Onyx Napisano Styczeń 7, 2017 Share Napisano Styczeń 7, 2017 N: Kassiu \o/ A: Tęsknie za poprzednim S: Still Doge U: Cass to Cass, Cass jest sobą i dobrze jest c: 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Styczeń 7, 2017 Share Napisano Styczeń 7, 2017 N : Onyyyś \o/ A : Niezmienny i raczej już taki pozostanie S : Cytaty, czyli coś co Onyś już używa prawie w każdej rozmowie U : Jedna z najlepszych osóbek na świecie jakie znam 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalski9 Napisano Styczeń 7, 2017 Share Napisano Styczeń 7, 2017 N: Fajny, podoba mi się A: Ładny, i do tego z Luną. Superowe połączenie. S: No.. ma przekaz i jest Luna. Nie mam nic przeciwko U: Mało pisze, ale jestem za. Lubię to konto Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WilczeK Napisano Styczeń 7, 2017 Share Napisano Styczeń 7, 2017 N: Michalski9, moja nieprzeciętna inteligencja każe mi sądzić, że to od imienia Michał, ale co ja tam mogę wiedzieć. Dziewiątka, nie wiem co może oznaczać, ale pewnie chodzi o iluminatów. A: Ma go już dłuższy czas, nawet fajnie bo można go poznać ''z daleka''. A sam w sobie całkiem niezły. Osobiście bym go wyśrodkował, ale może tak ma być. S: Cytat z klasyki. Mimo, że nigdy jakoś nie miałem na nich fazy, ale raz na jakiś czas, czemu nie? Podobnie z Księgą Dżungli, coś widziałem, ale mnie nie porwało. U: Jest od kiedy pamiętam, nie jest jakiś najbardziej aktywny, ale nie tym się ocenia człowieka, nie? Tak czy siak przewija się na tyle często, żeby go kojarzyć nie szkodzi, a czasem coś napisze. Nie da się nic do niego mieć. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Styczeń 7, 2017 Share Napisano Styczeń 7, 2017 (edytowany) N: Zirathel, kapitan który siedzi po nocach na forum aby awansować (i podlizać się swojej królowej ) A: jeszcze raz mi podpadniesz kapitanie, to spadnę na ciebie jak grom z jasnego nieba... S: Znów jakiś prezent od tajemniczego wielbiciela... -A skarpety. To już wiem od kogo U: Zaprzysiężony, zaręczony i nie wiem jeszcze co wielki fan księżniczki Luny. Nocny marek, ale tylko dlatego żeby przypodobać się Lunie. Pozbawiony ciastek nieco wolniej wspina się w hierarchii nocnych strażników, lecz mimo wszystko stara się bardzo. Edytowano Styczeń 7, 2017 przez Chip Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GosiElla Napisano Styczeń 7, 2017 Share Napisano Styczeń 7, 2017 6 godzin temu Cassidy napisał: U : Pisaliśmy, jednak nie umiem jej jakoś dokładniej ocenić, wiem, że kocha te swoje żółwie I tak pozostanie! XD N: Kurde, pomysły mi się kończą! A: Luna! Yay! S: Zaczynam się powtarzać, ale na tel. naprawdę nie widać U: Widuję tu i tam, wydaje się w miarę spokojnym userem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Styczeń 7, 2017 Share Napisano Styczeń 7, 2017 N: kapitan, lecz jeszcze nie komendant... A: kapitańskie tango... a co to? S: SkyStinger, proszę awansuj tego całego Zirathela to może przestanie mi się naprzykrzać z tymi skarpetami. U: Poduszkowiec i skarpeciak (mam nadzieje że uznaje takie skarpetowe barbarzyństwo jak pralka)... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GosiElla Napisano Styczeń 7, 2017 Share Napisano Styczeń 7, 2017 N: Gdzie zgubiłeś Dale'a? A: Ta Twilight wciąż jest tak tajemnicza, jak ta dama Leonarda da Vinci'ego S: Na tel. nie widać U: Widuję dość często, jeszcze nie pisaliśmy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Styczeń 7, 2017 Share Napisano Styczeń 7, 2017 N: GosiElla - łatwo zapamiętać... (co oznacza ten skrót ASnSL?) A: może czas na zmiany? S: nie ma bo Gandalf nie wpuścił U: wydaje się być fajną osobą, nie rozmawiałem, ale lubię. