Ukeź Napisano Maj 14, 2015 Share Napisano Maj 14, 2015 Wziął głęboki wdech. - Dobra, przepraszam, zaczynam narzekać i dramatyzować jak jakaś rozchwiana emocjonalnie dziewczynka. - Uśmiechnął się lekko do niego. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Maj 14, 2015 Share Napisano Maj 14, 2015 Kean wybuchnął śmiechem.- Otrafisz rozbawić.- powiedział Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ukeź Napisano Maj 14, 2015 Share Napisano Maj 14, 2015 - Śmiejesz się ze mnie? - Uniósł do góry jedną brew. - No wiesz co, pfff - prychnął i machnął ręką. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Maj 14, 2015 Share Napisano Maj 14, 2015 A to źle że jesteś zabawny?- zapytał Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ukeź Napisano Maj 14, 2015 Share Napisano Maj 14, 2015 - Nie wiem w sumie. To ja powinienem zapytać, czy jestem zabawny w pozytywnym sensie, czy negatywnym na dobrą sprawę? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Maj 14, 2015 Share Napisano Maj 14, 2015 Pod pozytywnym.- powiedział i poczochrał go po głowie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ukeź Napisano Maj 14, 2015 Share Napisano Maj 14, 2015 - No jak pod pozytywnym, to chyba w porządku - stwierdził i przygładził lekko włosy, chociaż nadal niektóre kosmyki sterczały pod różnymi kątami. - W ogóle, coś dziś bardzo lubisz niszczyć mi fryzurę - zaśmiał się lekko. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Maj 14, 2015 Share Napisano Maj 14, 2015 Hehe. Uwielbiam.- powiedział. Gdy zjedli przeciągnął się i wstał.- Chcesz do mnie wstąpić? Bo nabrałem ochoty pograć na gitarze.- zaproponował Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ukeź Napisano Maj 14, 2015 Share Napisano Maj 14, 2015 Szybka rozkmina. Lepiej siedzieć samemu z notatnikiem i słuchawkami na uszach, czy posłuchać jak gra Kean? Chyba druga opcja bardziej mu pasowała. - Jak to nie problem, to chętnie wbiję, posłuchać jak grasz. - Wstał z miejsca. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Maj 14, 2015 Share Napisano Maj 14, 2015 Nie ma najmniejszego.- powiedział. Gdy doszli do jego pokoju otworzył drzwi i kożna było zobaczyć pokój metala. Na ziemi glany, na szafkach koszulki z zespołów, na ścianach plakaty a w kącie gitara elektryczna B.C Rich.- Zapraszam w moje skromne progi.- powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ukeź Napisano Maj 14, 2015 Share Napisano Maj 14, 2015 - Powiem ci, że całkiem fajnie się tu prezentuje - przyznał zupełnie szczerze, wchodząc do pokoju i rozglądając się wokół. - Widać od razu w czym gustuje jego właściciel - zaśmiał się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Maj 14, 2015 Share Napisano Maj 14, 2015 Emi usiadła przy stole. - Jasne~ Smacznego~ - powiedziała wesoło i zaczęła jeść. Cieszyła się że Dave czuje się lepiej i że coś widzi ale po chwili przyszło jej coś lekko smutnego do głowy ale nic nie mówiła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Maj 14, 2015 Autor Share Napisano Maj 14, 2015 - Smacznego. - powiedział po czym uśmiechnął się i zaczął jeść. - Pyszne. Jak wszystko co ugotujesz. - powiedział z uśmiechem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darnok2 Napisano Maj 15, 2015 Share Napisano Maj 15, 2015 -36.6°C, tak jak Ty. - powiedział całkowicie zdezorientowany Zack. Ta uwaga Thery była...dziwna. - Ale dzięki za chyba-komplement. Cindy podeszła do Almura i przytknęła palec do jego piersi. - Bo to Twój interes. Powinieneś się cieszyć, nie sądzisz? Wyciągniemy z tego Zacka i Felixa, już Ty się nie bój. - dziewczyna przerwała i zamyśliła się - To pierwszy raz kiedy rozmawiamy, nie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Maj 15, 2015 Share Napisano Maj 15, 2015 Dziewczyna usiadła i odwróciła wzrok. - Wybacz... nie pomyślałam. - mruknęła czerwona. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cirth Napisano Maj 15, 2015 Share Napisano Maj 15, 2015 Almur odruchowo cofnął się, czując dotyk Cindy - Jeśli wam się to uda, dopiero będę mógł się cieszyć - odpowiedział. Zanim powiedział coś dalej, pogrzebał trochę w pamięci. - Zdaje się, że tak - odpowiedział, nic nie znalazłszy. - Trochę głupio, że dopiero w takich okolicznościach. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Maj 15, 2015 Share Napisano Maj 15, 2015 Emi szybko odgoniła od siebie te myśl i uśmiechnęła się. - Oj tam daj już spokój~ - zaśmiała się. Gdy skończyła jeść odniosła swój talerz do zlewu i wyciągnęła ciasteczka z piekarnika. - Lubisz ciasteczka z czekoladą, Dave? - zapytała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Maj 15, 2015 Autor Share Napisano Maj 15, 2015 - Uwielbiam. - powiedział po odstawieniu pustego talerza do zlewu. - A jeśli ty je zrobiłaś to uwielbiam je bardziej. - dodał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Maj 15, 2015 Share Napisano Maj 15, 2015 Kean wzruszył ramionami, podłączył gitarę do wzmacniacza i włączył nagrane gitarę basową i perkusję. Zaczął grać i śpiewać. [O to http://www.tekstowo.pl/piosenka,rise_against,survivor_guilt.html] Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Maj 15, 2015 Share Napisano Maj 15, 2015 Emi wzięła do ręki jedno z ciastek, podeszła do Dave'a i uśmiechnęła się. - To otwórz buzię~ - powiedziała wesoło. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Maj 15, 2015 Autor Share Napisano Maj 15, 2015 Dave uśmiechnął się i otworzył usta. Spodziewał się że dostanie ciastko. Położył dłoń na pasie Emi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ukeź Napisano Maj 15, 2015 Share Napisano Maj 15, 2015 (edytowany) Felix wyhaczył wzrokiem jakieś miejsce na którym mógłby sobie usiąść. Pacnął w końcu na fotelu. Zaczął słuchać jak kolega śpiewa i gra. Edytowano Maj 15, 2015 przez Ukeź Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Maj 15, 2015 Share Napisano Maj 15, 2015 [Nie ma krzeseł. Są dwa fotele i łóżko.] Gdy skończył, Kean usiadł w drugim fotelu.- Grasz na czymś?- zapytał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ukeź Napisano Maj 15, 2015 Share Napisano Maj 15, 2015 ((To niech będzie fotel )) - Nie, nigdy nie miałem okazji się nauczyć, chociaż zawsze chciałem - powiedział. - Nie mam słuchu muzycznego i tyle. - Uśmiechnął się lekko. - Podobało mi się jak grasz - stwierdził szczerze. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Maj 15, 2015 Share Napisano Maj 15, 2015 Emi wsadziła Dave'owi ciastko do buzi. - Ej ej a kochanieeee~ co ty na to żeby kogoś dziś odwiedzić? - zapytała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts