Pawlex Napisano Grudzień 8, 2012 Share Napisano Grudzień 8, 2012 Nick: KitsunePL Ava: Czy to...lis...we włosach i słuchawkach Sygnatura: Ciekawa animacja...bardzo ciekawie User: Widzę pierwszy raz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lurasidone Napisano Grudzień 8, 2012 Share Napisano Grudzień 8, 2012 N Znowu jakiś kotek się nawinął. W każdym razie mam takie wrażenie^^ 10/10 A Manga? Anime? Wiewióra? Bellamina's approved 9/10 S Cytat konkretny, animacja konkretna...konkretnie 9/10 U Nie znam go, nowa dusza na forum. 9/10 EDIT N Pawlex...Paweł 9/10 A Sobrero! Biegun! Aż za okno spojrzałam...zimno trochę 10/10 S To właśnie, proszę państwa, jest Critical 20/10 U Nie znam, ale skoro avek Somry Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swahili Napisano Grudzień 8, 2012 Share Napisano Grudzień 8, 2012 N Bellamina... Fajny 10/10 A Słodkie 10/10 S Yay, Pinkie i Pinkamena. U Nie znam, ale mam nadzieję, że poznam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Future Pony Napisano Grudzień 8, 2012 Share Napisano Grudzień 8, 2012 Nick: Sawahili Avatar: No ładny jest Sygna: No czajnik to to nie jest....ale i tak jest ok User: średnio kojarzę ale wydaje się miła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lurasidone Napisano Grudzień 8, 2012 Share Napisano Grudzień 8, 2012 N Z przyszłości...lol 10/10 A Merry christmas to you! 9/10 S Daj huga! Proooooszę! 20/10 U Sympatyczny regent sympatycznej klaczy 9/10 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gypsy Napisano Grudzień 8, 2012 Share Napisano Grudzień 8, 2012 N: Bellamina jak ta z pięknej i bestii 8/10 A: Bardzo mi się podoba heh ten uśmieszek 10/10 S: Pinkie i Pinkmena 7/10 U: Chociaż czasem się z nią nie zgadzam, to lubi Pinkie i jest spoko 10/10 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Estherenn. Napisano Grudzień 8, 2012 Share Napisano Grudzień 8, 2012 N:Czarny Orzeł :3 A:Porzucił Deidarę na rzecz Sebka ale i tak spoko ;P S:Trixie,bez zmian.. U:Całkiem spoko,ale kilka wcieleń temu chciał,żebym spadła z balkonu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lurasidone Napisano Grudzień 8, 2012 Share Napisano Grudzień 8, 2012 N Kropka na końcu musi być 9/10 A Kawaii 10/10 S K.O.T Czarny 10/10 U Często ją tu widuję, ale poza tym nie znam za bardzo 9/10 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Elizabetta Napisano Grudzień 15, 2012 Share Napisano Grudzień 15, 2012 Nick: Bellamina Avatar: Fajniusi. Sygnatura: Też fajna. User: Miła, ogólnie spoko pegasis. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bluedraft Napisano Grudzień 15, 2012 Share Napisano Grudzień 15, 2012 N: Elizabetta A: Wilk S: Rainbow Dash w naprawdę zaje**stej pozie U: Jest Avatarem mojej jednej z ulubionych postaci Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lurasidone Napisano Grudzień 16, 2012 Share Napisano Grudzień 16, 2012 N Bluedraft 9/10 A No ciekawy, serio 10/10 S K.R.E.D.K.A 9/10 U Nie znam za bardzo, ale czasem go tu widuję 9/10 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Future Pony Napisano Grudzień 21, 2012 Share Napisano Grudzień 21, 2012 N: Bellamina A: Taki świąteczny ^^ S: Szkoda że nie świąteczna ale pasuje do avatara U: A no dość fajna, nie mam zastrzeżeń. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Elizabetta Napisano Grudzień 21, 2012 Share Napisano Grudzień 21, 2012 Nick: Fjuczur Avatar: Świąteczna Flutter. Sygnatura: Nieświąteczna Flutter User: Regent Fluttershy, ogółem spoko. Ile razy mam pisać byś nie pisała "Fjuczer" wadero ? ~Future Pony Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Grudzień 21, 2012 Share Napisano Grudzień 21, 2012 Nick: Elizabetta, bardzo ładny, majestatyczny. Avatar: Słodziutki Wilczek. Sygna: Rainbow Dash, w końcu jest jej avatarem. User: Bardzo ją lubię, jest spoko. Dobrze spełnia funkcję Avatara. Wzór. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Elizabetta Napisano Grudzień 21, 2012 Share Napisano Grudzień 21, 2012 Nick: Kocica Avatar: Fajny kiciuś. Sygnatura: Ładny rysunek. Wyglądasz na nim jak żywy Tric User: Bardzo fajny. Mój ulubiony kot.. pfu... kocica Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lurasidone Napisano Grudzień 21, 2012 Share Napisano Grudzień 21, 2012 Niebiesko się tu zrobiło... Nick: Elizabetta Avatar: Wik. Biały wilk. Ładny. Sygnatura: RD z epickiej pozie. User: Avatarka Rainbow, wydaje się w porządku. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gypsy Napisano Grudzień 21, 2012 Share Napisano Grudzień 21, 2012 N: Bellamina wielokrotnie mówiłem że mi się podoba 9,8/10 A: Zmieniłaś na AppleJack, ale ją lubię i mam takie zdjęcie na kompie 10/10 S: Również AJ 8/10 U: Bardzo przyjemna Pegasis, 9,7/10 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swahili Napisano Grudzień 21, 2012 Share Napisano Grudzień 21, 2012 N: BlackHawk, podoba mi się. A: Trixie w czapeczce . S: Fajna, z Discordem. U: Z tego co wiem miły. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Elizabetta Napisano Grudzień 21, 2012 Share Napisano Grudzień 21, 2012 Nick: Swahili Avatar: Lyra. Solarisowi się pewnie podoba Sygnatura: Spitfire. User: Nie bardzo znam, lecz wydaje się w porządku. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lurasidone Napisano Grudzień 21, 2012 Share Napisano Grudzień 21, 2012 Nick: Elizabetta Avatar: Śliczny wilczek Sygnatura: Ładna RD User: Avatarka RD, miła użytkowniczka Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Grudzień 21, 2012 Share Napisano Grudzień 21, 2012 Nick: Bellamina. Oryginalny nick. Avatar: Świąteczna Applejack. Sygna: Um. Kot Applejack. Bardzo ładna. User: Wydaje mi się w porządku, nie zrobiła mi krzywdy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Piter Wan Kenobi Napisano Grudzień 21, 2012 Share Napisano Grudzień 21, 2012 Nick: Widać na pierwszy rzut oka, że dana osoba bardzo lubi kotki ^^. Ciekawy nie powiem. Avek: Koty, koty wszędzie xD. A tak serio, wolę niby inne zwierzaki jednak koty też są fajne. Sygna: Za dużo w niej nie ma niestety.. User: Nie znam jej/ jego więc nie wiem co powiedzieć za bardzo. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Estherenn. Napisano Grudzień 21, 2012 Share Napisano Grudzień 21, 2012 N:Polsko A:Zimowo i bardzo ładnie ^^ S:Jak zwykle link i o,dzięki za życzenia U:Bardzo miły kumpel,pomocny i świetny kompan do rozmowy i oczywiście do Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wrzodzio Napisano Grudzień 21, 2012 Share Napisano Grudzień 21, 2012 N: Estherenn. A: Kiciuś S: Oj biedna ty jesteś. U: Za dużo nie powiem, ale jest na forum, więc spoko. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wujek Tadek Napisano Grudzień 21, 2012 Share Napisano Grudzień 21, 2012 -Kojarzy mi się z gotgic'iem, więc 7/10 -3/10 -Poezja :/ Nie oceniam. -User jak user, nie znam. Zależy mi na ocenie mojej sygny. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się