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GosiElla Napisano Styczeń 7, 2017 Share Napisano Styczeń 7, 2017 7 minut temu Chip napisał: N: GosiElla - łatwo zapamiętać... (co oznacza ten skrót ASnSL?) Na wikiach zostawiłam podpowiedzi xD To jest mój pseudonim jako podległej Sammy'emu, na razie zwierzchnictwo nie pozwoliło się ujawnić xD N: Jak ci poszło z Gadżet? A: Ona się uśmiecha, ale ja wiem, że cośik knuje... S: Ni widać na phone U: Lubię, choć nie gadałam Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GosiElla Napisano Styczeń 8, 2017 Share Napisano Styczeń 8, 2017 9 godzin temu Zirathel napisał: U: Intryguje mnie ta osoba, ale nie aż tak jak jej zakładka "kontakt" na profilu No nein! Pozdro z podłogi xD N: Zirrrathel... ten akcent na "r" potęguje wrażenie A: Luna again! S: Na Huawei'u nie widać U: Kurde, nie sądziłam, że moja zakładka "kontakt" może kogoś tak intrygować [no, powaga, dlaczego zawsze mnie śledzą lub znajdują na fb (były takie przypadki) faceci?] Aaa, zaraz! Może sprawdza czy Petru tam nie wlazł? (Otóż nie, wywaliłam go, ale swoją drogą też byłabym ciekawa) XD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Styczeń 8, 2017 Share Napisano Styczeń 8, 2017 N : Nadal mi się kojarzy z białym serkiem. A : To znowu ten żółwik S : *krzyczy* echo, echooo chooo , ale tu pusto U : Nie umiem ocenić, ale wydaje się być sympatyczną osobą 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Styczeń 8, 2017 Share Napisano Styczeń 8, 2017 N: Prosty, krótki i łatwo zapamiętać. Cóż więcej oczekiwać po nicku? A: Kucyk. Ładny kucyk, tylko nie wiem, co to za kucyk. Na Rainbow mi nie wygląda S: Całkiem ładna grafika z Derpy. Fajne U: Nie znam, aczkolwiek przewija się tu i tam, głównie w offtopie i galerii Luny Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WilczeK Napisano Styczeń 9, 2017 Share Napisano Styczeń 9, 2017 N: Zirathel, brzmi tak wzniośle i poważnie. Aż mi ciśnienie skoczyło ( ͡° ͜ʖ ͡°). A: Avatar tylko potęguje wzniosły klimacik. No i ciśnienie.. Ale trzeba przyznać, że porządnie zrobiony rysuneczek. Serduszko me się cieszy. S: Nie wiem kogo to cytat, nie jest to chyba jeden z tych nic-nieznaczących filozoficznych bełkotów, które ubóstwiam. No i art z Luną, trochę gorszy od poprzednika. U: Ludzie go lubią to chyba jest fajnym ludzikiem, osobiście - na tyle co go poznałem też wydaje się być spoko. Chyba najbardziej oddany fan Luny no i prowadzi jej dział, czy coś takiego. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Catniss Napisano Styczeń 9, 2017 Share Napisano Styczeń 9, 2017 N: Dobry, krótki, "treściwy". Czegóż więcej oczekiwać? A: Ładny, ale trochę.. no... władczy? Jakby ta Luna, delikatnie mówiąc, niezbyt grzecznie prosiła nas do wyjścia... S: Na telefonie nie widać U: Nie znam dokładnie, ale "dużo go" w offtopie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Styczeń 9, 2017 Share Napisano Styczeń 9, 2017 N: Catniss... hm do niczego mi to nie pasuje... grrr. nie ma się do czego przyczepić A: fajny kotek (chyba ryś), a niedawno dowiedziałem się ze podobno jest artystą S: int void; U: Nie znam, nie miałem okazji konwersować. Nowa userka, widać zaczyna swoją przygodę z forumem. Mam nadzieję że będzie się dobrze bawiła. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GosiElla Napisano Styczeń 10, 2017 Share Napisano Styczeń 10, 2017 N: E, no serio, pomysły mi się kończą A: Kurde, oczęta ma piękne, takie ładne, morskie S: Kontrast między wręcz jarzącą grą światła, a próbującą się ratować ciemnością U: Widuję to tu, to tam, udziela się dość często, jest ok Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Styczeń 10, 2017 Share Napisano Styczeń 10, 2017 N : Ponoć jeden z wielu nicków, których i tak nie umiem wymówić A : Sweetie Belle, szkoda, że nie przepadam za CMC, ale całkiem ładny. S: Krówka i Rarcia, ładne U : Co by tu powiedzieć, fajna osóbka i pomocna przede wszystkim 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
5t43545d4d Napisano Styczeń 10, 2017 Share Napisano Styczeń 10, 2017 N: Zawiera moją ulubioną literę czyli "X" A: Czyżby CMC chciało zdobyć znaczki za strzelanie z broni palnej ?? S: Rari i .... k .. krowa -_- U: Kompletnie nie znam ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
5t43545d4d Napisano Styczeń 10, 2017 Share Napisano Styczeń 10, 2017 N: Nie ma w nim "X", ale jest "H" ... też coś A: Bardzo poważna, ale w pewien sposób słodka S: Luna w zbroi ... takie 7/10 .... po prostu czegoś mi tu brakuje ^^ U: Bardzo fajnie gra się z nim w gry na forum. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dabrowski Napisano Styczeń 10, 2017 Share Napisano Styczeń 10, 2017 N: Jakieś dziwne 2 sylaby, sporo tu takich nicków prawde mówiąc, (tak jak prlixu czy jakos tak ) A: Ciekawa RD która nie jest de facto rainbow bo jest szara :P, było też parę takich motywów z innymi postaciami i wygląda nice S: Dziwny koleś ale w oczy rzuca się napisz DILDO-t? U: No fucking idea who is this guy 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
5t43545d4d Napisano Styczeń 10, 2017 Share Napisano Styczeń 10, 2017 N: eee ... mam problemy z jego wymówieniem A: Dopiero teraz zauważyłem te piękne oczy S: "Czemu" dalej nie pasuje mi ta zbroja ?? U: Bardzo miła osoba . PS: Patrick Stump zawsze robi śmieszne miny . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WilczeK Napisano Styczeń 10, 2017 Share Napisano Styczeń 10, 2017 N: Wygląda tak... współcześnie, trochę jak nazwa karty graficznej. Fajno A: Bardzo fajny szkic z każdemu znaną postacią. Cieszy oko, nie ma czego się czepić. S: Jakiś pan co kiwa głową, pewnie z jakiegoś fajnego filmu którego nie znam. U: Jakiś nowy na forum. Po profilu, też trudno cokolwiek powiedzieć. Na tą chwile mogę pochwalić za fajny szarawy styl profilu. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Onyx Napisano Styczeń 10, 2017 Share Napisano Styczeń 10, 2017 N: Ten obecny nick brzmi tak bardziej... żeńsko A: Tree Hugger to wyjątkowo wyjątkowy kucyk S: \/ U: Już zbytnio przez te lata przyzwyczaiłem się do starego nicku, ale no cóż. Widać, że zajarany Tree Hugger bardziej niż ona sama 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Styczeń 10, 2017 Share Napisano Styczeń 10, 2017 N: Kojarzy mi się z niemieckojęzycznym kanałem muzycznym z lat 90 (jeszcze z przed ery tzw kodowanych stacji) lub też z pewnym budynkiem który mieliśmy wysadzić w powietrze w grze Crysis2. A: Lyra zawsze jest dobra - całkiem fajny avek S: Niezły cytat, podoba mi się. ale pierwsze co mi przyszło na myśl po jego przeczytaniu to scenka z 3 edków i tekst:" Edd nie jedz tej ziemi" U: Niezbyt dobrze znam. Widuję tu i ówdzie. Chyba jest w porządku. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się