Arjen Napisano Sierpień 3, 2012 Share Napisano Sierpień 3, 2012 Vector_Prime Nick: Kojarzy mi się z transformerami (przez Opitumusa Prime'a?), ale ogólnie jest fajny, lubię wygląd słówka Vector. Avatar: Shining Armor używajacy magii, moim skromnym zdaniem nic specjalnego, ale user jest niedługo więc na pewno znajdzie jakiś wypasiony (Jak mój, klękajcie narody ) Sygnatura: Taka prawda, mały paradoks. User: Jeszcze dobrze go nie znam, ale staramy się wspólnie stworzyć okładkę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vandal Napisano Sierpień 3, 2012 Share Napisano Sierpień 3, 2012 Kiedy ja pisałem w tego typu temacie? Nick: Ajren. Przywodzi na myśl żelazo. Iron Man? Avatar: Całkiem zacny. Sygna: Również niczego sobie. User: Kapitan mojej drużyny w quizie! Generalnie równy gość. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cloud Kicker Napisano Sierpień 3, 2012 Share Napisano Sierpień 3, 2012 Nick : Bardzo kreatywny, nie powiem .. Wandal Awatar : Super Gummy z Golden Amorem, świetne ! 10/10 Sygnaturka : Magazyn 8/10 User : Nie znam i nie widuję, ale myślę, że spoko Awatar i pomocnik . 9/10 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bluedraft Napisano Sierpień 3, 2012 Share Napisano Sierpień 3, 2012 N: Cloud Kicker coś z kopaniem chmur zapewne XD A: Kuc ze słuchawkami S: 20% Cooler U: Jak na razie widzę z jego postów że spoko jest Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kobayashi Napisano Sierpień 3, 2012 Share Napisano Sierpień 3, 2012 Nick: Niebieski projekt (wiem, wszyscy tak piszą... chyba ) Avek: OCek od Spromultisa Sygna: Zaczarowany ołówek? User: Jest spoko, lubię go. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bluedraft Napisano Sierpień 3, 2012 Share Napisano Sierpień 3, 2012 N: BezimiennyKot1- czyli pierwszy kot bez imienia A: Avatar : By Spromultis S: Fus ro YAY !!! U: Spoko jest, też Cię lubię Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bonifacus Napisano Sierpień 3, 2012 Share Napisano Sierpień 3, 2012 N: Bluedraft - kojarzy mi się z blueberry A: Fajne OC S: Skromna, ale i tak fajna ;] U: Miły i fajny Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kobayashi Napisano Sierpień 3, 2012 Share Napisano Sierpień 3, 2012 Nick: Wybacz, że znów to piszę... Bonifacy z kota Filemona Avek: Rainbow z lodem o smaku gumy balonowej? Sygna: RD Scout User: Jest spoko. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Major Kusanagi Napisano Sierpień 3, 2012 Share Napisano Sierpień 3, 2012 N: Chyba od imienia ale ten numer to beznadziejny 2/10 A: bardzo fajny Luna zapłaszczowna przychodząca w tajnej sprawie 8/10 s: Tylko cytat..... i to własny.... 2/10 U: nowy i młody nie wiem o nim nic Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
niezwyciezony1 Napisano Sierpień 3, 2012 Share Napisano Sierpień 3, 2012 Nick: Pan major Avatar: Aplle special forces. Sygnatura: Wojna. User: Z tego co widzę lubi militaria. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vector_Prime Napisano Sierpień 3, 2012 Share Napisano Sierpień 3, 2012 Nick: w języku łacińskim brzmi chyba lepiej - Invictus; dość oryginalny nick Avatar: Skradająca się (?) Twilight; fajny, ale mało wyróżniający się na tle innych Sygnatura: - (czekam na zmianę) User: umiarkowanie aktywny na forum, myślę, że dość ok Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kobayashi Napisano Sierpień 3, 2012 Share Napisano Sierpień 3, 2012 Nick: Nie wiem, ale zawsze jak coś ma końcówkę "Prime" to kojarzy mi się z Transformersami Avek: Poważny Shining Armor. Sygna: Święta prawda, święta prawda. User: Jest w porządku i zna się dobrze na grach. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Delfinek Keola Napisano Sierpień 3, 2012 Share Napisano Sierpień 3, 2012 Spromultisie, wróć, w Tobie nadzieja... No to OCENIAM, jak na temat "Oceń poprzedniego użytkownika" przystało. Przypominam, dla mnie oceną wyjściową jest 7/10 Nick: BezimiennyKot1.. nie rozumiałem i nadal nie rozumiem. Z jednej strony łatwo Cię zapamiętać, a z drugiej trochę dziwnie to wygląda... 5/10 Avatar: Spromultis + Fluttershy + Skyrim = EPICKIE!!! 9,5/10 Sygnatura: Skromna, treściwa. 7/10 User: Zbytnio go nie znam, ale jest bardzo miły , a jego wypowiedzi są na poziomie, nie kaleczy języka itp. 8/10 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Major Kusanagi Napisano Sierpień 3, 2012 Share Napisano Sierpień 3, 2012 N: Odkąd wiem skąd on się woził to wszystko nabiera nowego sensu. Ale dalej mi się nie podoba 4/10 A: Bardzo fajny. Jak już kiedyś siepałem lubię to wcielenie Derpy 8/10 S: Świetna 8/10 U: Spoko gość Pisze i pisze gdzie popadnie 8/10 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cloud Kicker Napisano Sierpień 3, 2012 Share Napisano Sierpień 3, 2012 Nick : Pisałem Awatar : Pisałem Sygnaturka : Pisałem User : Nadal jest bardzo trafnym celem, za którym chodzą ludzie tacy jak ja i piszą w tych tematach 9/10 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makówka Napisano Sierpień 4, 2012 Share Napisano Sierpień 4, 2012 Nick : Kopiący chmurki. Awatar : Świetny, połączenie kuca z muzyką mi się podoba! Sygnaturka : 20% cooler User : Nie wiem czy mnie zna, ale ja już jego troszku tak, fajny Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Delfinek Keola Napisano Sierpień 4, 2012 Share Napisano Sierpień 4, 2012 Nick: Z małej litery Ale fajny Awatar: Przyjemny dla oka. A Fluttershy musi mieć naprawdę sztywny ogon, żeby tak utrzymać Angela Sygnatura: Po prostu świetna User: Naprawdę miły, jak go tu nie lubić Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
niezwyciezony1 Napisano Sierpień 4, 2012 Share Napisano Sierpień 4, 2012 Nick: Keola-mi się kojarzy z koalą Awatar: Derpy żołnierz Sygnatura: Kucyki planują inwazje na nibylandie User: Miły, dwukrotnie przeszedł operacje zmiany płci. Lubię go. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MacTavish Napisano Sierpień 4, 2012 Share Napisano Sierpień 4, 2012 nick:niezwyciezony1(aby na pewno?) Avatar:radosna Pinkie Pie( a jak by inaczej:) ) Sygnatura:Sama prawda,którą sam stosuję User:Wygląda na miłą osobę(tak wiem,że wszystkim słodzę ) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vector_Prime Napisano Sierpień 4, 2012 Share Napisano Sierpień 4, 2012 MacTavish nick: pierwsze skojarzenie- seria Modern Warfare, ,,Soap" MacTavish avatar: Luna, byłby lepszy z jakimś tłem, napisem albo chociaż ramką sygnatura: smutna user: spoko user, też zna się na grach Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
niezwyciezony1 Napisano Sierpień 4, 2012 Share Napisano Sierpień 4, 2012 Nick: Vector_Prime hmm... Optimus? Awatar: Shining Armor Sygnatura: Nie zgadzam się z nią User: Nic o sobie nie chce napisać Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawlex Napisano Sierpień 4, 2012 Share Napisano Sierpień 4, 2012 Nick: niezwyciezony1...nie wiem w czym jesteś niezwyciężony, ale ci wierzę Awatar: Pinkie, i chyba nic dodawać nie muszę Sygnatura: Ja też się nie wstydzę User: Dzisiaj chyba pierwszy raz zauważyłem D: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arjen Napisano Sierpień 4, 2012 Share Napisano Sierpień 4, 2012 Nick: Hmm... klasyczny nick internetowy, tylko czemu ta 1? Avatar: Zachwycona Pinkie, fajnie to wygląda, przed nią pewnie leży ciasto lub przyjaciółka (stoi, nie leży ) Sygnatura: Napis na styl memów, może troszkę poprawisz? User: Widuje czasami, ale nie znam za dobrze. Forumowy leniuch śmierci, czyli pewnie się leni aż do rozkładu xD Mam nadzieję, że w porządku : ) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FOXX Napisano Sierpień 4, 2012 Share Napisano Sierpień 4, 2012 Nick: Ymm nick kojarzy mi się z Arielem czyli tym proszkiem do prania i syrenką Ariel :rainderpy: (bez obrazy ) Avatar: Ładnie wykonany avatar Luny. Moją uwagę najbardziej przykuwają oczy. Coś niesamowitego. Sygna: Uśmiechająca się Luna a w tle gwiazdy i oczywiście księżyc. No i nick posiadacza. Też ładnie. User: Po postach widać że BARDZO aktywny. Myślę że jest spoko gościem. ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawlex Napisano Sierpień 4, 2012 Share Napisano Sierpień 4, 2012 Nick: FOXX7896, tak bardzo dużo cyferek Ava: Strzelam że to twój OC...zrobiony z pikseli. Sygna: To znowu twój OC z pikseli, mrugający, i patrzący się w laptopa User: Często widuję go w rozmówkach. Jest w porządku Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się