Dean Ambrows Napisano Czerwiec 7, 2015 Share Napisano Czerwiec 7, 2015 Zbyt agresywnie podchodzicie do sprawy. Niech szuka królika. Dajcie mu spokój. W czasie pełni się wyszalejecie.- stwierdził spokojnie ale było wiadomo, że jak mu się który sprzeciwi to nie skończy się to dobrze. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Czerwiec 7, 2015 Autor Share Napisano Czerwiec 7, 2015 Luc spojrzał na chłopaka z niedowierzaniem. - Fenrir, ty już kompletnie straciłeś łeb? - krzyknął wściekły. - Nie będzie mi tu jakiś krwiopijca łaził pod nosem! - warknął. - Albo się stąd wyniesie albo wywlokę go siłą! Reszta wilkołaków zbliżyła się do Luca, popierając go w zupełności. - Na sentymenty mu się zebrało. - mruknął inny wilkołak. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 7, 2015 Share Napisano Czerwiec 7, 2015 Nicole wciąż śmiała się pod nosem. - A wam się przypadkiem nic nie pomyliło koteczki? Trochę uprzejmości wobec gości. - powiedziała szczerząc się. - On jest ze mną i mam jakoś tak gdzieś że wam się to nie podoba. A królik tu jest, na pewno. Pozaaa tym radzę wam się do nas nie zbliżać koteczki chyba że chcecie wisieć u mnie w domu nad kominkiem do końca świata. - zaśmiała się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bosman Napisano Czerwiec 7, 2015 Share Napisano Czerwiec 7, 2015 (( ehh... Wybaczcie za brak aktywności. Trochę miałem na głowie, trochę zapomniałem. Ale mam nadzieję, że teraz już będę mógł pisać normalnie )) Faran spokojnie przyglądał się sytuacji w lesie. Nie pojawiał się kilka dni bo rozmyślał na wieloma sprawami. Jednak teraz, gdy zbliżała się pełnia poczuł, że musi dołączyć do innych wilkołaków w lesie. Zatem wrócił. Teraz stał w cieniu drzewa i przyglądał się całemu zajściu. - Każdemu może się zebrać - Odparł, kiedy usłyszał wypowiedź jednego z jego braci. - Jednak muszę się zgodzić z Fanrirem. Niech znajdą to co chcą i mogą znikać - Dodał spokojnie patrząc na wilkołaki i wampira. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Czerwiec 7, 2015 Share Napisano Czerwiec 7, 2015 Angus miał gdzieś wilkołaki, ruszył przed siebie i roztrącił ich, to nawet nie był cios a większość która stała na jego drodze po prostu upadła jak papierowe figurki pod wpływem wiatru. Przy okazji pociągnął Nicole za sobą. Ślad był coraz wyraźniejszy więc królik był coraz bliżej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Czerwiec 7, 2015 Share Napisano Czerwiec 7, 2015 Faran. Chcesz iść ze mną na grilla?- zapytał przyjaciela.- Jesteś jedynym który tu nie myśli jedynie mięśniami.- stwierdził. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Czerwiec 7, 2015 Autor Share Napisano Czerwiec 7, 2015 Wilkołaki nie były zadowolone. Luc spojrzał jeszcze na oddalającego się wampira. - Jeśli jeszcze raz się tu przypałętacie nie będzie tak miło! - warknął za nimi. - I radzę znaleźć tego królika jak najszybciej - dodał z chytrym uśmieszkiem, po czym cała szóstka ukryła się wśród drzew. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 7, 2015 Share Napisano Czerwiec 7, 2015 Nicole poszła za Angusem i obejrzała się jeszcze na chwilę ale na początku nic nie powiedziała. - No cooooo tylko tyle? Co tak krótko? Chciałam się z nimi jeszcze pobawić. - zaśmiała się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Czerwiec 7, 2015 Share Napisano Czerwiec 7, 2015 - Jeśli stalibyśmy tam jeszcze chwile nie miałabyś czym się pobawić, oni chyba nie rozumieją że wściekły wampir to zabójczy wampir. - powiedział, starał się oddychać jak najrówniej i jak najgłębiej żeby się uspokoić. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bosman Napisano Czerwiec 7, 2015 Share Napisano Czerwiec 7, 2015 Faran pokręcił głową. - Dzięki ale nie jestem głodny. Bardziej mnie teraz zastanawia co się dzieje w szkole. Nie byłem tam trochę czasu - Odpowiedział. Nadal opierał się o drzewo - Ale mam dziwne przeczucie, że ci kolesie jeszcze im zaszkodzą - Wskazał ręką za oddalającymi się wilkołakami. Obawiał się, że może polać się krew. Nie wiedział tylko po której stronie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 7, 2015 Share Napisano Czerwiec 7, 2015 Nicole pogłaskała chłopaka po ramieniu. - Nie denerwuj się tak. Nie ma czym. - powiedziała do niego spokojnie i uśmiechnęła się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Czerwiec 7, 2015 Share Napisano Czerwiec 7, 2015 - Łatwo się wkurzam. - powiedział do dziewczyny. - I bądź ostrożna, te kundle chyba nie dają za wygraną. - dodał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 7, 2015 Share Napisano Czerwiec 7, 2015 - Prędzej bym powiedziała że to oni powinni być ostrożni. - zaśmiała się pod nosem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Czerwiec 7, 2015 Share Napisano Czerwiec 7, 2015 - Lepiej wiedzieć kiedy zaatakują. - powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Czerwiec 7, 2015 Autor Share Napisano Czerwiec 7, 2015 Gdy tak szliście w ciemności coś naskoczyło Angusowi na nogę. Spojrzał na to 'coś' i zobaczył Cicero. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 7, 2015 Share Napisano Czerwiec 7, 2015 Nicole spojrzała na dół. - Angus! Cicero się znalazł. - zaśmiała się, przykucnęła i podniosła królika z ziemi. Podała go chłopakowi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Czerwiec 7, 2015 Share Napisano Czerwiec 7, 2015 Angus wziął królika i przytulił go. - Cholerny szkodnik, czemu ty mi do cholery uciekłeś do lasu wilkołaków? - zapytał królika. Oczywistym było że królik nie odpowie no ale. Po chwili przytulił Nicole. - Dzięki za pomoc. - powiedział do niej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 7, 2015 Share Napisano Czerwiec 7, 2015 - Nie ma sprawy. W końcu od czegoś się ma przyjaciół, co nie? - odparła i uśmiechnęła się do niego wesoło. - A teraz się stąd zwijajmy. Chyba wystarczy ci nerwów jak na jeden dzień. - powiedziała i ruszyła w stronę wyjścia z lasu choć wcale nie miała pewności czy dobrze idzie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Czerwiec 7, 2015 Share Napisano Czerwiec 7, 2015 Angus po chwili ruszył za dziewczyną. - To raczej tam. - wskazał na lewo od kierunku dziewczyny. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bosman Napisano Czerwiec 7, 2015 Share Napisano Czerwiec 7, 2015 Faran odepchnął się plecami od drzewa pod którym stał. Idę zobaczyć czy w końcu znaleźli to czego szukali - Rzucił do kolegi po czym poszedł w głąb lasu. Kierował się w tą samą stronę, co tamta dwójka. Nie śpieszył się. Wiedział, że tamci dadzą radę jeśli by coś się zadziało. Wolał jednak mieć wszystko na oku. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 7, 2015 Share Napisano Czerwiec 7, 2015 - O, okej. - powiedziała i przytaknęła kierując się tam gdzie wskazał Angus. Jej twarz znów nie pokazywała żadnych emocji i w sumie zresztą Nicole przestała się za bardzo odzywać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Czerwiec 7, 2015 Share Napisano Czerwiec 7, 2015 - Nicole, odkąd weszliśmy do tego lasu zdajesz się być jakaś taka ponura, coś się stało? - zapytał zrównując krok z dziewczyną i przyglądając się jej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 7, 2015 Share Napisano Czerwiec 7, 2015 - Ponura? Żartujesz. - zaśmiała się. - Zachowuję się normalnie, poza tym tylko się nie uśmiecham i tyle. To wszystko. To chyba w sumie normalne. - fakt, Nicole starała się wśród innych zachować jak największą normalność. Nie była też w końcu jakąś przesadną optymistką żeby też uśmiechała się cały czas. Samotność "trochę" ją zniszczyła ale nie okazywała tego na ogół. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Czerwiec 7, 2015 Share Napisano Czerwiec 7, 2015 - Wydajesz się być dość ponura, albo obojętna. - powiedział przeciągając się. - A obojętność to przecież nie szczęście. - dodał i znowu spojrzał na dziewczynę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 7, 2015 Share Napisano Czerwiec 7, 2015 Nicole spojrzała na Angusa. "A co ty niby możesz wiedzieć..." - powiedziała w myślach, całe szczęście nie na głos. Po chwili nic nie mówiąc wzruszyła ramionami. - Może prędzej obojętna poza tym obecnie nie widzę jako takiego powodu żeby się uśmiechać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts