Shine Star Napisano Maj 25, 2015 Share Napisano Maj 25, 2015 - Jasne... rozumiem... - mruknęła nie podnosząc głowy. - Dziękuję że się na mnie nie gniewasz. Nie zajmuję ci więcej czasu. - dodała podchodząc do okna i patrząc się przez nie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Maj 25, 2015 Share Napisano Maj 25, 2015 Chłopak po siłowni ruszył na pustynię. Usiadł na piasku i zaczął patrzeć na choryzont Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Maj 25, 2015 Share Napisano Maj 25, 2015 - Ehmmmmm ma ktoś też jakieś inne propozycje czy tylko takie wyzwanie chcecie mi rzucić? - zapytała Emi z lekkim uśmiechem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Maj 25, 2015 Autor Share Napisano Maj 25, 2015 - Najwidoczniej lepszych pomysłów nie ma. Ale może tak zamiast do końca życia, z tydzień? - zaproponował Dave. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darnok2 Napisano Maj 26, 2015 Share Napisano Maj 26, 2015 -Stoi! - zaśmiał się Zack i pchnął butelkę w kierunku Emi - Twoja kolej. Cindy popatrzyła spokojnie na Therę. Wstała i zaczęła wychodzić z pokoju stanęła jeszcze na moment w futrynie, ale ruszyła po chwili dalej. Dołączyła do reszty i usiadła w kółku. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Maj 26, 2015 Share Napisano Maj 26, 2015 Emi zakręciła butelką. Tym razem wypadło na Cindy. - Cindy! Pytanie czy wyzwanie? - zapytała i uśmiechnęła się do niej przyjaźnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darnok2 Napisano Maj 27, 2015 Share Napisano Maj 27, 2015 -Aaahh...czyli jednak mnie ta dziecinada nie ominie. - stwierdziła zrezygnowana poprawiając okulary - Pytaj. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Maj 27, 2015 Share Napisano Maj 27, 2015 Emi zastanowiła się krótką chwilę. - Jeśli jest coś takiego i byłaby możliwość to co zmieniłabyś w swoim życiu tak żeby wszystko potoczyło się zupełnie inaczej? - zapytała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darnok2 Napisano Maj 29, 2015 Share Napisano Maj 29, 2015 -Ano jest. - Cindy odpowiedziała tonem nie tyle oschłym, co znudzonym. - Nie grałabym w tę durną grę. A tak na poważnie, to nie. Wszystko co zrobiłam w życiu było przemyślane, więc niczego nie żałuję. Moje życie jest nudne, ale nie narzekam. -Jezu, Cindy. - Zack prychnął zirytowany wiecznym spokojem koleżanki - Zepsujesz każdą możliwą zabawę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Maj 29, 2015 Share Napisano Maj 29, 2015 Thera stojąc przy oknie myślała nad swoimi czynami. Było jej przykro, że Zack woli grać z resztą niż siedzieć tu z nią. Brakowało jej ciepła. Założyła buty i wyszła szybko z mieszkania zatrzaskując za sobą drzwi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Maj 31, 2015 Share Napisano Maj 31, 2015 - A tej znowu co? - mruknęła patrząc na drzwi przez które właśnie wyszła Thera. - Dobra Cindy kręć, nie ma na co czekać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Maj 31, 2015 Autor Share Napisano Maj 31, 2015 - Ona zawsze podchodziła do wszystkiego zbyt emocjonalne. Może coś ją wkurzyło i poszła. - powiedział cicho do Emi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darnok2 Napisano Maj 31, 2015 Share Napisano Maj 31, 2015 -Pewnie znowu moja wina. - mruknął Zack zirytowany - Tak czy inaczej, do pantoflarzy nie należę i latać za każdym humorkiem Thery nie będę. Kręć Cindy. -A no. - dziewczyna bawiła się chwilę warkoczem, po czym zakręciła butelką. Wypadło na Dave'a. - Pytanie czy zadanie Dave? ((Ja wiem że to luźna sesja, ale może przejdźmy do jakiejś akcji? Bo tu się niezły Slice of Life zrobił, od jakichś siedmiu stron gramy w butelkę)) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Maj 31, 2015 Autor Share Napisano Maj 31, 2015 - Dawaj pytanie. - powiedział po chwili namysłu. ((Wiem że jest obecnie nudno, ale mam szkołę do tego ostatni miesiąc przed ocenami i muszę wszystko pozdawać, pozaliczać itp. Więc nie mam za bardzo czasu na tworzenie akcji, sorki. Jak poprawię matmę to będzie ;v)) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darnok2 Napisano Czerwiec 1, 2015 Share Napisano Czerwiec 1, 2015 -Okej. - mruknęła Cindy, po czym pomyślała przez chwilę. - A niech będzie teoretycznie. Jest wśród tej naszej magii jakaś siła zdolna wskrzesić zmarłego? Zack zmrużył oczy patrząc na Cindy. "A to co za pytanie?" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Czerwiec 1, 2015 Share Napisano Czerwiec 1, 2015 Thera zaczęła spacerować, lecz przypomniało jej się, że nie wzięła telefonu. Zawróciła i weszła do mieszkania, lecz stojąc w przedpokoju odechciało jej się ponownie wychodzić. Zdjęła buty i weszła do salonu, gdzie siedziała cała reszta. - Mogłabym dołączyć? - spytała niepewnie, stojąc w progu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darnok2 Napisano Czerwiec 1, 2015 Share Napisano Czerwiec 1, 2015 -Wiesz skarbie, ja nie mam nic przeciwko. Nawet jestem za. - uśmiechnął się Zack. - Tylko poczekaj chwilę, emocje sięgają zenitu, cały świat przed TV ma tylko jedno pytanie...co odpowie Dave? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Czerwiec 1, 2015 Autor Share Napisano Czerwiec 1, 2015 Dave usłyszawszy wypowiedź Zack'a westchnął cicho. Nakazał dłonią aby każdy był cicho. Odchrząknął. Poprawił okulary. - Tak. - powiedział krótko, teatralnym głosem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Czerwiec 1, 2015 Share Napisano Czerwiec 1, 2015 Dziewczyna usiadł obok Zacka. - Ale co 'tak'? - spytała z uśmiechem. - Jakie było pytanie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Czerwiec 1, 2015 Autor Share Napisano Czerwiec 1, 2015 - Pytanie było czy jest jakaś siła którą można wskrzesić zmarłych, odpowiedź to tak. I zanim zapytacie mnie skąd wiem ,,czytałem'' o tym. - w miejscu słowa czytałem zrobił palczasty cudzysłów. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Czerwiec 1, 2015 Share Napisano Czerwiec 1, 2015 Thera o mało nie zachłysnęła się powietrzem. - Layla... - szepnęła przenosząc wzrok na Zacka Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Czerwiec 1, 2015 Autor Share Napisano Czerwiec 1, 2015 - Wiedźmy to praktykują. Ale od razu wam mówię, żeby kogoś wskrzesić potrzebujecie dostarczyć setkę czystych dusz, aby sprowadzić jedną. O ile ta jedna nie została pożarta. No i jak ktoś nie ma ciała to lipa, zresztą, PROFESOR SID TO CHOLERNY ZOMBIE! Po co wy mnie pytacie? On jest trupem i żyje. - powiedział. ((Jako iż nie chcieliście dnia szkoły nie przedstawiłem nauczycieli bo nie było okazji, ale mówię, profesor Sid to zombie. http://ami.animecharactersdatabase.com/uploads/chars/4758-2049905027.jpg )) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darnok2 Napisano Czerwiec 1, 2015 Share Napisano Czerwiec 1, 2015 -Nie patrz na mnie skarbie. - Zack podrapał się po głowie - Cindy zadała to durne pytanie. -Oczywiście, zawsze ja. - burknęła dziewczyna - Przynajmniej zadaję normalne pytania. -No bardzo. "Jak zrobić zombie?" - Zack wzniósł oczy do góry. -Srata tata. - Mruknęła Cindy zirytowana całą sytuacją - Co masz na myśli mówiąc że trzeba ciała Dave? -To już dwa pytania. -Zamknij się Zack. -Dobra! Spoko. - Zack odparł rozbawiony i zły zarazem - Już nic nie mówię. Kręć Dave. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Czerwiec 1, 2015 Share Napisano Czerwiec 1, 2015 Thera wtuliła się w Zacka i spojrzała na niego. - Nie denerwuj się.. - powiedziała do niego cicho. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Czerwiec 1, 2015 Autor Share Napisano Czerwiec 1, 2015 - A duszę wrzucisz do słoika? Jak masz kogoś ożywić to potrzebujesz jego ciała. - powiedział kręcąc butelką. - Na kogo wypadło? - zapytał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts