Mephisto The Undying Napisano Maj 15, 2015 Autor Share Napisano Maj 15, 2015 Dave zjadł ciastko. - W sumie, to można, nie będziemy tak w domu siedzieć caly dzień. - powiedział z uśmiechem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Maj 15, 2015 Share Napisano Maj 15, 2015 Emi pocałowała Dave'a krótko i zaczęła jeść ciasteczko. - Yaaay~ To wezmę ciastka i ich poczęstujemy. - powiedziała Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Maj 15, 2015 Share Napisano Maj 15, 2015 Serio? Dzięki.- powiedział podchodząc do małej lodówki i wyciągnął Tiger'a.- Chcesz?- zapytał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ukeź Napisano Maj 15, 2015 Share Napisano Maj 15, 2015 - Mówię, co myślę po prostu nie? - powiedział, przeciągając się. - Chętnie - przytaknął. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Maj 15, 2015 Autor Share Napisano Maj 15, 2015 - ale nam też zostaw. Uwielbiam czekolade, oraz twoje ciastka. - powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Maj 15, 2015 Share Napisano Maj 15, 2015 Podał chłopakowi puszkę i wrócił na swoje miejsce. Otworzył puszkę.- Tak można codziennie zabijać czas.- szepnął. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Maj 15, 2015 Share Napisano Maj 15, 2015 - No oczywiście że zostawię trochę - zaśmiała się i przytuliła się do chłopaka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Maj 15, 2015 Autor Share Napisano Maj 15, 2015 - To dobrze. - ucieszył się Dave i pocałował dziewczynę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Maj 15, 2015 Share Napisano Maj 15, 2015 Emi odwzajemniła pocałunek. - To jak? Idziemy do kogoś? - zapytała po chwili. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Maj 15, 2015 Autor Share Napisano Maj 15, 2015 - Tak, możemy iść. - uśmiechnął się i dotknął twarzy dziewczyny. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Maj 15, 2015 Share Napisano Maj 15, 2015 - A do kogo? - zapytała Emi wesoło pakując ciastka do pudełka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ukeź Napisano Maj 15, 2015 Share Napisano Maj 15, 2015 - Ano - przytaknął, otwierając swoją puszkę. - W sumie to wcześniej jakoś rzadko gadaliśmy - stwierdził w końcu. - Więc skąd taka nagła zmiana? Znaczy, nie żeby mi to przeszkadzało, ale jakoś tak nie wiem, no rozumiesz. Zazwyczaj siedziałem sam, ewentualnie gadałem z Zackiem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Maj 15, 2015 Share Napisano Maj 15, 2015 Nie chciałem żebyście mnie brali za ponuraka.- wytłumaczył Kean robiąc się lekko czerwony Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ukeź Napisano Maj 15, 2015 Share Napisano Maj 15, 2015 - Raczej myślałem, że to mnie za takiego ludzie biorą - stwierdził rozbawiony, po czym przyjrzał się dokładnie koledze. - Czy ty się rumienisz? Daj spokój. - Uśmiechnął się do niego. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Maj 15, 2015 Share Napisano Maj 15, 2015 Wypadki chodzą nawet po kosach.- powiedział ze śmiechem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ukeź Napisano Maj 15, 2015 Share Napisano Maj 15, 2015 - No tak, całkiem naturalna sprawa - przyznał. Przeciągnął się i wygodniej ułożył w fotelu. - Wiesz, serio masz tu fajnie. Mój pokój jest taki totalnie zwyczajny. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Maj 15, 2015 Share Napisano Maj 15, 2015 Przesadzasz.- mruknął Kean Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ukeź Napisano Maj 15, 2015 Share Napisano Maj 15, 2015 - Nie przesadzam. - Wzruszył ramionami i napił się energetyka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Maj 15, 2015 Share Napisano Maj 15, 2015 Co myślisz o biseksualistach?- zapytał tak nagle Kean. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ukeź Napisano Maj 15, 2015 Share Napisano Maj 15, 2015 Zakrztusił się aż energetykiem. - A ty co tak nagle? - zapytał zdezorientowany. - Ale no w sumie.. co mam myśleć? Przecież to normalni ludzie, jak każdy inny. To tylko orientacja seksualna, nie? - Spojrzał się gdzieś w bok, jakoś tak głupio się czując gadając na ten temat. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darnok2 Napisano Maj 16, 2015 Share Napisano Maj 16, 2015 Zack spojrzał zdziwiony na Therę. "Przecież ja nic...eh. Nieważne." pomyślał, ale stwierdził że tego zachowania nie skomentuje i z uśmiechem powiedział. - Daj spokój. Nic się nie stało. Cindy spojrzała zagadkowo na Almura. - Lepiej późno niż wcale, nie sądzisz? - Zapytała Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Maj 16, 2015 Share Napisano Maj 16, 2015 Dziewczyna nadal zawstydzona przytuliła się do Zacka. - Ja tak lubię się do ciebie przytulać... - powiedziała cicho. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Maj 16, 2015 Autor Share Napisano Maj 16, 2015 - Do... Almura i Thery? - powiedział po chwili namysłu. - Możemy tam iść. - stwierdził. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Maj 16, 2015 Share Napisano Maj 16, 2015 A ty co odwracasz wzrok? Jest coś o czym nie wiem?- zapytał Kean. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Maj 16, 2015 Share Napisano Maj 16, 2015 - Dooobra~ - powiedziała wesoło i chwyciła Dave'a za rękę. - To chodźmy. - powiedziała biorąc pudełko z ciastkami i skierowała się do drzwi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts