Replincio Napisano Lipiec 10, 2013 Share Napisano Lipiec 10, 2013 (edytowany) N: Hmmm... kojarzy mi się A: http://www.troll.me/images/foul-bachelor-frog/lol-nope-thumb.jpg S: Ale Stasiu... basen jest w drugie mańke U: No... widzę któryś raz ale nie znam Edytowano Lipiec 10, 2013 przez Replin Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maisha Napisano Lipiec 10, 2013 Share Napisano Lipiec 10, 2013 N: Juz bardziej znajomy. A: Fabulous. S: Rarity serducho w serduchu. U: Jeszcze nie poznałam, ale poznam. Zobaczycie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Lipiec 11, 2013 Share Napisano Lipiec 11, 2013 N: ZDECYDOWANIE mi już znany! A: Tak samo, fajny futrzany awatar i ten uśmiech S: Sparrow wiecznie mnie powala! U: Spoko Userka, fajnie się rozmawia razem xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kruczek Napisano Lipiec 11, 2013 Share Napisano Lipiec 11, 2013 N: BIP BIP BIP BIP A: Awatar szanownej pani Unbridle, sprezentowany tej oto osobie. S: Bezsprzecznie jedna z najlepszych na forum. U: Miło się gada na GG, najbardziej mi znany z działu CMC Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Lipiec 11, 2013 Share Napisano Lipiec 11, 2013 N: Kaczor Daffy (kwa,kwa,kwa) A: Czarny Ptak xD S: Ace detektyw .... Powala! U: Avatar Księżniczki (to dopiero posada!) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maisha Napisano Lipiec 11, 2013 Share Napisano Lipiec 11, 2013 N: Cały Fandom w jednym nicku. A: Fleur. S: Always this same. U: Its cool. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Lipiec 11, 2013 Share Napisano Lipiec 11, 2013 N: Pasuje do Pani xD A: Podoba mi się ciągle! S: Posiada w niej linki U: Pani, świetna do rozmów xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Replincio Napisano Lipiec 11, 2013 Share Napisano Lipiec 11, 2013 N: Kojarze A: Calkiem spoko S: Didn't watch U: Old friend! xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kruczek Napisano Lipiec 11, 2013 Share Napisano Lipiec 11, 2013 N: Oryginalny i warty zapamiętania. A: Bajeczny... Zaiste S: To, co tygryski lubią najbardziej. U: Nie znam, wiem tyle że jest znajomym BiPa Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Replincio Napisano Lipiec 11, 2013 Share Napisano Lipiec 11, 2013 N: Just Daffy... A: Well... still Daffy S: Ouuu yeah U: Bede kolesia pamietal jak sie odezwie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
D'yer'ailt Napisano Lipiec 11, 2013 Share Napisano Lipiec 11, 2013 N; Brak skojarzeń A; Rarity S; jak wyżej U; nie znam i nie kojarze Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Lipiec 11, 2013 Share Napisano Lipiec 11, 2013 (edytowany) N Jakiś taki muzycznyA kapitan Jacek Wróbel!S He's a pirate!U Nie znaju Edytowano Lipiec 11, 2013 przez Triste Cordis Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Replincio Napisano Lipiec 11, 2013 Share Napisano Lipiec 11, 2013 N: Hmmm... Nope A: Huhuhuhu! S: Mane 6 Brother U: Lol.. nope Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kruczek Napisano Lipiec 11, 2013 Share Napisano Lipiec 11, 2013 N: Replin, kojarzy mi się z rybą. A: Bajeczny S: Standard sygna z podpisem. U: Lubi Ala Bundy'ego, wraca po przerwie, były regent Applejack. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maisha Napisano Lipiec 11, 2013 Share Napisano Lipiec 11, 2013 N: Daffy. A: Dude, who are you? S: Fuck Yeah mothabucka! U: Naprawdę fajny user. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
D'yer'ailt Napisano Lipiec 11, 2013 Share Napisano Lipiec 11, 2013 N: Niestety brak skojarzeń A: What are you waiting for? S: JACK SPARROW UND MAGICZNY LINK 4 EVER U: Cholera, znowu nie mogę nic powiedzieć... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kruczek Napisano Lipiec 11, 2013 Share Napisano Lipiec 11, 2013 N: GreenWave, zielona fala, Shorty takie sprawy A: RUM DLA WSZYSTKICH OPRÓĆZ MNIE S: Jack Sparrow U: Spędzam z nim około 14 h dziennie xd Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Replincio Napisano Lipiec 11, 2013 Share Napisano Lipiec 11, 2013 N: Kojarzy mi się pewna osoba A: Nagła zmiana? S: http://24.media.tumblr.com/tumblr_m112szGlYC1qzayedo1_500.gif U: Nie chce być moją koleżanką Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arashel Jajir Napisano Lipiec 11, 2013 Share Napisano Lipiec 11, 2013 Nick: Nie wiem czemu, kojarzy mi się z mailami no-reply. I z jaszczurami. Hmm, rozbieżność. Avatar: Zero jakiejkolwiek obróbki graficznej, ale mina tego pana rozwala. Sygnatura. Jakiś dziwny linczek oraz obrazek Ala. Ala ma kota, Al ma psa. Czemu miałbyś go zastrzelić? Bo potrzebuje pieniędzy. Użytkownik zrównoważony psychicznie, nie używa emotikon. To dobrze. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Replincio Napisano Lipiec 11, 2013 Share Napisano Lipiec 11, 2013 (edytowany) N: Karamel... nie wiem czemu A: Flutterchybashy S: Niach niach... I have no idea U: Porządny człowiek, bo potrafi poznać porządnego człowieka Edytowano Lipiec 11, 2013 przez Replin Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maisha Napisano Lipiec 12, 2013 Share Napisano Lipiec 12, 2013 N: Zeppelin. A: Dafuq are u? S: U: Jeszcze za bardzo nie poznałam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Lipiec 12, 2013 Share Napisano Lipiec 12, 2013 N:Paisa~ A:Matka wie że ćpiesz? N:THIS IS AKWARD U:Magic ossom Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maisha Napisano Lipiec 12, 2013 Share Napisano Lipiec 12, 2013 N: Pomysły mi się wyczerpały. D: A: Always this same. Łatwo rozpoznać. S: BANANA. U: Epic ossom. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Replincio Napisano Lipiec 12, 2013 Share Napisano Lipiec 12, 2013 N: http://25.media.tumblr.com/tumblr_lxx5jj66Bd1rn95k2o1_500.gif A: Narkotyki wiedzą, że matka? S: Musi być bardziej http://www.scatchan.net/img/134466914887447.jpg U: No już bardziej ale nie znam Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Lipiec 12, 2013 Share Napisano Lipiec 12, 2013 N:Broń A:Wut? S: U:Stary regent AJ,niedawno wrócił na forum Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się