przypadkowymi liczbami, no pseudonimu nie ma co oceniać . Awatar - Fajny, stare dobre bicykle . To zdjęcie będzie mi się tylko z nim kojarzyć jak gdzieś je zobaczę 9/10 Sygnaturka - Brak obrazka, ale to nie jest ważne. Ciekawa wersja 2.3, fajnie napisane . 7/10 Użytkownik - Spoko koleś, często widuję . No i ogólnie daję 9/10 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bonifacus Napisano Sierpień 1, 2012 Share Napisano Sierpień 1, 2012 Nick: Cloud Kicker- Bardzo miła, rozmowna osoba, z którą lubię spamować i tworzyć textwalle ;] 8/10 Avatar: Słuchawki i technika grafiki bardzo dobrze się ze sobą komponują i są ładnie zrobione 8/10 Sygna: Moja idolka...10/10 User: Bardzo miła osoba, bardzo lubię 9/10 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Major Kusanagi Napisano Sierpień 1, 2012 Share Napisano Sierpień 1, 2012 N: Nie zależnie ile się gapie na ten nick nie moge go zrozumieć......... nie wiem skąd pochodzi i co ma znaczyć 4/10 A: Dalej go nie zmienił mimo moich narzekań na metodę jego wykonania 2/10 S: Cały czas fajna choć mogła by być trochę lepiej wykonana 6/10 User: Wydaje się w porządku. Piesze z sensem i jeszcze nie narobił nic złego 8/10 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bonifacus Napisano Sierpień 1, 2012 Share Napisano Sierpień 1, 2012 A: Dalej go nie zmienił mimo moich narzekań na metodę jego wykonania 2/10 Nie zmienię tego avatara NEVER! Chyba, że ktoś pokaże mi jakiegoś, który bardziej mi się spodoba, ale wątpię... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spinwide Napisano Sierpień 2, 2012 Share Napisano Sierpień 2, 2012 Nick: Major Japończyk? Tak to niebardzo pasuje 5/10 Av:Fajny jest ale poprzedni był lepszy 6/10 Sygna:Czołg(Warmen sie ucieszy)I jakieś pare zdań których nie czytałem :> ale ogółem fajna 8/10 User: Nie bardzo go znam ale ostatnio często bywa na forum Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trum Napisano Sierpień 2, 2012 Share Napisano Sierpień 2, 2012 Nick : Spinwide, bardzo oryginalnie lecz mam dziwne skojarzenia 8/10 Avek : Bardzo fajna Pinkie 9/10 Sygnaturka : 2 zdania 4/10 User : Bardzo Bardzo fajny ;D Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Major Kusanagi Napisano Sierpień 2, 2012 Share Napisano Sierpień 2, 2012 N: Trumna no po prostu z niczym innym mi się nie kojarzy.... no może z traumom 6/10 A: Nowy.... ale zdecydowanie gorszy niż poprzedni taki bez emocji.... 4/10 S: Teraz znacznie lepiej choć nie wiem co to za koza no ale fajniejszy 6/10 U: Nie miałem jeszcze przykrości z jego strony.... 7/10 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trum Napisano Sierpień 2, 2012 Share Napisano Sierpień 2, 2012 choć nie wiem co to za koza Ta "koza" to pierwsza wersja Discorda Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vector_Prime Napisano Sierpień 2, 2012 Share Napisano Sierpień 2, 2012 Major Kusanagi Nick: major- chyba go też interesują militaria; (Motoko) Kusanagi - Japonia i anime, jak będę chciał go wkurzyć napiszę o anime ,,chińskie bajeczki"; choć prywatnie też kilka z nich oglądam; nick kojarzę z myanimelist Sygnatura: jakaś bitwa, amerykański czołg, chyba MP5, fajna Avatar: Spas-12 User: dobry user, bardzo aktywny Najpierw oceniłem sygne a później avatar. Call me Master of Evil! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
D.E.F.S Napisano Sierpień 2, 2012 Share Napisano Sierpień 2, 2012 Nick Vector_Prime pierwsze skojarzenie Transformers Avatar Calkiem spoko (wyglada troszke jak Shining Armor) Sygnaturka Bardzo przydatny w zyciu cytat Ocenka Jak dla mnie bardzo pozytywna Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Major Kusanagi Napisano Sierpień 2, 2012 Share Napisano Sierpień 2, 2012 N: Bardzo zły oj bardzo ale fajny 8/10 A: Wściekła Derpy jakoś to do niej nie pasuje dziwnie wygląda 4/10 S: Właściwe jej brak 1/10 U: Nie znam i nie zrobił mi nic złego 7/10 Vector_Prime Znasz mnie na MyAnimeList?? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cloud Kicker Napisano Sierpień 2, 2012 Share Napisano Sierpień 2, 2012 Nick : Fajny, Major standardowo i dodane Kusanagi, wydaję mi się, że z jakiegoś Anime/Mangi . Awatar : Niezły, Applejack jest fajną postacią a jeszcze w kamizelce i z bronią typu SPAS ^^ 8/10 Sygnaturka : Fajna, napiszę, że aż rzuca się w oczy 8/10 Użytkownik : Bardzo fajny, miło z nim pospamować w Grach i Zabawach 9/10 PS : 10/10 zarezerwowane dla kumpli i do podlizywania się Aminom Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawlex Napisano Sierpień 2, 2012 Share Napisano Sierpień 2, 2012 Nick: Cloud Kicker. No cóż... oryginalne 8/10 Ava: Emmm zapomniałem kto to 6/10 Sygna: Twierdz że z testu wyszło mu że jest RD i Pinkie i troszkę Rarity, w dodatku twierdz że gdy słucha Sabatonu to jest patriotą, a to wszystko jest umiejscowione nad 20% Cooler...bardzo owocowa mieszanka. User: Miły, lubi dobry Dubstep i jest fajny, bardzo fajny ^^ 10/10 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nikt Napisano Sierpień 2, 2012 Share Napisano Sierpień 2, 2012 Nick: Pawlex , pewnie od Paweł Ava: Jakaś postać w masce gazowej Sygna: Tuńczyk! User: W porządku, jest Tuńczykię Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Silver Shield Napisano Sierpień 2, 2012 Share Napisano Sierpień 2, 2012 Nick:Sebko, czyli pewnie sebastian Av: Steampunkowa Twi Sygna: Zegatek tyka.... User: nie znam, ale z chęcią poznam Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imka2000 Napisano Sierpień 2, 2012 Share Napisano Sierpień 2, 2012 Nick:Silver Shield Avek: Rysunkowy kucyk Sygna: Brak User: Jeszcze nie znam ale z przyjemnością poznam Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cloud Kicker Napisano Sierpień 2, 2012 Share Napisano Sierpień 2, 2012 ~Pawlex wzruszyłem się, zostaniesz moim Przyjacielem !! ?? emmm.. Imka . Nick : Imka no ja nie wiem czemu twój nick kojarzy mi się z rodzynka . Awatar : Twilight z Metal Gear Solid, gdyby zdjęcie było większe albo była sama postać to bym dał więcej . 8/10 Sygnaturka : heh.. Fajnie to wyszło, ale skromnie xD 8/10 Użytkownik : Wydaję się byś spoko, jak mnie czymś szalonym zaskoczy to będzie Oficjalnie 20 % Cooler 8/10 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Sierpień 3, 2012 Share Napisano Sierpień 3, 2012 Nick: Twój nick kojarzy mi się z kopaniem 7/10 Av: Ładnie ręcznie narysowany avatar 8/10 Sygna: Opis testu i 20% cooler 8/10 User: Miły aktywny user, który wie jak sie wypowiedzieć 10/10 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vector_Prime Napisano Sierpień 3, 2012 Share Napisano Sierpień 3, 2012 Wiej007 Nick: wiej? Dość nietypowe, rzadko czasownik w trybie rozkazującym ma funkcję nicka. A 007 to nawiązanie do J.Bonda, całkiem dobrze, choć nie jakoś oryginalnie. Av: Niezły, podejrzewam, że sam robił w edytorze z Devianarta. Sygna: Błyskotliwy cytat User: bliżej nie poznałem, ale z tego co się zorientowałem, w porządku Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Major Kusanagi Napisano Sierpień 3, 2012 Share Napisano Sierpień 3, 2012 N: Całkiem fajny, skojarzenie z transformerami chyba zamierzone i udane 8/10 A: Średn..... jakiś taki bez niczego interesującego 4/10 S: Jakaś mądra sentencja nie podoba mi się 1/10 U: Interesuje się bronią nie wiem czy z tylko z gier czy czegoś więcej 8/10 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się