Lupus Smoth Napisano Maj 4, 2013 Share Napisano Maj 4, 2013 N:Bardzo od zabawy A: Aż mówi "JEEEJ" S:Gada dziwne rzeczy U: Nie znam (problem nowego) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hajime Napisano Maj 4, 2013 Share Napisano Maj 4, 2013 N: ? A: ? S: ? U: ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swahili Napisano Maj 4, 2013 Share Napisano Maj 4, 2013 N: Rainbow Dash. Mało oryginalne, ale fajne.A: Nie ogarniam anime/mangi.S: To, co wyżej.U: Lubi masło. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Maj 4, 2013 Share Napisano Maj 4, 2013 N:Oryginalność 10/2 i dodaje (3)+ do lansu za fajność A:Chibi OC,samo OC jest przeciętne ale mi się podoba c: S:Twalot z bananem na twarzy + latająca kosiarka + TESKO MA TRUSKAFFFFKI!!!11 U:Lubi Truskawki i Twalota więc ja też ja lubie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spinwide Napisano Maj 4, 2013 Share Napisano Maj 4, 2013 Nick: Co zrobić? Można się spodziewać że na tym forum 3/4 userów ma w nickach imiona postaci z MLP 5/10 bo często spotykane takie zjawisko Avatar: Z Anime zapewne, nie wiem jakie "Nie mogę ci pomóc. Jem bułki." 7/10 Sygna: Też anime. Idąc śladem pewnie to samo co avatar. I tak nie znam ....Ale ogólnie mi się podoba 9/10 User: Nie znam, ale widać rysownik (linki do Devianta itp.) i otaku. /) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Silver Shield Napisano Maj 7, 2013 Share Napisano Maj 7, 2013 Nick: Aha... Avatar: Aha... Sygna: fap fap fap User: Już jutaj trochę przebywa. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vieg Napisano Maj 7, 2013 Share Napisano Maj 7, 2013 N: Jeden z oryginalniejszych na forum. A: Spoko, chociaż za każdym razem jak to widzę, czuję się osądzany S: Links is da Best!!! U: Widzę tu i tam, ale nie miałem okazji porozmawiać (Jeszcze... ) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Iluzja Pie Napisano Maj 7, 2013 Share Napisano Maj 7, 2013 N: Nigdy nie słyszałam A: Oryginalny S: Również niespotykany według mnie U: Nie znam ale jest Mingocholikiem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Maj 7, 2013 Share Napisano Maj 7, 2013 N:Mało oryginalny ale fajny A:Aha... S:Pinkie i Sparky! :"D U:Miła i pomocna :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Maj 8, 2013 Share Napisano Maj 8, 2013 N Muzycznie sympatyczny. Kojarzy się z jednym z najfajniejszych kucyków A Dla mnie anime/manga/cokolwiek-to-jest jest obojętne. Ale kreska świetna S Bardzo fajna. Przypominają się studia gdy kolejka po hamburgera była o taaaaaaaaaaaaaaaaaka długa. A ten kto go zdobył, był bohaterem U Często na forum, mimo młodego wieku pisze z sensem i ma bardzo fajny profil (ja bym wrzucił kilka spacji) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swahili Napisano Maj 9, 2013 Share Napisano Maj 9, 2013 N: Oryginalny i fajny. A: Candy Apples, jest taka słodka. S: Bardzo fajna. U: Aktywny, często go widzę na forum. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Iluzja Pie Napisano Maj 9, 2013 Share Napisano Maj 9, 2013 N: Kojarzy mi się ze słowem ,,Suahili" A: Kolorooowy ^_^ S: Bezbłędna, ten uroczy uśmieszek Twi i kosiareczka w niebo U:Spoko userka, mam nadzieję kiedyś lepiej ją poznać Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gypsy Napisano Maj 9, 2013 Share Napisano Maj 9, 2013 N: Bo kto nie lubi Pinkie A: Stare dobre kino S: No cóż to chyba największy popis kreatywności jaki widziałem, hmm albo nie U: Jest w porządku Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swahili Napisano Maj 11, 2013 Share Napisano Maj 11, 2013 N: Czarny kruk? Bardzo fajny.A: Nie wiem, z czego to, ale podoba mi się.S: D'awww.U: Znany i aktywny na forum. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Maj 18, 2013 Share Napisano Maj 18, 2013 N:Bardzo fajny i kojarzy mi się z pizzą Hawajską A:SOŁ MACZ DAW S:Tacz mi~ and reklama Lidla Bardzo oryginalnie xD U:Kliknęłabym "Lubie to" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Maj 18, 2013 Share Napisano Maj 18, 2013 N: No Octavia no... jej nie da się nie lubić. No i te moje głupie skojarzenia z Lindsey Stirling (ach, jej wersja Uwaga! Nie słuchać po cichu!)A Error 404 avatar ukradli... nagrodę zresztą też. Go Go Mare Do Well! S Yyy... japońska jakaś taka. Ale postaci spoko. Nadają się do porządnego RPG lub Visual NovelU Taka fajna nutka Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szarik181 Napisano Maj 19, 2013 Share Napisano Maj 19, 2013 N: Triste Cordis. A: Ma w avku Candy Apples. S: Sygnatura z Burnout Paradise wraz z RD i Derpy. U: Niestety nie znam, ale gdybym zagadał... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Maj 19, 2013 Share Napisano Maj 19, 2013 N:Przypomina mi imię psa z jakiejś wioski no ale to nie zmienia faktu że to jest uroczę imię dla psa więc mi się podoba A:Kojarzę go ale nie pamiętam z czego on jest ;_; S:Mi się osobiście tak sobie podoba gdyż jest ciut niestaranie zrobiona (kontury~) ale ja i tak lubię Rose~ U:Niestety nie znam... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Insomnia Napisano Maj 21, 2013 Share Napisano Maj 21, 2013 N: Ciekawy lecz mało oryginalny A: Fajne S:Hetaila Nordic chyba... U: Ciekawa osóbka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Littlebart Napisano Maj 26, 2013 Share Napisano Maj 26, 2013 (edytowany) N: Oryginalny na tym forum, lecz nie lubie tego typu znaczków A: uwielbiam taki styl avków S: Nie posiadasz . U: Nie znam tej osoby z forum Edytowano Maj 26, 2013 przez Littlebart Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Maj 26, 2013 Share Napisano Maj 26, 2013 N:Oryginalny A:Rarity robiona jakimiś farbami jeśli się nie mylę S:Ładna jednak ten wyraz twarzy jest niepokojący.. U:Czasem go widuje na forum Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Elizabeth Eden Napisano Maj 26, 2013 Share Napisano Maj 26, 2013 N.Mało oryginalny A.Fajne słuchawki S.Jakieś dziwne słowo którego nie kumam U.Często go widze. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Maj 26, 2013 Share Napisano Maj 26, 2013 N:Meh...przynajmniej wiadomo już płeć i imię A:N-nie podoba mi sie jakoś...gdzie ona ma oko? S:Wydaje mi się że skądś znam ta postać... U:Ma fajny tytuł Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swahili Napisano Maj 26, 2013 Share Napisano Maj 26, 2013 N: Oryginalności nigdy za wiele .A: Anime/manga. Niezbyt lubię, ale avatar fajny.S: Ruski wszędzie.U: Spamuje gdzie się da. I fajnie rysuje. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Maj 26, 2013 Share Napisano Maj 26, 2013 N:Hawai~ A:Oczojebny pegaz ._. S;Więcej truskawek i Hawai~ U:Jest psem i lubi truskawki,aż za bardzo Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się