Shine Star Napisano Kwiecień 22, 2015 Share Napisano Kwiecień 22, 2015 Thera uśmiechnęła się, a słysząc słowa Felixa zarumieniła się. Odsunęła się, by chłopak mógł założyć bluzę i poprawiła włosy. Nadal bolała ją głowa. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Kwiecień 22, 2015 Share Napisano Kwiecień 22, 2015 - Na pewno? - zapytała głaskając go po policzku. - Nie kłamiesz mnie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 22, 2015 Autor Share Napisano Kwiecień 22, 2015 Dave dotknął twarzy dziewczyny. - Nie kłamie. Nigdy cię nie kłamię. - powiedział i uśmiechnął się szerzej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darnok2 Napisano Kwiecień 22, 2015 Share Napisano Kwiecień 22, 2015 Zack wstał, założył bluzę, pomógł wstać Therze i odprowadził ją do klasy, po czym się zawrócił, jednak zatrzymał go Felix. -A Ty gdzie? -Teraz to ja już muszę zapalić. - powiedział Zack po czym wyszedł ze szkoły i poszedł się przejść. Zajęło mu to z 15 minut, a i tak wypalił ze stresu cztery papierosy. W końcu wrócił do szkoły i wszedł do sali. Uśmiechnął się do Thery, ale dał jej spokój. Musiała odpocząć. -Śmierdzisz tym świństwem. - powiedział obojętnym tonem jak zwykle Felix -Też tęskniłem partnerze. ((Gdzie nauczyciel ?)) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Kwiecień 22, 2015 Share Napisano Kwiecień 22, 2015 Emi uśmiechnęła się. - To się cieszę~ - powiedziała i przytuliła Dave'a. - Naprawdę, nie lubię gdy jesteś smutny. I zrobię wszystko żebyś już zawsze był szczęśliwy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 22, 2015 Autor Share Napisano Kwiecień 22, 2015 - Nie musisz robić wiele Emi, wystarczy że jesteś. - powiedział do niej. Po chwili wszyscy uczniowie zostali wpuszczeni do szatni. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Kwiecień 23, 2015 Share Napisano Kwiecień 23, 2015 Kean siedział zażenowany w ławce. Jak zwykle jego mistrz zasnął w ławce. To zaczęło być irytujące. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Kwiecień 23, 2015 Share Napisano Kwiecień 23, 2015 Thera weszła do szatni i przebrała się w T-shirt i krótkie spodenki, po czym weszła na salę gimnastyczną i usiadła na ławce. Dotknęła bolącego miejsca na głowie. - Ale będzie guz... - mruknęła do siebie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darnok2 Napisano Kwiecień 23, 2015 Share Napisano Kwiecień 23, 2015 Zack wszedł do szatni i przebrał się w szary dres i białą koszulkę Faith No More. Poprawił wlosy i wyszedł z szatni z Felixem. -Ej. -Co ej? - Felix zdecydowanie miał gdzieś rozkminy Zacka, ale i tak jak zwykle go wysłucha -Myślisz że powinna ćwiczyć po tym wszystkim? -A myślisz nad tym co aktualnie robi prezydent Bangladeszu? -Nie? - Zack uniósł brew -To znasz moje zdanie. - uśmiechnął się Zack wszedł na salę i podszedł do Thery siedzącej na ławce, po czym usiadł obok niej. - Powinnaś ćwiczyć po tym wszystkim? Nie jestem lekarzem ale tracenie przytomności nie jest na tyle niegroźne żeby to olać. - uśmiechnął się do niej Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Kwiecień 23, 2015 Share Napisano Kwiecień 23, 2015 Dziewczyna spojrzała niepewnie na Zacka. Ich pocałunek przeleciał jej przez głowę. - Nic mi nie będzie - powiedziała cicho. - Czasem jak się zbyt czymś zmartwię to brakuje mi powietrza i tracę przytomność. Chociaż już dawno nic takiego mi się nie zdarzyło. - dodała odwracając wzrok. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darnok2 Napisano Kwiecień 23, 2015 Share Napisano Kwiecień 23, 2015 Chłopak przygryzł wargi. Postanowił sobie nie wracać do tamtego pocałunku i słowa zamierzał dotrzymać. - Kiedyś miewałaś to częściej? - zapytał, z wykutym ciepłym uśmiechem. "Jeśli nie zauważy że ze mną źle, to i z nią będzie lepiej" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Kwiecień 23, 2015 Share Napisano Kwiecień 23, 2015 Thera położyła rękę na głowie. - Kiedyś, miałam 11 lat? Ale potem nauczyłam się nad tym panować. Myślałam, że to już nie wroci. - powiedziała spokojnie. - Takie wrażenie, że masz zabrane powietrze z płuc, kręci ci się w głowie, a potem tylko ciemność - dodała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darnok2 Napisano Kwiecień 23, 2015 Share Napisano Kwiecień 23, 2015 "Cholera dziewczyno, wykończysz mnie tym poczuciem winy." Zack uśmiechnął się, nie dotykał jej, siedział z pół metra od Thery - Już dobrze, obiecuję że już nie załatwię Ci takich...atrakcji. - podrapał się po brodzie - Na pewno nie chcesz do lekarza? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Kwiecień 23, 2015 Share Napisano Kwiecień 23, 2015 Dziewczyna czuła się skrępowana, miała wrażenie, że coś jest nie tak. Spojrzała na Zacka z wymuszonym uśmiechem. - Nic mi nie będzie, tak myślę. - powiedziała spokojnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darnok2 Napisano Kwiecień 23, 2015 Share Napisano Kwiecień 23, 2015 -Powinnaś oodpocząć. Tak myślę. Nie chcę żeby coś jeszcze Ci się mogło stać...Ja...- chłopak urwał w pół zdania. Gdzieś w myślach wrócił stary, oschły Zack i trzasnął romantyka w splot. Dokończył myśl niepewnie i ostrożnie, nawet nie próbował ukryć swojego smutnego wyrazu twarzy -Potrzebujesz chwili sam na sam? Jeśli chcesz żebym odszedł na chwilę to...mów...okej? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Kwiecień 23, 2015 Share Napisano Kwiecień 23, 2015 Kean wszedł na selę. Miał na sobie zielone trampki, koszulkę i spodenki.-Ćwiczymy więc.- powiedział cicho Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Kwiecień 23, 2015 Share Napisano Kwiecień 23, 2015 (edytowany) Thera słuchając słów chłopaka gwałtownie posmutniała. Spojrzała na niego i uniosła ręce, jakby chciała go zatrzymać. Jednak zauważając swój gest opuściła dłonie. Poczuła się odrzucona i brudna. Nie odezwała się do Zacka ani słowem. "Czyli to tylko gra?". W jej oczach błysnęły łzy. Edytowano Kwiecień 23, 2015 przez Shine Star Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Kwiecień 23, 2015 Share Napisano Kwiecień 23, 2015 Stało się coś?- zapytał Kean siadając obok Thery. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darnok2 Napisano Kwiecień 23, 2015 Share Napisano Kwiecień 23, 2015 Zack ukrył twarz w dłoniach. Cały się trząsł. Odezwał się cichym, roztrzęsionym głosem. - Nawet nie wiesz jak bardzo sobie z tym wszystkim nie radzę...im bardziej się staram żeby coś było dobrze...tym bardziej chrzanię całą robotę...-Chłopak wstał i trzasnął w ścianę, aż kawałeczek tynku został na jego dłoni. - Przepraszam Thero. Przepraszam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Kwiecień 23, 2015 Share Napisano Kwiecień 23, 2015 - Nie - powiedziała cicho do Keana, po czym jej wzrok spoczął ponownie na Zacku. Skoczyła w miejscu ze strachu widząc co chłopak robi. Nagle przestała go poznawać i wystraszyła się go. Wstała z ławki i zrobiła krok do tyłu ciągle patrząc wystraszonym wzrokiem na Zacka. Po jej policzku spłynęła pojedyncza łza. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Kwiecień 23, 2015 Share Napisano Kwiecień 23, 2015 Zack ogranij się. Straszysz dziewczynę i niszczysz salę.- powiedział Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darnok2 Napisano Kwiecień 23, 2015 Share Napisano Kwiecień 23, 2015 (edytowany) ((Ale on nie walnął w ścianę obok niej )) -Gdybym tylko był wstanie się zmienić. - chłopak mówił już tylko do siebie - Gdybym mógł przywrocić tego Zacka który zmarł trzy lata temu...byłoby inaczej. Nagle się opamiętał. Opuścił wzrok i usiadł ponownie na ławce. Jego twarz przeszywała pustka. Oparł głowę o ścianę i szepnął - Boże, daj mi siłę. - spojrzał na dziewczynę. Bał się coś powiedzieć. Nie chciał jej zranić. Szepnął do niej - Nie płacz...nie warto na de mną...tylko...nie chciałem do tego doprowadzić... Spojrzał na Keana. - Ach tak. Racja. - poszedł do chłopaka - Dzięki. Edytowano Kwiecień 23, 2015 przez Darnok2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Kwiecień 23, 2015 Share Napisano Kwiecień 23, 2015 Thera oddychała z przerwami. Nie wiedziała co robić. Ma uciec czy zostać przy nim? W jej głowie była pustka. Słysząc słowa Zacka spojrzała na niego. - N-nie rozumiem... Zacka, który umarł... trzy lata temu? - szepnęła z niedowierzaniem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Kwiecień 23, 2015 Share Napisano Kwiecień 23, 2015 Emi jeszcze pożegnała się z Dave'm. Poszła do szatni, przebrała się i weszła na salę gimnastyczną. Była teraz ubrana w koszulkę, krótkie spodenki, trampki i niebieską bluzę. Zobaczyła jakieś zamieszanie więc podeszła do Zacka, Keana i Thery z szerokim uśmiechem. - Wszyyystko dobrze? - zapytała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darnok2 Napisano Kwiecień 23, 2015 Share Napisano Kwiecień 23, 2015 -Powiedzmy. - mruknął Zack - Nie. Nic nie jest dobrze. - zwrócił się do Thery opanowany i spokojny jak kiedyś. - Spokojnie. Nie jestem zombie...po prostu...kiedyś Ci o tym opowiem. Obiecuję. Ale wolałbym nie mówić przy wszystkich. Bez urazy Kean, Emi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts