wiej007 Napisano Sierpień 21, 2012 Share Napisano Sierpień 21, 2012 N: Stratos? A nie lepiej Kratos? 6/10 A: OC fajnie ^^. Skoda tylko ze mały 7/10 S: Jak nie pomaluje to nie pomaluje 7/10 U: Nie miałem okazji poznać ale wydaje się być ok 8/10 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ahito Napisano Sierpień 21, 2012 Share Napisano Sierpień 21, 2012 Nick:Wiej007 Avek:Fajny czarny kucyk Sygna:Bardzo fajna, dużymi literami napisane "Ciemność nie jest straszna. Straszne jest to co się w niej kryje' a pod pracą ze szponami i oczkami "Lecz nawet to co w niej jest nie powstrzyma cie jak będziesz kierować sie sercem", bardzo fajny efekt User:Wydaje się być OK Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cloud Kicker Napisano Sierpień 21, 2012 Share Napisano Sierpień 21, 2012 Nick : Radecki ! Awatar : Myster Radoks . Kozacko ^^ 8/10 Sygnaturka : Slipknot. Brawo koleś już Cię lubię ! No nie mogę 11/10 User : No tam nie zamieniłem z nim słowa, Newbie, ale widać gust muzyczny z Dubaju . 9/10 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Sierpień 21, 2012 Share Napisano Sierpień 21, 2012 Nick: Ktoś tu kopie chmury 8/10 Av: Bardzo fajnie narysowany avatar 10/10 Sygnatura: Masz u mnie plusa za tą Rarity 8/10 User: Często go widzę i mogę powiedzieć że jest spoko 9/10 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Future Pony Napisano Sierpień 21, 2012 Share Napisano Sierpień 21, 2012 Nick:wiej007 Avek: Jego mroczne OC Sygna: Oczy pewnej koszmarnej klaczy...lub jego oc ;D User: Reasumując: Fajny gość ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Naruto5785 Napisano Sierpień 21, 2012 Share Napisano Sierpień 21, 2012 Nick: Future Pony Avatar: Boję się, a tak na serio to: ciekawy Sygna: Nie można się nie uśmiechnąć User: Wydaje mi się że gość z kim można by się zapoznać Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawlex Napisano Sierpień 21, 2012 Share Napisano Sierpień 21, 2012 Nick: Naruto5785 Ava: Dobre na tapetę Sygna: Masz 11 lat...gimnazjum cie zmieni, na pewno User: Jeszcze nie znam Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Future Pony Napisano Sierpień 21, 2012 Share Napisano Sierpień 21, 2012 Nick:Pawlex Avek: Dalej stara dobra maska przeciwgazowa Sygna: Umbrella Corporation wszystkie prawa zastrzeżone ;P User: "nienormalny" w najlepszym tego słowa znaczeniu ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MacTavish Napisano Sierpień 21, 2012 Share Napisano Sierpień 21, 2012 Nick: taki przyszłościowy Avatar:Czemu zawsze kojarzy mi się z grą o tron to nie wiem Sygnatura:Przez to śmieję się do monitora User:Jest spoko i lubię go za to, jakim jest Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ahito Napisano Sierpień 22, 2012 Share Napisano Sierpień 22, 2012 Nick:Kojarzy mi się z Travisem z 1 części gta Avek:Uroczy RD i Luna na chmurce Sygna:Troche smutnawa,ale za to jaka piękna User:Jeszcze nie poznałem,ale wydaje się być O.K Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flutteryay Napisano Sierpień 22, 2012 Share Napisano Sierpień 22, 2012 Nick: Jack point. Jacek punkt Avek: Jest git. Sygnatura: Trochę przygnębiający cytat ._. User: Nie znam, jeden z nowszych userów, wydaje się em... spoko. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ares Prime Napisano Sierpień 22, 2012 Share Napisano Sierpień 22, 2012 Nick : Cichy doping Avek : Czy ona uderza wrogów gumą do żucia ? Poza tym dużo różu. To jest wełna. Sygna : Klucz, hmm... nic mi to nie mówi. Klucz do przywoływania Aries (tej na avku) User : W porządku Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Future Pony Napisano Sierpień 22, 2012 Share Napisano Sierpień 22, 2012 nick: Ares Prime Avek: Fajny, ale nie wiem co przedstawia :/ Sygna: Specjalna user: Fajny z fajną postacią na multisesji ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawlex Napisano Sierpień 22, 2012 Share Napisano Sierpień 22, 2012 Nick: MrRadoxX Ava: Slipknot! \m/ Sygna: Slipknot i Pinkie! User: Jeszcze świeży, ale skoro lubi slipknota, to sądzę że się dobrze dogadamy ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szarik181 Napisano Sierpień 22, 2012 Share Napisano Sierpień 22, 2012 N:Pawlex. A:Gościu z maską przeciwgazową. S:To mi się kojarzy z logiem Umbrelli z Resident Evil U:może się z zapoznam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ares Prime Napisano Sierpień 22, 2012 Share Napisano Sierpień 22, 2012 Nick - To była chyba taka postać z He-Mana A : Oc, i to nawet ładny. Sygna : Bender, czyli jeden z moich ulubionych robotów. Vivat robot-alkoholik i kleptoman ! Gniecie nie tylko system. U : nie znam, niesety. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MacTavish Napisano Sierpień 22, 2012 Share Napisano Sierpień 22, 2012 Nick:MrRadoxX Avatar:Kod kreskowy z kilkoma słowami Sygnatura:Ogólnie spoko, ale jak spojrzałem na Pinkie to aż mi po oczach dało User:Jeszcze nie miałem okazji się z nim poznać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spinwide Napisano Sierpień 22, 2012 Share Napisano Sierpień 22, 2012 Nick: Nazwisko Soapa z MW 5/10 Av:Awwwwww :3 7/10 Sygna:Też Awwww. Ale to wygląda na shipowanie Luny i RD 5/10 User:Jak dla mnie ok ale nie znam Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Future Pony Napisano Sierpień 22, 2012 Share Napisano Sierpień 22, 2012 Nick: Spinwide Av: uroczy...czy to kucyk ? Sygna: Wściekle czerwona. User: Widząc jego poczynania stwierdzam że ok. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ares Prime Napisano Sierpień 23, 2012 Share Napisano Sierpień 23, 2012 Nick : Przyszłościowy Avek : nie lubię kiedy Fluttershy jest smutna Sygna : Spróbuj nadążyć za tym kiwaniem, ale jest cute User : w porządku, przyjemnie się z nim gra w jednej sesji, Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fillerr Napisano Sierpień 23, 2012 Share Napisano Sierpień 23, 2012 Nick: kojarzy mi się z sci-fi av: eee, nie potrafię określić... wojownik-mag w skafandrze gwiezdnym... który chce mnie zabić? syg: transformers na kacu? user: kiedyś pisał opowiadanie jakieś, które czytałem, ale nie pamiętam jakie, a tak poza tym, to pisze w postach tylko tych, w których ma coś do powiedzenia, co za tym idzie, jak pieprzy głupoty, to znaczy że nie wie o czym pisze Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wrzodzio Napisano Sierpień 23, 2012 Share Napisano Sierpień 23, 2012 Nick: Fillerr Avatar: Octavia Sygnatura: Brak User: Myślę, że fajny kolo ale nie poznałem go za dobrze. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nister Napisano Sierpień 23, 2012 Share Napisano Sierpień 23, 2012 Nick: MrRadoxX Avatar: Kod kreskowy,zaraz to zeskanuję ^^ Sygna: Slipknot in pinkie pie style User: Obserwuje,szczególnie w sprawach tulpy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Future Pony Napisano Sierpień 23, 2012 Share Napisano Sierpień 23, 2012 nick: Nister Avek: Demon Sygna: Demon chroniony ? User: Coś słabo kojarzę :/ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wrzodzio Napisano Sierpień 23, 2012 Share Napisano Sierpień 23, 2012 Avatar: Pieczęć albo jakiś znak z numerem 47 To jest 44 (gwoli ścisłości Kaliber 44) U: Future Pony A: Flutterka S: To samo U: Nie znam ale może być moim nowym najlepsiejszym kolegą. (Wyprzedził mnie ciul ) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się