Shine Star Napisano Kwiecień 22, 2015 Share Napisano Kwiecień 22, 2015 - Do ósmego roku życia mieszkałam w Paryżu. Potem przeprowadziliśmy się tu. - powiedziała spokojnie. - Ułożona rodzinka, idealny makijaż. Jestem jedynaczką, więc mama ciągle się mną zajmowała. Balet, dodatkowe zajęcia. - dodała. - Trochę mnie to nudziło. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cirth Napisano Kwiecień 22, 2015 Share Napisano Kwiecień 22, 2015 Almur nie miał zamiaru nikomu przeszkadzać, toteż posłuchał rady Keana i wszedł za nim do szkoły. ((106 powiadomień )) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darnok2 Napisano Kwiecień 22, 2015 Share Napisano Kwiecień 22, 2015 ((Wybaczcie ;_) -MMyślisz że mama Cię puści jeśli zdecydujesz się ze mną pojechać do Australii na wakacje albo ferie? - Zack zapytał podchodząc bliżej do dziewczyny - Bo ze strony mojej rodziny problemów nie będzie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Kwiecień 22, 2015 Share Napisano Kwiecień 22, 2015 - Wiesz~... - mruknęła wstając z ławki. - Jesteś dla mnie tylko kolegą z klasy, może być problem. Gdybyś byl mi bliższy to jest większe prawdopodobieństwo, że się zgodzi. - powiedziała poprawiając spódnicę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darnok2 Napisano Kwiecień 22, 2015 Share Napisano Kwiecień 22, 2015 Zack uśmiechnął się jakby nad czymś myślał. - No tak, masz rację. Poza tym Twoja mama mnie nie zna...- chłopak pogładził swoją blond bródkę i nagle oczy mu błysnęły - Co powiesz na to żebym kiedyś przyszedł do Ciebie ją poznać? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Kwiecień 22, 2015 Share Napisano Kwiecień 22, 2015 - No cóż... - zaczęła chodzić powoli. - Moja mama jest bez skazy, perfekcyjna. Zawsze chciała, żebym tak jak ona była idealna. - powiedziała patrząc na niego. - Nie wiem, jak zareagowałaby gdybym przyprowadziła kolegę na obiad. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Kwiecień 22, 2015 Share Napisano Kwiecień 22, 2015 - Hej, Dave. Wiesz co? Nigdy nie zamieniłabym cię na kogoś innego~ Jesteś najlepszą osobą jaką kiedykolwiek poznałam. - powiedziała Z uśmiechnem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 22, 2015 Autor Share Napisano Kwiecień 22, 2015 - Dzięki. - uśmiechnął się. - I ja też bym cię za nikogo nie wymienił. - dodał wciąż dotykając twarzy dziewczyny. - Chyba trzeba iść do szkoły. - westchnął. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Kwiecień 22, 2015 Share Napisano Kwiecień 22, 2015 - Oooo... A szkoda, bo fajnie się tak siedzi... - zamruczała pod nosem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 22, 2015 Autor Share Napisano Kwiecień 22, 2015 - Niestety, szkoła to smutny obowiązek. - westchnął. - Poczekam na ciebie przed salą. - dodał z uśmiechem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Kwiecień 22, 2015 Share Napisano Kwiecień 22, 2015 - Dobra~ - powiedziała z uśmiechem, pocałowała Dave'a w policzek i wstała przeciągając się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darnok2 Napisano Kwiecień 22, 2015 Share Napisano Kwiecień 22, 2015 -Ej no. - Zack przytulił ją pocieszająco - Przyprowadzasz jej surfera, poławiacza muszel i łowcę rekinów. - zaśmiał się - A nie jakiegoś typa z poc ciemnej gwiazdy, na pewno nie jest taka zła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 22, 2015 Autor Share Napisano Kwiecień 22, 2015 Dave uśmiechnął się do dziewczyny, wiedział że całowanie w policzek to nie oznaka niczego poza przyjaźnią. - To chodźmy. - powiedział i wstał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Kwiecień 22, 2015 Share Napisano Kwiecień 22, 2015 ((167 powiadomień, a ja nawet nie wiem gdzie jesteście... Wchodzę ze skargą! >:c )) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Kwiecień 22, 2015 Share Napisano Kwiecień 22, 2015 - Ty jej nie znasz - mruknęła kładąc głowę na jego ramieniu. - Ma nadzieję wydać mnie za bogatego mamisynka z litrem żelu na łbie - zaśmiała się słysząc siebie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 22, 2015 Autor Share Napisano Kwiecień 22, 2015 ((Wszyscy są pod szkołą lub w szkole bo next day jest Malinko)) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Kwiecień 22, 2015 Share Napisano Kwiecień 22, 2015 Emi chwyciła Dave'a za rękę i poszła z nim w kierunku wejścia do szkoły. - Tylko pamiętaj że dzisiaj po lekcjach idziemy na zakupy~ I na lody też~ - powiedziała Z uśmiechem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 22, 2015 Autor Share Napisano Kwiecień 22, 2015 - Wiem, wiem. - uśmiechnął się, gdy weszli do szkoły i byli już pod salą z wf, Dave wyszukał jakąś ławkę. - To ja tu poczekam. - powiedział i usiadł. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Kwiecień 22, 2015 Share Napisano Kwiecień 22, 2015 ((Ale wchodzę ze skargą, że za szybko piszecie! Moja postać ledwo poszła do mieszkania, a wy się rozpisaliście na... 10 stron? ;______; )) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 22, 2015 Autor Share Napisano Kwiecień 22, 2015 ((Okej, to w takim razie, wszyscy ogarnąć szybkość pisania, wszyscy mają dotrzeć do szkoły i stać kurcze, bo jak nie to piaskiem po oczach)) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darnok2 Napisano Kwiecień 22, 2015 Share Napisano Kwiecień 22, 2015 -To tylki dlatego że nie zna jeszcze mnie. - Zack puścił oko dziewczynie, po czym gwałtownie ją podniósł tak że ich twarze znalazły się na tej samej wysokości się nosami. Popatrzył jej w oczy i spokojnie powiedział patrząc jej w oczy - Zaufaj mi, będzie dobrze. - Po czym odstawił ją na ziemię. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Kwiecień 22, 2015 Share Napisano Kwiecień 22, 2015 Thera czując, jak jest podnoszona spojrzała na chłopaka dużymi oczami. Słysząc jego słowa zarumieniła się i opuściła wzrok. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Kwiecień 22, 2015 Share Napisano Kwiecień 22, 2015 Charlotte znów sobie przysnęła i zaspała. Szybko się wyszykowała i pobiegła do szkoły. Gdy weszła do budynku podeszła do najbliższej wolnej ławki na korytarzu i położyła się na niej. ((Nie czepiać się ludu. Jak wszyscy to wszyscy )) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Kwiecień 22, 2015 Share Napisano Kwiecień 22, 2015 Emi przytaknęła i spojrzała na Charlotte która właśnie kładła się na ławce. - Ej, ej co to robisz? Zaraz wf~ - zaśmiała się dźgając dziewczynę w ramię. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darnok2 Napisano Kwiecień 22, 2015 Share Napisano Kwiecień 22, 2015 Zack przytulił dziewczynę i pogłaskał ją po głowie, a następnie patrząc Therze prosto w oczy pocałował ją. Po chwili cofnął głowę. - Tak na odwagę. - uśmiechnął się - Zobaczysz, polubi mnie jak własnego syna. - Chłopak skończył mówić i w myślach zdzielił się w łeb. Cholerne odruchy. "I co teraz?" - pomyślał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts