Szeregowa WW Napisano Kwiecień 21, 2015 Share Napisano Kwiecień 21, 2015 Emi popatrzyła na Dave'a. Gdy chłopak dotknął jej ręki uśmiechnęła się. Poza tym nigdy nie myślała żeby to że chłopak jest niewidomy przeszkadzałoby jej. - No coś ty! Pewnie że nie! Mówiłam ci przecież. Nie obchodzi mnie to że nie widzisz, to nie jest ważne, jesteś wspaniały taki jaki jesteś. - powiedziała z uśmiechem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cirth Napisano Kwiecień 21, 2015 Share Napisano Kwiecień 21, 2015 Almur wyszedł z łazienki w piżamie, i skierował się do swojego pokoju. - Wolne, jakby co - powiedział po drodze. ((Dobra, chyba rozumiem. Aurę chyba każdy sam sobie wybierze, zależnie od charakteru.)) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 21, 2015 Autor Share Napisano Kwiecień 21, 2015 Wiedźmy oraz larwy mają określony kolor, reszta ma kolory. Osoby o dużej ilości mocy mają coś takiego np. http://vignette3.wikia.nocookie.net/souleater/images/e/eb/Black_Star's_Soul.jpg/revision/latest?cb=20091114173541 dusze przeciętnych osób są niewielkie, no ale osoby o dużej mocy nie biegają z tak wielką duszą, ona tak jakby pokazuje się kiedy dana osoba zaczyna używać własnych mocy. Przeciętna dusza ma wiele rzeczy wspólnych z właścicielem jeśli chodzi o jej wygląd np Maka i Soul Wyglądają tak (po lewej jest Maka) http://fc08.deviantart.net/fs51/i/2009/265/8/1/soulXmaka_chapter_7_by_Biffl.png a ich dusze tak http://img3.wikia.nocookie.net/__cb20100427011132/souleater/images/0/02/Soul-eater-017-animestocks-com-.jpg Dave uśmiechnął się lekko. - Dziękuje. - powiedział, przez chwilę zastanowił się co jeszcze może zrobić ale po prostu trzymał jej rękę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Kwiecień 21, 2015 Share Napisano Kwiecień 21, 2015 Dziewczyna słysząc Almura wyszła z pokoju i weszła do łazienki. Umyła zęby, rozczesała włosy i wróciła do pokoju, w korytarzu mówiąc: - Dobranoc! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Kwiecień 21, 2015 Share Napisano Kwiecień 21, 2015 Emi zaśmiała się cicho i oparła głowę na ramieniu Dave'a. - Kto wie, może kiedyś ta obietnica się spełni~ - powiedziała z uśmiechem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 21, 2015 Autor Share Napisano Kwiecień 21, 2015 - To było by miłe... nawet bardzo. - powiedział i uśmiechnął się lekko. W tej chwili naprawdę żałował że nie mógł Emi spojrzeć w oczy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Kwiecień 21, 2015 Share Napisano Kwiecień 21, 2015 - Tiaaa~ - mruknęła i wtuliła się w Dave'a. Ziewnęła i zamknęła oczy. Zrobiła się ogromnie zmęczona. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 21, 2015 Autor Share Napisano Kwiecień 21, 2015 - Nie zaspiaj tylko mi tu bo cię nie wniosę cię do pokoji. - powiedział przytulając ją, przypadkiem zachaczył o jej ręcznik który spadł. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Kwiecień 21, 2015 Share Napisano Kwiecień 21, 2015 Emi lekko zaczerwieniły się policzki ale wiedziała, że Dave jej nie widzi. Zamruczała coś pod nosem starając się z powrotem okryć ale żeby jej się to całkowicie udało musiała by wstać a nie chciała puszczać Dave'a. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cirth Napisano Kwiecień 21, 2015 Share Napisano Kwiecień 21, 2015 - Branoc - odpowiedział Thare i wrócił do pokoju, by kontynuować czytanie książki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 21, 2015 Autor Share Napisano Kwiecień 21, 2015 - Wybacz Emi, nie chciałem ci tego zrzucić z ciebie. - powiedział cicho. - Chyba dobrze by było iść spać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Kwiecień 21, 2015 Share Napisano Kwiecień 21, 2015 - Nic nie szkodzi... - mruknęła czerwieniąc się. - W sumie racja, jestem okropnie zmęczona. A przytulisz mnie jeszcze? - zapytała z nadzieją w głosie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 21, 2015 Autor Share Napisano Kwiecień 21, 2015 - Oczywiście. - powiedział przytulając ją. - W sumie, ty po domu możesz nawet nago chodzić ja itak nie widzę. - stwierdził. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Kwiecień 21, 2015 Share Napisano Kwiecień 21, 2015 - Tak, wiem przecież~ - zaśmiała się. - To co idziemy spać? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 21, 2015 Autor Share Napisano Kwiecień 21, 2015 - Ta, pewnie, chodźmy. - powiedział i puścił dziewczynę żeby pozwolić jej wstać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Kwiecień 21, 2015 Share Napisano Kwiecień 21, 2015 Kean w końcu wstał i ruszył w kierunku mieszkania. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Kwiecień 21, 2015 Share Napisano Kwiecień 21, 2015 Emi po chwili wstała i owinęła się ręcznikiem. Pocałowała Dave'a w policzek. - Cieszę się że mogę z tobą mieszkać~ - powiedziała z uśmiechem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Kwiecień 21, 2015 Share Napisano Kwiecień 21, 2015 (edytowany) ((Next day?)) Edytowano Kwiecień 21, 2015 przez Shine Star Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Kwiecień 21, 2015 Share Napisano Kwiecień 21, 2015 [Jestem za] Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 21, 2015 Autor Share Napisano Kwiecień 21, 2015 ((Ok )) Dave uśmiechnął się, po chwili sam wstał i poszedł powoli w kierunku swojego pokoju. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Kwiecień 21, 2015 Share Napisano Kwiecień 21, 2015 Kean wrócił do pokoju. Umył się, przebrał w czarne spodenki i koszulkę z Nightwish'a. Podszedł do okna i otwożył je. Zaczął patrzeć w gwiazdy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 21, 2015 Autor Share Napisano Kwiecień 21, 2015 ((Dobra, zakładam że każdy poszedł spać)) Następnego ranka Dave wstał, otworzył oczy ale i tak, była pusta, usiadł na łóżku. ((Słońce za okienkiem http://vignette3.wikia.nocookie.net/souleater/images/2/28/Soul-Eater-soul-eater-23559237-1920-1080.jpg/revision/latest?cb=20111003035511 Tak wygląda słońce w tamtym mieście)) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Kwiecień 21, 2015 Share Napisano Kwiecień 21, 2015 Kean wstał rano zmęczony. Westchnął cicho i zaczął się ubierać do szkoły. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Kwiecień 21, 2015 Share Napisano Kwiecień 21, 2015 Emi poszła do swojego pokoju. - Dobranoc, Dave. Śpij dobrze~ - powiedziała z uśmiechem, założyła koszulę nocną i poszła spać. Rano gdy się obudziła od razu wyskoczyła z łóżka i poszła do pokoju Dave'a. - Heeeej~ Wyspałeś się? - zapytała siadając obok niego i przytulając go. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 21, 2015 Autor Share Napisano Kwiecień 21, 2015 - Ta... w sumie ta... - powiedział i ziewnął, błądził ręką w powietrzu aż wreszcie trafił na twarz Emi. - Urocza jak zawsze. - uśmiechnął się i wziął dłoń. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts