Maisha Napisano Lipiec 8, 2013 Share Napisano Lipiec 8, 2013 N: Prawie takie jak moje drugie imię. A: Z kreatora. S: Trochę lewy tekst ale fajne znaczki. U: Jeszcze nie znam ale poznam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kruczek Napisano Lipiec 8, 2013 Share Napisano Lipiec 8, 2013 N: Kojarzy mi się z piosenką którą często w radiu słyszę. A: Najlepsza część, piękne, podejrzane stworzonko, kojarzące mi się z hienami z Króla Lwa S: MAGICZNY LINK ??? WOOOOW, Nice Jack Sparrow, troche MC, Ratchet z gry o której nigdy nie słyszałem oraz link do DA U: Często się udziela w zabawach, jednak nie znam. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Lipiec 8, 2013 Share Napisano Lipiec 8, 2013 N: Nowy, ale ciągle ptak xD A: Ponownie ptak, ale tym razem kaczka. S: Więcej xD U: Jest spoko, gadamy na gg, jest od niedawna w ekipie, a już się dobrze znamy xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maisha Napisano Lipiec 8, 2013 Share Napisano Lipiec 8, 2013 N: Nie wiem skąd ten pomysł na nick ale jest fajny. A: Fleur. S: Od dawna nie zmieniona i fajna. U: Miła osóbka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Lipiec 8, 2013 Share Napisano Lipiec 8, 2013 N: Znany już mi dobrze xD A: Ten uśmiech S: Też nie zmienna i ta mina, która mnie rozwala xD U: Ciekawa Pegasis Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Lipiec 8, 2013 Share Napisano Lipiec 8, 2013 N:Tak bardzo krzyczy ;___; A:Czyżby święto?Zmieniła avek!I nawet ją pomyliłam z Unbridle S:Ta sama ale epicka U:Miła jest i dobrze się sprawuje jako avatar Scootaloo c: 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kruczek Napisano Lipiec 8, 2013 Share Napisano Lipiec 8, 2013 N: Mało oryginalnie, przyciąga jednak wzrok. A: Nie mam pojęcia kto to jest. S: Tutaj mam pewien problem bo usunąłem widok tej sygnatury, jednak przypominam sobie że musiało to być coś denerwującego. U: Koleżanka, prowadziliśmy rozmowy na PW> 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WilczeK Napisano Lipiec 8, 2013 Share Napisano Lipiec 8, 2013 (edytowany) N: Daffy A: Daffy S: Typowy polak C: Typowy Daffy Edytowano Lipiec 8, 2013 przez WilkU Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maisha Napisano Lipiec 8, 2013 Share Napisano Lipiec 8, 2013 N: WilkU. A: Słodki OC. S: AJ i gelerija. U: Widziałam go tylko kilka razy, więc na razie nie mam co powiedzieć. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Lipiec 8, 2013 Share Napisano Lipiec 8, 2013 N:Indyjskie A:Schizowy ale nawet fajny S:DAT JACK SPARROW U:Nie znam za bardzo wiem tylko że hejci anime ale i tak do niej nic nie mam 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Lipiec 8, 2013 Share Napisano Lipiec 8, 2013 N: Jedna z moich ULUBIONYCH Klaczy xD A: Spoko awek xD S: Też fajny, ale ja preferuje mlp, lecz anime też spoko. U: Bardzo długo się znamy i często piszemy razem xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kruczek Napisano Lipiec 8, 2013 Share Napisano Lipiec 8, 2013 N: Tak, wszyscy jesteśmy tutaj Bronies oraz Pegazis A: Stary awek Unbridle, może zmylić wędrowca. S: U: Piszemy na GG, całkiem miło się prowadzi rozmowę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Lipiec 8, 2013 Share Napisano Lipiec 8, 2013 N: Lubi ptaki... to zagadka tego świata xD A: Prezydent czy Premier? S: Wincej.... U: Spoko do pogadania i spamowania xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swahili Napisano Lipiec 8, 2013 Share Napisano Lipiec 8, 2013 N: Caps Lock Magic.A: Na początku pomyliłam z Unkiem.S: Niezmienna.U: Ostatnio zmienił płeć. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maisha Napisano Lipiec 8, 2013 Share Napisano Lipiec 8, 2013 N: Tak bardzo Swahili. A: AJ w czapeczce. S: Enderbro fajniejszy. U: Bardzo dobrze mi znana użytkowniczka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emili878 Napisano Lipiec 8, 2013 Share Napisano Lipiec 8, 2013 N- z Maliną Mi się kojarz xD A- Psychodeliczny... Mrrrrr podoba Mi się S- Magiczny liiiinnnkkk! kocham :f U - Ciekawa, lekko pokręcona ale fajna Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Lipiec 8, 2013 Share Napisano Lipiec 8, 2013 N:Tak bardzo egzorcyzmy ;____; A:Creator ._. S:Dużo Kryśki i czerwieni~ U:Znam z Off-topu,też ogląda Hetalie i Czarne Masło Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maisha Napisano Lipiec 8, 2013 Share Napisano Lipiec 8, 2013 N: Maję Apruvs. A: Trochę mnie wkurzają oczy ale reszta jest do zniesienia. S: Tak bardzo otaku. U: Ma gdzieś to ze jestem hejterem. I like it. Gdyby nie pewna użytkowniczka nie hejciłabym anime. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swahili Napisano Lipiec 8, 2013 Share Napisano Lipiec 8, 2013 N: Majęęę.A: Co ona tam zobaczyła?S: Endy. U: Bardzo dobrze ją znam, fajnie rysuje. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maisha Napisano Lipiec 8, 2013 Share Napisano Lipiec 8, 2013 N: Learn swahili mothabucka. A: Dalej urocza AJ. S: Enderbro! U: Taka pokręcona ze aż fajna, również fajnie rysuje. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Lipiec 8, 2013 Share Napisano Lipiec 8, 2013 N: Maisha A: S: Wymiata U: Fajna Klacz Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Servant Saber Napisano Lipiec 8, 2013 Share Napisano Lipiec 8, 2013 N: Z początku wydawał mi się dziwny, ale po pewnym czasie się do niego przyzwyczaiłam i go polubiłam. No i ten skrót A: Zmiana... beee... D:S: Szczerze? Najlepsza ze wszystkich na forum U: Przyjacielska i miła persona Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bluedraft Napisano Lipiec 9, 2013 Share Napisano Lipiec 9, 2013 N: Aglet kojaży mi się z tym czymś co jest w bucie na końcówkach sznurowadeł A: Coś jakby niebieski królik z 3 oczami xD S: RD w wersji smoczej ? Hmmm czemu nie wygląda całkiem całkiem U: Coś cię mało widywałem w tematach... ale z tego co widzę należysz do spoko ludzi Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Lipiec 9, 2013 Share Napisano Lipiec 9, 2013 N: Niebieski Projekt - ciekawe xD A: Zapewne własnej roboty i niezmienny od bardzo dawna. S: Ciekawa i super gleba U: Poznaliśmy się już dawno temu, ale jakoś mało ze sobą piszemy, na forum. Lecz i tak jest spoko Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Elizabetta Napisano Lipiec 9, 2013 Share Napisano Lipiec 9, 2013 N: Nasz drogi, BiP. A: Ładny... tylko kto to jest? S: Najciekawsze dobre i złe charaktery zebrane razem. Ciekawa. U: Bardzo aktywny na forum, poza tym jest fajny i miły. Nie mam co do niego zastrzeżeń. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się