Szeregowa WW Napisano Kwiecień 22, 2015 Share Napisano Kwiecień 22, 2015 - Oczywiście że umiem chodzić! To nie takie trudne. - powiedziała z uśmiechem do Zacka. Po chwili spojrzała na Dave'a i pogłaskała go po głowie. - Nie martw się, mogę cię kiedyś nauczyć. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Kwiecień 22, 2015 Share Napisano Kwiecień 22, 2015 Dziewczyna zachichotała cicho. - Dziękuję - powiedziała zawstydzona. - Jesteś bardzo miły. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 22, 2015 Autor Share Napisano Kwiecień 22, 2015 - Na oślep nie da rady. - powiedział. - Jakbym odzyskał wzrok to da radę ale to mało prawdopodobne. - westchnął. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darnok2 Napisano Kwiecień 22, 2015 Share Napisano Kwiecień 22, 2015 -Dzięki. - uśmiechnął się i przewiązał bluzę w pasie - Masz jakieś plany na wieczór? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Kwiecień 22, 2015 Share Napisano Kwiecień 22, 2015 - Ja? Ja... nie, nie mam - powiedziała do Zacka uśmiechając się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darnok2 Napisano Kwiecień 22, 2015 Share Napisano Kwiecień 22, 2015 -Zatem co powiesz na kolację? - Uśmiechnął się i dodał do niej na ucho - O ile uda mi się przeżyć "rekonesans" szkoły recz jasna Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Kwiecień 22, 2015 Share Napisano Kwiecień 22, 2015 - Ja... em... - zarumieniła się i spojrzała na niego. - Pewnie, bardzo chętnie - uśmiechnęła się do niego nieśmiało. Zaczynała sama siebie nie poznawać, nigdy tak się nie zachowywała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darnok2 Napisano Kwiecień 22, 2015 Share Napisano Kwiecień 22, 2015 Zack krótko i delikatnie pogłaskal Therę po twarzy i powiedział cicho, lecz wesoło - Nie czerwień się tak. Wszyscy na mnie patrzą jakbym był winny. - i uśmiechnął się patrząc jej w oczy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Kwiecień 22, 2015 Share Napisano Kwiecień 22, 2015 Dziewczyna ciągle patrzyła Zackowi w oczy. - Ja... ale... zawstydzasz mnie.. - powiedziała nieśmiało. Uśmiechnęła się niepewnie i poprawiła włosy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darnok2 Napisano Kwiecień 22, 2015 Share Napisano Kwiecień 22, 2015 -Po prostu lubię jak się uśmiechasz - Zack przytulił dziewczynę i dodał z uśmiechem - Wymyśliłaś już zastosowanie dla muszli? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Kwiecień 22, 2015 Share Napisano Kwiecień 22, 2015 - To będę uśmiechać się częściej. - powiedziała do niego z uśmiechem. - Zastosowanie? Mam ją w pokoju i będę się zawsze na nią patrzeć. Pięknie się błyszczy w słońcu. - dodała. - Nadal nie wierzę, że ją dla mnie znalazłeś. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Kwiecień 22, 2015 Share Napisano Kwiecień 22, 2015 (edytowany) - To jak odzyskasz wzrok to cię nauczę~ - powiedziała z uśmiechem. - Wiem że kiedyś na pewno się tak stanie. Edytowano Kwiecień 22, 2015 przez Szeregowa WWhite Fox Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 22, 2015 Autor Share Napisano Kwiecień 22, 2015 - Może cudownie ozdrowieje jeśli uda mi się zostać kosą śmierci. - powiedział. - Zostawmy ich samych może? - dodał do Emi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Kwiecień 22, 2015 Share Napisano Kwiecień 22, 2015 - Mhmmm~ - mruknęła uśmiechając się pod nosem pociągnęła Dave'a za rękę kawałek dalej i usiadła razem z nim na jakiejś ławce. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darnok2 Napisano Kwiecień 22, 2015 Share Napisano Kwiecień 22, 2015 -Mam wprawę, prawie całe moje dzieciństwo spędziłem w wodzie. - Zack uśmiechnął się. - Mieliśny cały płot w muszlach, zawsze z moim starszym bratem się zzakładalśmy kto złowi więcej w godzinę. Przegrany nie jadł obiadu. - Zack roześmiał się na samo wspomnienie Michaela który rzucał się do wody Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 22, 2015 Autor Share Napisano Kwiecień 22, 2015 Dave po chwili znowu dotknął twarzy Emi i uśmiechnął się. - Uwielbiam czuć twoją skórę pod palcami, to takie, przyjemne z jakiegoś powodu. - powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Kwiecień 22, 2015 Share Napisano Kwiecień 22, 2015 Thera zaśmiała się. - Chciałabym zobaczyć kiedyś wasze wyścigi - powiedziała wesoło. - Czy w twoim rodzinnym mieście były piękne muszle? - spytała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darnok2 Napisano Kwiecień 22, 2015 Share Napisano Kwiecień 22, 2015 -Bardzo dużo i to każdego rodzaju. To bardzo ładny widok, ale to nie z muszli jestem najbardziej dumny. - powiedział i dotknął swojego naszyjnika z zęba rekina. - Tylko z tego. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Kwiecień 22, 2015 Share Napisano Kwiecień 22, 2015 Dziewczyna spojrzała na naszyjnik. - To jest... kieł? - spytała zaskoczona. - Skąd go masz? Jest prawdziwy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Kwiecień 22, 2015 Share Napisano Kwiecień 22, 2015 Emi uśmiechnęła się i przytuliła się do Dave'a. - Naprawdę lubię kiedy tak robisz, to takie bardzo miłe uczucie~ - powiedziała cicho. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 22, 2015 Autor Share Napisano Kwiecień 22, 2015 Dave przytulił dziewczynę ale jedną ręką wciąż dotykał jej twarzy. - To jedyny sposób dzięki któremu mogę cię zobaczyć. - powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darnok2 Napisano Kwiecień 22, 2015 Share Napisano Kwiecień 22, 2015 -Tak. - uśmiechnął się - Jak miałem 8 lat bawiłem się na plaży, był u nas łódką znajomy mojego taty, rybak. Jacyś ludzie pływali i zobaczyłem rekina który płynął w ich stronę. Jakoś tak wziąłem harpun z łódki znajomego taty...i strzeliłem. Skurczybyk dostał w oko, potem tata z przyjacielem go jeszcze dobili, ale uznali że za pierwszy strzał należy mi się jego ząb. Zawsze patrzę na ten naszyjnik z dumą. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Kwiecień 22, 2015 Share Napisano Kwiecień 22, 2015 Kean westchnął.- Jak już przestaniecie się miziać to chodźcie do szkoły.- powiedział z lekkim uśmiechem i wszedł do szkoły z lizakiem w ustach. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Kwiecień 22, 2015 Share Napisano Kwiecień 22, 2015 - Wow... - powiedziała patrząc na niego z podziwem. - Jestem z ciebie dumna - dodała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darnok2 Napisano Kwiecień 22, 2015 Share Napisano Kwiecień 22, 2015 Dziękuję Thero. - Zack uśmiechnął się zawstydzony. - A jak było u Ciebie w domu? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts