Swahili Napisano Luty 16, 2013 Share Napisano Luty 16, 2013 N: Oryginalny, poza tym fajny. A: Fajny, choc wolałam ten z Lyrą. S: Tekst kojarze z "Nasz Polski Kucyk". U: Miły, lubi Lyre. Dośc długo jest na forum. //Sorry, nie działają mi niektore klawisze. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
No0bHejterEver Napisano Luty 16, 2013 Share Napisano Luty 16, 2013 n chyba orginalny a dostala zawal czy co? s gif ktory nie chce mi sie ladowac o nie wiem chyba mila Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lurasidone Napisano Luty 16, 2013 Share Napisano Luty 16, 2013 N Dziwny jakiś A Darth Vader...? S Mems...I see mems... U Nie znam, nie wiem, nie oceniam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Piter Wan Kenobi Napisano Luty 17, 2013 Share Napisano Luty 17, 2013 I po raz kolejny Bellamina Nick: Podoba mi się i to nawet bardzo. Avek: Octavia, razem ze swoim instrumentem. Nawet, nawet.. Sygna: Pinkie Pie i jej złe wcielenie, przyznaję że słodko to wygląda ^^. User: Znana osoba, pisałem z nią troszkę i naprawdę wydaje się bardzo miła Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gypsy Napisano Luty 17, 2013 Share Napisano Luty 17, 2013 N: PitPl hmm Pity podoba mi się A: Pokemony no tak anime słabe gry fajne ale jako avek jest spoko. Ma go od dawna więc oczy się przyzwyczaiły S: No dobra nie przekonuje mnie ten cytat chociaż uśmiechać się warto U: Aktywny i udziela się w temacie o ocenianiu utworów, jest spoko Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Luty 17, 2013 Share Napisano Luty 17, 2013 N: Znany na forum i ciekawy A: Pinkie i Flutershy, wyglądają super S: Super PP xD U: Znany już mi, jest spoko znajomym xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jake Napisano Luty 17, 2013 Share Napisano Luty 17, 2013 N: Lubi to i to A: Celestia do niego pasuje S: Bardzo fajna. Daj nicka do niej! U: Jest fajny, popularniejszy ode mnie i jak widać lubi pisać daje mu 9/10 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
No0bHejterEver Napisano Luty 17, 2013 Share Napisano Luty 17, 2013 N. Jakub Zwierz A. Rejboł Dasz S. Smierć (niech zrobi cos pozytecznego dla swiata i niech zabije jaroslawa kaczynskiego) O. 0/100 (juz nie zyję) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jake Napisano Luty 17, 2013 Share Napisano Luty 17, 2013 (FAKT!) N: Do bani bez żadnego ułożenia. Nazwa tak od niechcenia A: Darth Vader nie jest z Arabii S: Vader i bóg równa się Koniec Świata O: 0/10 bo on nie żyje Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
No0bHejterEver Napisano Luty 17, 2013 Share Napisano Luty 17, 2013 ( Gedō: Rinne Tensei no Jutsu) ja zyje n dziwny a tez s fatality o innymi slowem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swahili Napisano Luty 17, 2013 Share Napisano Luty 17, 2013 N: Hejter Noobów. A: Nie ogarniam. S: Jak wyżej. U: 3 dni temu była jego miesięcznica na forum. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucy Napisano Luty 17, 2013 Share Napisano Luty 17, 2013 -N- Całkiem spoko -A- Dziwny -S-Bardzo fajna sygna <333 -O- 9/10 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jake Napisano Luty 17, 2013 Share Napisano Luty 17, 2013 N: Mi pasuje A: Ka buuummm S: I like a cat O: 9/10 bo nie daje nikomu 10 póki z nim nie pogadam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gypsy Napisano Luty 17, 2013 Share Napisano Luty 17, 2013 N: A niech tam będzie A: To jest bardziej duch przeszłych świąt niż śmierć S: Słaba, białe tło psuje efekt U: Jest przewrażliwiony Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swahili Napisano Luty 17, 2013 Share Napisano Luty 17, 2013 N: Coś związane z kolorem czarnym. A: Dat Rose. S: Fajna Pinkie, ale ten dopis pod gifem psuje wszystko. U: Wydaje się być miły, podobnie jak Bellamina zmienia codziennie avatar (ale to może tylko chwilowe). Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
No0bHejterEver Napisano Luty 18, 2013 Share Napisano Luty 18, 2013 N latwy do zapamietania A dashie :3 S pinkie pie :3 O nie rozmawialem z nia ale moze sie zmienic ale chyba jest mila:fluttershy5: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Major Kusanagi Napisano Luty 18, 2013 Share Napisano Luty 18, 2013 N: Nader osobliwy A: Vader pop S: Vader...... (nie)miłosierdzia Bożego? U: Nie wiem o nim nic ale ewidentnie lubi Vadera. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Luty 18, 2013 Share Napisano Luty 18, 2013 N Armada... tylko to kojarzę. Z wydawnictwem muzycznym i Arminem van Buurenem A 馬場私はテレビから出てくる! S Moja wymarzona gra... Alternatywna II wojna, kosmici, wieeeeelkie mega, hiper epickie bitwy pancerne (czołgi vs cośtam). Uczucie zaszczucia, nieuchronnej porażki, przerażający przeciwnicy. Ech... Ten badziew z PS3 nawet w 00.1% nie sprostał moim oczekiwaniom U SPONU* Standardowy Post O Nieznanym Urzytkowniku (nie znam, ale pewnie miły i sympatyczny etc ) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Piter Wan Kenobi Napisano Luty 19, 2013 Share Napisano Luty 19, 2013 Nick: Djsound. Zły nie jest, nie kojarzy mi się zbytnio z niczym. Avek: Widać na pierwszy rzut oka że fan muzyki trance. Sygna: Bardzo, ale to bardzo ładna. No i jeszcze opowiadania+ zapytajka. User: Miałem okazję z nim porozmawiać i w porządku osóbka się wydaje. Może kiedyś poznam bliżej.. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gypsy Napisano Luty 19, 2013 Share Napisano Luty 19, 2013 N: Pitpilowaty A: Pikacz w czapce Ash'a S: Jak mówiłem cytat taki se, ale link przekonuje mnie do tego użytkownika U: Jest spoko, pika pika, spoko pika Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Luty 19, 2013 Share Napisano Luty 19, 2013 N Kojarzy mi się z filmem A Niczym Atrus z Mysta, trzymający księgę prowadzącą do Wieku, w którym mamy zrobić "coś prostego" S Kichająca Pinkie - zdrówko! U Nie znam Ale skoro napisał popularne opowiadanie i ma sporo postów to się należy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lurasidone Napisano Luty 20, 2013 Share Napisano Luty 20, 2013 N Di Dżej Dźwięk A Jakoś tak do niego pasuje ^^ S Rozbrajający tekst U Umie pisać ciekawe opowiadania, to idzie na plus. Poza tym ma fuchę w Brohoofie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phinbella Flynn Napisano Luty 20, 2013 Share Napisano Luty 20, 2013 N: Jak że najbardziej oryginalniejszy. Ma cząstkę "Bella" w moim nicku. XD A: Jak zawsze... zmienny ale i bardzo ciekawy i seksowny. :3 S: Nie ma to jak Pinkanema. Pinkie też jest spoko. U: Jest dość aktywnym użytkownikiem, bardzo aktywnym w dziale off-topu i Pinkanemy. Rz*adko widzimy się na skype. Po za tym jest świetną userką. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bluedraft Napisano Luty 21, 2013 Share Napisano Luty 21, 2013 N: Phinbella781 A: Rainbow Dash <3 S: Jej wszechmorza wspaniałość Rainbow Dash z padem w swych kopytach U: Wyznawczyni Rainbow Dash Po treściach zawartych w jej postach uważam ją za spoko osobnika Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arjen Napisano Luty 23, 2013 Share Napisano Luty 23, 2013 Nick: Kojarzy mi się z Bluetoothem i Draftem w NBA. Avek: Jego OC, lubię ten kolor. Sygnatura: Rozbawiła mnie User: Niby w podpisie ma Narcystyczny Materialista, i może jest to możliwe ale to miły gość. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się