Jake Napisano Luty 23, 2013 Share Napisano Luty 23, 2013 Nick: Dla mnie OK A: Bardzo ładny S: Hmm... no nie wiem... mocny? O: Pomocny i miły no i jeszcze ma rangę Wielkiego Avatara którą dostał. Dam mu 10/10 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swahili Napisano Luty 23, 2013 Share Napisano Luty 23, 2013 N: Oryginalny. Jakub i jego zwierzęta . A: Cały efekt psuje to szare tło, ale ogólnie fajne. S: Śmierć. U: Jest miły, i jak widać dość popularny i aktywny na forum. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Piter Wan Kenobi Napisano Luty 23, 2013 Share Napisano Luty 23, 2013 Nick: Miły, fajny i ogólnie w porządku. Avek: Lyra, genialnie tutaj wyszła to trzeba przyznać ^^. Sygna: Pinkie i AJ, śmieszna i od razu poprawia humor. O to chodzi xD. User: Lubiana jest tutaj z tego co widzę, jak na swój wiek to pisze z sensem. Wydaje się też sympatyczną osobą. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jake Napisano Luty 23, 2013 Share Napisano Luty 23, 2013 N: Nawet fajny A: Pokemony S: Piszu i linku O: Nawet fajny i popularny daje mu 8/10 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pisklakozaur Napisano Luty 23, 2013 Share Napisano Luty 23, 2013 NICK: Jest ok. AVATAR: Śmerć? Spoko art SYGNA: Człowieku, czy ja nie żyje? Nieźle:cGfSS: OCENA: Te 5 dni same się nie nabiły co? Jesteś dość ciekawy, szurnięty i aktywny na forum, masz 9/10 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
No0bHejterEver Napisano Luty 23, 2013 Share Napisano Luty 23, 2013 N: cos mi sie kojarzy z dinozaurem A: Fajne S: Tak samo O: jest spokojny i nie widze problemu by nie dac mu 9/10(czyli 9/10) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swahili Napisano Luty 24, 2013 Share Napisano Luty 24, 2013 N: Taki oryginalny, ale na swój sposób fajny. A: Ostatnio miał inny, ale chyba wrócił do poprzedniego. S: Nie moje klimaty. U: Zarejestrował się w zeszłym miesiącu, a już ma 7 pkt. reputacji. Wnioskuję, że jest dość lubiany. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niemampojęcia Napisano Luty 24, 2013 Share Napisano Luty 24, 2013 N: Kojarzy mi się jakoś tak z metrem O__O A: Z Moonstuck'a jeśli się nie mylę S: Też chyba Moonstuck. I linki. W tym jeden do Moonstuck'a. U: Miła i pomocna osoba O: 10/10, bo tak Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Luty 24, 2013 Share Napisano Luty 24, 2013 N Kojarzy się z numerem telefonu z filmu (wszystkie zaczynają się od 555 żeby przez przypadek nie podać nru jakiejś osoby - bo raz taki numer odwalili. Ktoś musiał zmienić numer, poszedł pozew... ) A Derpy jest dla mnie zbyt Derpy S Vinyl reklamuje Domestosa WUB Magic? U Ja nie znaju! Ja nie znaju! I nie oceniaju! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jake Napisano Luty 24, 2013 Share Napisano Luty 24, 2013 N: Hmm... DJ i Muzyka. OK A: Co to? S: Trochę narzekania, aż się trochę boję, ale OK O: Ja dałbym 7/10 (Bez komentarza) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Luty 24, 2013 Share Napisano Luty 24, 2013 N: Z niczym mi się raczej nie kojarzy, pomijając ciekawe brzmienie. A: Dobry rysunek śmierci. Nic dodać, nic ująć. S: Memento mori! U: Ocena pojawi się po wnikliwym badaniu. Na razie średnia 6/10 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bluedraft Napisano Luty 24, 2013 Share Napisano Luty 24, 2013 N: Po prostu Tomek... aha A: Nope w neonie S: Eeee... opis trochę przypominający mentalność Polaków U: Po liczbie postów widzę że jest dość aktywny, jednak cię za bardzo nie znam więc po prostu Witaj ;D Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Luty 25, 2013 Share Napisano Luty 25, 2013 N: Bluedraft A: Ciekawy, zapewne własnej roboty jak się domyślam xD S: Niezła bryka i AJ jeszcze lepsza! U: Dosyć często Go tu widuję i jest dosyć znany i lubiany na forum. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jake Napisano Luty 25, 2013 Share Napisano Luty 25, 2013 N: To i to razem wzięte równa się że fajne A: Nic dodać nic ująć nie zmienił się więc podtrzymuje poprzedni werdykt czyli może być S: Zarąbista sygna O: Popularny i lubiany więc dam 10/10 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lurasidone Napisano Luty 27, 2013 Share Napisano Luty 27, 2013 N Jakub le Zwierz A Kostucha S Kostucha z dodatkiem klepsydry U Nie zdążyłam poznać bliżej Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Future Pony Napisano Luty 27, 2013 Share Napisano Luty 27, 2013 N: Bellamina A:No szczerze to nie wiem co to jest S: Derpi, fajnie wygląda. U: Nie znam zbyt dobrze. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bluedraft Napisano Luty 27, 2013 Share Napisano Luty 27, 2013 N: Future Pony... przyszłościowy A: Fluttershy dzierżąca łuk S: U: Jest regentem, jest dość znany na tym forum co wnioskuję po liczbie punktów reputacji, wnioskując po jego postach oraz komentarzach w profilu jest bardzo sympatyczną osobą ;D Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jake Napisano Luty 28, 2013 Share Napisano Luty 28, 2013 N: Oryginal A: Fajnie narysowane. Podoba mi się S: Eee... U: Hmm... nie poznałem go bliżej, ale widzę że ma trochę reputacji więc dam mu hm... 6/10 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Replincio Napisano Marzec 2, 2013 Share Napisano Marzec 2, 2013 N: Sam nie wiem jak go kojarzyc A: Klimatyczny S: Mamo... mówiłem ci żebyś nie szła na wywiadówkę... U: Poznać okazji nie miałem... przykro mi z tego powodu niezmiernie... na pocieszenie mogę dać trochę truskawkowego kisielu (Dawno mnie w zabawach off-topowych nie było xD) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Marzec 2, 2013 Share Napisano Marzec 2, 2013 N Nic mi nie mówi, z niczym nie kojarzę. Ale dobry, bo łatwy do zapamiętania A Rzuca wyzwanie. Nie przyjmuję. Moja sygnatura jest dopiero na 43 lvl. Padnę po pierwszym epickim uderzeniu Epic Rubber Hammer S Bardzo ładna, elegancka, estetyczna. No Rarcia po prostu U Niestety nie znam Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gimbóz140 Napisano Marzec 3, 2013 Share Napisano Marzec 3, 2013 N: Łatwy do zapamietania A: Cheerlie S: Too many human O: Nie znam go bo dzisiaj sie zarejestrowalem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MasterOFPonies Napisano Marzec 4, 2013 Share Napisano Marzec 4, 2013 Nick: trochę... dziwny Awatar: Jaś fasola (nie moge sobie przypomnieć imienia aktora XD) Sygnatura: Brak Użytkownik: Nie znam go zbytnio, ale na oko 2-3/5 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jake Napisano Marzec 4, 2013 Share Napisano Marzec 4, 2013 N: fajny A: Trixie!!! S: Nie ma :( O: Nawet fajny gość więc dam 5/10 bo go dokładnie nie znam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gypsy Napisano Marzec 4, 2013 Share Napisano Marzec 4, 2013 N: Ujdzie A: Super S: Daj linka U spoko Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
No0bHejterEver Napisano Marzec 4, 2013 Share Napisano Marzec 4, 2013 N: cos mi sie kojarzy z pewnym smiglowcem/helikopterem A: pegaz S: Pinkie O: 10/10 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się