Po prostu Tomek Napisano Luty 24, 2013 Share Napisano Luty 24, 2013 N: Z niczym mi się raczej nie kojarzy, pomijając ciekawe brzmienie. A: Dobry rysunek śmierci. Nic dodać, nic ująć. S: Memento mori! U: Ocena pojawi się po wnikliwym badaniu. Na razie średnia 6/10 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bluedraft Napisano Luty 24, 2013 Share Napisano Luty 24, 2013 N: Po prostu Tomek... aha A: Nope w neonie S: Eeee... opis trochę przypominający mentalność Polaków U: Po liczbie postów widzę że jest dość aktywny, jednak cię za bardzo nie znam więc po prostu Witaj ;D Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Luty 25, 2013 Share Napisano Luty 25, 2013 N: Bluedraft A: Ciekawy, zapewne własnej roboty jak się domyślam xD S: Niezła bryka i AJ jeszcze lepsza! U: Dosyć często Go tu widuję i jest dosyć znany i lubiany na forum. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lurasidone Napisano Luty 27, 2013 Share Napisano Luty 27, 2013 N Jakub le Zwierz A Kostucha S Kostucha z dodatkiem klepsydry U Nie zdążyłam poznać bliżej Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Future Pony Napisano Luty 27, 2013 Share Napisano Luty 27, 2013 N: Bellamina A:No szczerze to nie wiem co to jest S: Derpi, fajnie wygląda. U: Nie znam zbyt dobrze. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bluedraft Napisano Luty 27, 2013 Share Napisano Luty 27, 2013 N: Future Pony... przyszłościowy A: Fluttershy dzierżąca łuk S: U: Jest regentem, jest dość znany na tym forum co wnioskuję po liczbie punktów reputacji, wnioskując po jego postach oraz komentarzach w profilu jest bardzo sympatyczną osobą ;D Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Replincio Napisano Marzec 2, 2013 Share Napisano Marzec 2, 2013 N: Sam nie wiem jak go kojarzyc A: Klimatyczny S: Mamo... mówiłem ci żebyś nie szła na wywiadówkę... U: Poznać okazji nie miałem... przykro mi z tego powodu niezmiernie... na pocieszenie mogę dać trochę truskawkowego kisielu (Dawno mnie w zabawach off-topowych nie było xD) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Marzec 2, 2013 Share Napisano Marzec 2, 2013 N Nic mi nie mówi, z niczym nie kojarzę. Ale dobry, bo łatwy do zapamiętania A Rzuca wyzwanie. Nie przyjmuję. Moja sygnatura jest dopiero na 43 lvl. Padnę po pierwszym epickim uderzeniu Epic Rubber Hammer S Bardzo ładna, elegancka, estetyczna. No Rarcia po prostu U Niestety nie znam Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gimbóz140 Napisano Marzec 3, 2013 Share Napisano Marzec 3, 2013 N: Łatwy do zapamietania A: Cheerlie S: Too many human O: Nie znam go bo dzisiaj sie zarejestrowalem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MasterOFPonies Napisano Marzec 4, 2013 Share Napisano Marzec 4, 2013 Nick: trochę... dziwny Awatar: Jaś fasola (nie moge sobie przypomnieć imienia aktora XD) Sygnatura: Brak Użytkownik: Nie znam go zbytnio, ale na oko 2-3/5 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gypsy Napisano Marzec 4, 2013 Share Napisano Marzec 4, 2013 N: Ujdzie A: Super S: Daj linka U spoko Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
No0bHejterEver Napisano Marzec 4, 2013 Share Napisano Marzec 4, 2013 N: cos mi sie kojarzy z pewnym smiglowcem/helikopterem A: pegaz S: Pinkie O: 10/10 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adm1RED Napisano Marzec 4, 2013 Share Napisano Marzec 4, 2013 N: Nie lubię hejterów A: Też tak uważam że P.luna jest the best pony S: Luna O: Nie znam kolegi up ale spoko 4,99/5 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lurasidone Napisano Marzec 5, 2013 Share Napisano Marzec 5, 2013 N Dosyć oryginalny A N nickiem i pryzmatem S Z vinyl, zdaje mi się, ze została wykonana przez Vanai U Jest tu dość nowy, wiec jeszcze nie zdążylam poznać Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Marzec 5, 2013 Share Napisano Marzec 5, 2013 N : Znany na całym forum i nie tylko A : Kolejny nowy awatar, ale żaden nigdy nie był zły, czy brzydki S : Też nowa i też fajna....(brzydkich też nigdy nie było) U : Jest ambitna, pracowita, zajmuje już 5 stanowisk na forum! Szybko awansuje i dużo robi na nim i po za nim. Jest aktywna i zawsze neutralna, ciężko Ją zdenerwować xD Pozdro BiP Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lurasidone Napisano Marzec 6, 2013 Share Napisano Marzec 6, 2013 jacob, myślę, że nie na tym polega ta zabawa. Jeżeli nie chce Ci się odpisywać porządnie, to tego nie rób N Jacob le Zwierz A Kostucha ze swoją kosą i oskubanymi z piór skrzydłami S Pokonają Cię tylko najszybsze anioły? To byś się zdziwił U Wydaje się lubić śmierć. Ciekawe ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Marzec 6, 2013 Share Napisano Marzec 6, 2013 N: Bella, znana na forum i po za nim xD A: Wyjątkowo pozbawiony PP i Octavii SZOK:wat: S: Też nowa i ciekawa U: Jest nie mal wszędzie, dba o 2 działy na forum, działa w radiu i gazecie na forum, plus jest członkinią SH xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phinbella Flynn Napisano Marzec 6, 2013 Share Napisano Marzec 6, 2013 N. Dość popularny. A. Ohh... jak ja kocham Miku (jest na drugim miejscu zaraz po Luka) S. Trzeba jakoś uczcić przecież Dzień Derpy. U. Jest przemiłą i fajną osobą. XD Często z nią ma Skype rozmawiam. [EDIT] CZY ON ZAWSZE MUSI BYĆ PIERWSZY PRZEDE MNĄ! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Piter Wan Kenobi Napisano Marzec 6, 2013 Share Napisano Marzec 6, 2013 Nick: Też popularny, ale i pomysłowy ^^. Avek: Chyba jakiś Vocaloid, ale niestety nie jestem pewny jaki.. Sygna: Genialna mina, serio bardzo mi się podoba ta sygnatura . User: Widać że jest dość lubiana na forum, nie miałem okazji z nią porozmawiać. Myślę jednak że to się zmieni Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawlex Napisano Marzec 6, 2013 Share Napisano Marzec 6, 2013 Nick: PitPl...oryginalne Avek: Możecie mnie znienawidzić, ale nie lubię Fluttershy. Sygna: Tylko że uśmiech to wielki wysiłek gdy jest się smutnym :-/ User: Nie znam za dobrze, ale wydaje się w porządku. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phinbella Flynn Napisano Marzec 6, 2013 Share Napisano Marzec 6, 2013 N. Kojarzy mi się z Pawelcem. Nie wiadomo czemu. A: Chyba strasznie lubi antagonistów. S. Ma bardzo mądrego uczonego. U: Nie miałam przyjemności z nim pisać ale myślę że jest nawet całkiem spoko. :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Future Pony Napisano Marzec 14, 2013 Share Napisano Marzec 14, 2013 N:Phinbella778 A: Jakaś panna z anime, której kojarzę co nie zmienia faktu że avek nie jest brzydki. S: 2 gify z RD U: A całkiem fajna userka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
D'yer'ailt Napisano Marzec 14, 2013 Share Napisano Marzec 14, 2013 N: ok A: ok S: ujdzie U: jest good ;p Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szarik181 Napisano Marzec 14, 2013 Share Napisano Marzec 14, 2013 N: Apple Bloom A: Nawet fajny S: Może być U: Nie znam za bardzo, ale wydaje się być spoko. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
scalefrom_pl Napisano Marzec 14, 2013 Share Napisano Marzec 14, 2013 N: Szarik, mocno kojarzy mi się z odcinkiem Generała Itali pt. Lampa Dżina (odc. 111) A: Podoba mi się. S: Prosi o pytanie U: Nie znam, ale po reputacji można stwierdzić ze jest lubiany. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się